annka2324 26.08.08, 13:41 Korzystaliście z usług w Leroy Merlin, typu układanie płytek czy montaż drzwi? Jak z jakością, terminowością, no i i Waszym zadowoleniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sombreross Re: usługi Leroy Merlin 27.08.08, 10:15 Nawet nie wiedziałem, że mają takie usługi! Sam jestem ciekaw ile kosztują no i jak z jakością! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k. Zdecydowania NIE!!! IP: 212.87.25.* 17.09.08, 11:51 Opowiem o moich doświadczeniach. Miałam do wstawienia 2 pary drzwi wewnętrznych, z obróbką, sprawa niby prosta. Zależało mi na czasie, a w Leroy Merlin był krótki termin. Dostałam więc telefon do wykonawcy - pan ma nazwisko na B. Przyszedł, obejrzał, ustaliliśmy co i jak, do tego momentu wszystko było ok. Ale samo wykonanie - to jakiś DRAMAT!!! Facet nie miał nawet drabiny, a wzrostu jest niewielkiego. O robotach murarskich (obrobienie otworów) pojęcie ma niewielkie. O PIONACH, POZIOMACH, KĄTACH PROSTYCH - ZEROWE!!! Generalnie to, co kazałam mu poprawiać, zajęło mu więcej czasu niż właściwa robota. A i tak efekt jest żałosny. Nawet tam, gdzie glif nie wymagał obróbki (ładny, równy, prosty), jakimś cudem zepsuł go i nieudolnie zaklajstrował. Tak wiec - nie polecam. Lepiej poczekać i wziąć poleconego fachowca. Mam zamiar udać się jeszcze do Leroy Merlin, do owego Punktu Obsługi Montażu, może wykreślą tego partacza ze swojej bazy danych. Odpowiedz Link Zgłoś
migaczi1 Re: Zdecydowania NIE!!! 17.09.08, 12:57 Czyli, nie najlepiej. Też nie miałam pojęcia o ich usługach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k. Re: Zdecydowania NIE!!! IP: 212.87.25.* 17.09.08, 15:03 Nie wiem, jak z innymi usługami, ale tego pana odradzam.... Odpowiedz Link Zgłoś
annka2324 Re: Zdecydowania NIE!!! 22.09.08, 13:59 Dzięki za ostrzeżenie:) Ja chciałam położyć pasek płytek na ścianie w kuchni między szafkami i zmienić drzwi do kuchni. Ale widzę, że trzeba szukać dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: Zdecydowania NIE!!! 22.09.08, 14:58 Skoro wynajmują firmy zewnętrzne do tego typu usług, to chyba bez znaczenia, czy skorzystasz z ich pośrednictwa, czy znajdziesz w gazecie. Ewentualnie przy reklamacji będziesz miała łatwiej, bo Ci fachowiec nie zniknie bez śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k. Re: Zdecydowania NIE!!! IP: *.chello.pl 22.09.08, 18:14 Jako niemile doświadczona pozwolę sobie odpowiedzieć: Funkcja Leroy-a ogranicza się jedynie do skontaktowania stron - czyli dostajesz tel do wykonawcy i tyle. Czyli faktycznie tak jak w gazecie. Na marginesie, potwierdza się fakt, że naprawdę dobry fachowiec nie ma terminów "na za tydzień", ale jak już napisałam wcześniej, czasami warto zaczekać:) Odpowiedz Link Zgłoś
szeryfadam Re: usługi Leroy Merlin 31.07.22, 12:06 Odradzam - no chyba, że wie sie co się chce i jak to wykonać - aby dopilnowac wykonawce. Jak jesr trudny montaż - to lepiej poczekac na zaufanych pracowników. Ceny z kosmosu . Zapłaciłem 1300 + 65 za konsultacje, Stracony czas - zawalone terminy innych wykonawców - problemy z reklamacją 14 dni na rozpatrzenie Drzwi zamontowane nieestetyczni e- niezgodnie a zaleceniami producenta Długo by pisać - POD ROZWAGE.. Odpowiedz Link Zgłoś
lordkrisu Re: usługi Leroy Merlin 24.11.22, 20:31 Ja nie polecam. Pan który przyjechał na montaż mebli sam powiedział, że źle ich traktują. Wszystko było niedogadane. Odpowiedz Link Zgłoś