Dodaj do ulubionych

kulki dopochwowe

05.05.11, 14:45
Tzw kulki gejszy, co o tym sadzicie? Sprawdza sie-dziala na wzmocnienie miesni krocza? nie chodzi mi o cele erotyczne (choc czytalam ze daje to fajna przyjemnoscwink) ale wlasnie w ramach "rechabilitacji" aby wzmocnic te partie ciala.
Czy ktoras z was uzywala w tym celu i czy pomoglo? Mam bardzo slabe miesnie kegla i chcialabym zeby nasze pozycie malzenskie sie polepszylo i znalazlam w necie kilka informacji o tym gadzecie ale czy naprawde to pomaga i jak szybko orietacyjnie mozna by bylo zauwazyc poprawe?

Z gory dzieki za kazda odpowiedz, Pozdrawiamwink
Obserwuj wątek
    • wilk.w.owczej.skorze Re: kulki dopochwowe 05.05.11, 15:20
      >>ale wlasnie w ramach "rechabilitacji"

Że co?
      • bronda Re: kulki dopochwowe 16.05.11, 23:07
        hehe niestety nie wszyscy ludzie to poloniści... ups. nauczyciele smile poprawiaj swoich uczniów smile więcej dystansu do otoczenia bo zgorzkniejesz szybciej niż nadejdzie zima smile
        • sofi75 a dlaczego twoim zdaniem 17.05.11, 10:13
          szcunek do jezyka ojczystego maja przejawiac tylko nauczyciele i polonisci?

A reszta spoleczenstwa moze rowno na to lac?
    • majenkir Re: kulki dopochwowe 05.05.11, 15:36
      Cwiczyc mozna i bez kulek. Ja tam bym sie bala, zeby mi taka kulka nie wypadla przez nogawke wink.
      • tym08 Re: kulki dopochwowe 05.05.11, 15:44
        Ja tam bym sie bala, zeby mi taka kulka nie wypadla
        > przez nogawke wink.

kulki raczej nie wypadna;P posiadam takowe, ale raptem uzylam pare razy, wiec nie wypowiem sie co do ich dobroczynnego dzialania na miesnie. zniecheca mnie troszke fakt, ze grzechocza, wydaje mi sie ze inni tez to slysza...
    • baltycki Re: kulki dopochwowe 05.05.11, 15:41
      pani.domu123 napisała:

> chcialabym zeby nasze pozycie malzenskie sie polepszylo i znalazlam
      > w necie kilka informacji o tym gadzecie ale czy naprawde to pomaga
      > i jak szybko orietacyjnie mozna by bylo zauwazyc poprawe?

poprawe mozna zauwazyc natychmiast.. pod warunkiem, ze w czasie stosunku kulki pozostaja w pochwie.
      • majenkir Re: kulki dopochwowe 05.05.11, 15:51
        Zadziwiajaca znajomosc tematu.... Powiedz lepiej, gdzie Ty sobie te kulki wsadzasz? wink
        • baltycki Re: kulki dopochwowe 05.05.11, 16:00
          Kolega mi opowiadal, ze najpierw wklada pileczke ping-pongowa do prezerwatywy a potem dopiero ja naciaga na ..teges... Ze dla niego to bez roznicy a dla jego kobiety znaczna..
          Nawet sie nie smialem z niego.. ostatecznie, celem mezczyzny jest doprowadzenie kobiety na "szczyt".. i kazda metoda dozwolona.
          "Cel uswieca srodki" wink
          • majenkir Re: kulki dopochwowe 06.05.11, 14:25
            baltycki napisał:
            > Kolega mi opowiadal, ze najpierw wklada pileczke ping-pongowa do prezerwatywy a
            > potem dopiero ja naciaga na ..teges...

W zyciu bym na to nie wpadla big_grin
            "Kolega" powinien to opatentowac wink.
      • wilk.w.owczej.skorze Re: kulki dopochwowe 05.05.11, 16:30
        To całkiem sporą pochwę kobieta musi mieć, żeby w niej zmieścić i klulki, i penis. I jeszcze mieć z tego satysfakcję, hmmm, chyba wątpliwa przyjemność.
        Może plastyka waginy byłaby lepsza, skoro pochwa taka pojemna?
    • gazeta_mi_placi Re: kulki dopochwowe 05.05.11, 15:57
      Prawdziwa Pani Domu nie zajmuje się takimi tematami...
      Jej zainteresowania to mogą być najwyżej ekologiczne kulki do prania.
      • wilk.w.owczej.skorze Re: kulki dopochwowe 05.05.11, 16:31
        To wlasnie prawdziwa potrafi zadbac i o stół, i o łoże małżeńskie.
      • gonia28b Re: kulki dopochwowe 06.05.11, 20:16
        gazeta_mi_placi napisała:

> Prawdziwa Pani Domu nie zajmuje się takimi tematami...
        (...)

a wieczorny paciorek już odmówiony? ;P
    • agunia.8 Re: kulki dopochwowe 05.05.11, 16:38
      mam. stosowalam. maz sie smial po co mi to. nie zauwazylam zadnej roznicy. fajny gazet.
    • nicol.lublin Re: kulki dopochwowe 06.05.11, 11:58
      też ogladałam ten program - to "wstydliwe choroby" na TLC!
      a mięśnie najłatwiej wyćwiczyć ćwicząc je po prostu zaciskaniem. i nic nie kosztuje.
    • zuzanka79 Re: kulki dopochwowe 06.05.11, 15:28
      sowa_hu_hu napisała:

> gazeta udało ci sie coś śmiesznego powiedzieć smile
      > i zgadzam się ,taki temat nie przystoi , powinien iść do kasacji big_grin
      >
      Mało tego, autorka powinna dostać bana na wszystkie gazetowe fora na wieki wieków amen big_grinbig_grinbig_grin
    • spa76 Re: kulki dopochwowe 16.05.11, 18:51
      też kupiłam trochę w tym celu co ty a trochę w hedonistycznym. Nie podobało mi się - jakoś były dla mnie za duże, cały czas je czułam i nie było to przyjemne uczucie. Aplikacja i wyjmowanie też niespecjalnie przyjemne. Chyba wolę bardziej naturalne i organiczne rzeczy tam sobie wkładać wink)
      • mamula_to_ja Re: kulki dopochwowe 16.05.11, 19:01
        ogórka? big_grin

;-pppppppppppp
    • majowa_kotka Re: kulki dopochwowe 16.05.11, 19:08
      Cytat
      Aquaflex działa podobnie jak ginekolog, który aplikując palec do pochwy każe Ci zacisnąć odpowiednie mięśnie, ucząc Cię kontroli nad nimi.

Kurczę, chyba muszę zmienić ginekologa, mój nic takiego nie robi...
    • slottka.ja Re: kulki dopochwowe 16.05.11, 22:13
      To i ja się wypowiem bom kupiła niedawno takie cuda z wypustkami...niby wzmacniające doznania...mhm, już dawno mówili, że reklama dźwignią handlusmile
      toż nie idzie tego włożyć nawet, z ledwością tam jedną upchnęliśmy o przyjemności nie ma mowy, a tylko poobcierana byłam,
      dajta se kobity spokójsmile
      mięśnie można ćwiczyć w ciągu dnia w dowolnym momencie i niech wejdzie to w nawyk.
    • grosz-ek Re: kulki dopochwowe 16.05.11, 23:31
      Może jako mężczyzna się wypowiem. Moja Kochana używała ich po 4-tej ciąży - sprawdziły się. Zarówno w zakresie rehabilitacyjnym, jak i erotycznym. Warunek - trzeba często używać. Najlepiej codziennie, po 1 - 2 godziny. I chodzić bez bielizny. Rzecz w tym, że musisz mieć poczucie, że Ci wypadają i dlatego mimowolnie zaciskasz mięśnie ćwicząc je w ten sposób. Oczywiście, jeśli do tego dorzucisz krótką spódniczkę i wyjścia na zewnątrz - Twój facet będzie należał do Ciebie. Ba, może nawet odkryjecie na nowo mięte w Waszym związku. Tak czy siak warto wypróbować.
    • uullaa Re: kulki dopochwowe 17.05.11, 01:05
      I jest to kolejny wątek dzisiaj z cyklu: "co kobieta powinna, żeby przynieść więcej frajdy mężczyźnie". Zaciskanie mięśni Kegla jest bez sensu dla kobiety. Czy podczas stosunku masz cały czas zaciśnięte te mięśnie? powiedz 'tak'. Jeszcze się dziś nie uśmiałam. To po cholerę masz je ćwiczyć? Żeby wiadro nosić?
      • grosz-ek Re: kulki dopochwowe 17.05.11, 10:05
        Zauważ:
        1. Faceci bardziej wolą "ciasne" niż "luźne" - dlatego anal robi taką furorę;
        2. Po iluś tam porodach kobieca infrastruktur ulega rozluźnieniu;
        • antekcwaniak Re: kulki dopochwowe 17.05.11, 10:11
          Może mniej płodzić, to nie będą takie rozluźnione ?
          • grosz-ek Re: kulki dopochwowe 17.05.11, 20:22
            > Może mniej płodzić, to nie będą takie rozluźnione ?

W Polsce średnia 1,5 dziecka na kobietę w wieku rozrodczym, a Ty mówisz "mniej płodzić"? Rozumiem, że masz ochotę płacić 50% składki na ZUS ...
      • kropkaaga Re: kulki dopochwowe 17.05.11, 10:06
        uullaa napisała:

> I jest to kolejny wątek dzisiaj z cyklu: "co kobieta powinna, żeby przynieść wi
        > ęcej frajdy mężczyźnie". Zaciskanie mięśni Kegla jest bez sensu dla kobiety. Cz
        > y podczas stosunku masz cały czas zaciśnięte te mięśnie? powiedz 'tak'. Jeszcze
        > się dziś nie uśmiałam. To po cholerę masz je ćwiczyć? Żeby wiadro nosić?

Po to ćwiczyć żeby np.nie popuszczać moczu.Kobiety często po porodach mają tak słabe mięśnie,że popuszczająuncertain
      • Gość: kobieta Re: kulki dopochwowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.15, 11:45
        Są również odpowiedzialne za trzymanie moczu, wiec najpierw się zapoznaj z tematem, a później się wypowiadaj. Każdy mięsień w ciele jest za coś odpowiedzialny i nie jest to sprawienie przyjemności komukolwiek
    • joanekjoanek Re: kulki dopochwowe 15.09.11, 16:57
      Jeśli sczepione takimi sznureczkami, to te sznureczki koszmarnie podrażniają śluzówkę pochwy. I infekcja gotowa. Ale każdy ma inną wrażliwość, jak komuś pasuje, to miłej zabawy.
      Ja oddałam dzieciom, jak były malutkie smile
    • Gość: kakało Re: kulki dopochwowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.12, 11:10
      A idź.... kupiłam sobie po 3 porodzie, żeby wzmocnić mięśnie. Jakieś drogie i niby dobre. Po 3 porodach to jakiaś dziewica raczej nie jestembig_grin Za cholerę TEGO nie mogę wsadzić. Nie włazibig_grin Teraz mam spiralę to raczej nie próbuję, żeby czego nie narobić;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka