Dodaj do ulubionych

SZUKAM PARKIETU

01.02.04, 02:29
Szukam ladnego, jasnego parkietu wysokiej jakosci, ktory jednoczesnie nie kosztowalby fortuny.

Szukam sklepu w Warszawie lub poza - ale z dowozem.

Bede wdzieczny za odpowiedzi na mickeyy@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: SAINT4 Re: SZUKAM PARKIETU IP: *.plwaw.energis.pl 02.02.04, 09:03
      Witam,

Polecam parkiety Wiśniewski mają sklep na Bartyckiej. Dowóz mają gratis a ceny
      parkietów dla mnie są przystępne.

Pozdrawiam
      Przemek
      • Gość: Panan Re: SZUKAM PARKIETU - do Saint4 IP: 217.153.60.* 03.02.04, 09:33
        A jaki konkretnie parkiet i który gatunek od tego Wisniewskiego polecasz?
        Ja poszukuje debu - czy warto u niego kupic II gat., czy pozostaje tylko I?
        Rozumiem ze ceny tam sa przystepne w porownaniu w inymi producentami ktorzy
        maja stoiska na Bartyckiej?
        pozdr
    • Gość: arek Re: SZUKAM PARKIETU IP: *.wew / *.konskie.pl 04.02.04, 15:36
      cześć zajrzyj na strone
      www.parkiet.itl.pl
      ja tam kupowałem -facet dowozi , mozna spróbowac negocjowac koszt transportu
      np II gat debu -klepka 24x6 cm 40 zł
      druga klasa jest super ,ja kupiłem pół na pół z pierwsza klasa i teraz załuje
      ze nie wziałem tylko dwójki ale akurat tego dnia nie było a ja nie mogłem
      czekać.
      klepka nieco mniejsza ale bardzo ładnie wyglada-wazne ze szeroka na 6 cm, to ze
      nieco krótsza wcale nie pogarsza wrazen estetycznych.
      pierwsza klasa mogła by być nieco bardziej jednolita kolorystycznie ale jest OK
      jakość wykonania bardzo dobra- mój parkieciarz cieszył sie ze rzadko uzywa
      bijaka
      mysle ze to najkepsza propozycja parkietu jaką widziałem
      zeby ten transport troche tańszy
      ale przy 60 m2 to juz sie opłaca
      • Gość: arek Re: SZUKAM PARKIETU IP: *.wew / *.konskie.pl 04.02.04, 15:40
        nie dodałem jeszcze ze parkieciarz sprawdzał wilgotność i miał 7-8%
        jest dobrze wysuszony
        polecam kupić 80% drugiej klasy a reszte trzeciej i tak wyjdzie najtaniej,
        jedynie jakis salon warto w jedynce
    • Gość: Panan Re: SZUKAM PARKIET Zinczuk, Jablonski, Wisniewski? IP: 217.153.60.* 06.02.04, 12:12
      A czy ktos słyszał cos na temat Zińczuka lub Jabłońskiego?- tez producentów
      parkietu
      Mają również sklepy na Bartyckiej i porownywalne ceny z Wisniewskim
      Czy jakosciowo rowniez mozna ich z tym Wisniewskim porownac, u Wisniewskiego
      teraz trzeba czekac miesiac na II gat debu, u tych innych okolo tygodnia, a
      mnie zalezy na czasie
      Generalnie ci producenci pochodza z tych samych regionow
      Wisniewski i Zinczuk - to Siemiatycze, a Jablonski -Sokolow Podlaski
      • 10asia Re: SZUKAM PARKIET Zinczuk, Jablonski, Wisniewski 08.02.04, 15:40
        znam wszystkich,bo też mam sklep na Bartyckiej. Z ręką na sercu mogę polecić p.
        Jabłońskiego. Bardzo ładny parkiet i właściciel wysokiej klasy człowiek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka