mickeyy 01.02.04, 02:29 Szukam ladnego, jasnego parkietu wysokiej jakosci, ktory jednoczesnie nie kosztowalby fortuny. Szukam sklepu w Warszawie lub poza - ale z dowozem. Bede wdzieczny za odpowiedzi na mickeyy@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SAINT4 Re: SZUKAM PARKIETU IP: *.plwaw.energis.pl 02.02.04, 09:03 Witam, Polecam parkiety Wiśniewski mają sklep na Bartyckiej. Dowóz mają gratis a ceny parkietów dla mnie są przystępne. Pozdrawiam Przemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panan Re: SZUKAM PARKIETU - do Saint4 IP: 217.153.60.* 03.02.04, 09:33 A jaki konkretnie parkiet i który gatunek od tego Wisniewskiego polecasz? Ja poszukuje debu - czy warto u niego kupic II gat., czy pozostaje tylko I? Rozumiem ze ceny tam sa przystepne w porownaniu w inymi producentami ktorzy maja stoiska na Bartyckiej? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: SZUKAM PARKIETU IP: *.wew / *.konskie.pl 04.02.04, 15:36 cześć zajrzyj na strone www.parkiet.itl.pl ja tam kupowałem -facet dowozi , mozna spróbowac negocjowac koszt transportu np II gat debu -klepka 24x6 cm 40 zł druga klasa jest super ,ja kupiłem pół na pół z pierwsza klasa i teraz załuje ze nie wziałem tylko dwójki ale akurat tego dnia nie było a ja nie mogłem czekać. klepka nieco mniejsza ale bardzo ładnie wyglada-wazne ze szeroka na 6 cm, to ze nieco krótsza wcale nie pogarsza wrazen estetycznych. pierwsza klasa mogła by być nieco bardziej jednolita kolorystycznie ale jest OK jakość wykonania bardzo dobra- mój parkieciarz cieszył sie ze rzadko uzywa bijaka mysle ze to najkepsza propozycja parkietu jaką widziałem zeby ten transport troche tańszy ale przy 60 m2 to juz sie opłaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: SZUKAM PARKIETU IP: *.wew / *.konskie.pl 04.02.04, 15:40 nie dodałem jeszcze ze parkieciarz sprawdzał wilgotność i miał 7-8% jest dobrze wysuszony polecam kupić 80% drugiej klasy a reszte trzeciej i tak wyjdzie najtaniej, jedynie jakis salon warto w jedynce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panan Re: SZUKAM PARKIET Zinczuk, Jablonski, Wisniewski? IP: 217.153.60.* 06.02.04, 12:12 A czy ktos słyszał cos na temat Zińczuka lub Jabłońskiego?- tez producentów parkietu Mają również sklepy na Bartyckiej i porownywalne ceny z Wisniewskim Czy jakosciowo rowniez mozna ich z tym Wisniewskim porownac, u Wisniewskiego teraz trzeba czekac miesiac na II gat debu, u tych innych okolo tygodnia, a mnie zalezy na czasie Generalnie ci producenci pochodza z tych samych regionow Wisniewski i Zinczuk - to Siemiatycze, a Jablonski -Sokolow Podlaski Odpowiedz Link Zgłoś
10asia Re: SZUKAM PARKIET Zinczuk, Jablonski, Wisniewski 08.02.04, 15:40 znam wszystkich,bo też mam sklep na Bartyckiej. Z ręką na sercu mogę polecić p. Jabłońskiego. Bardzo ładny parkiet i właściciel wysokiej klasy człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś