Gość: adam IP: *.resetnet.pl 22.02.04, 08:38 Jak wyczyśćićw tej pralce pojemnik na proszek i płyn do płukani,proszę o radę dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jmk Re: pralka whrillpul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 10:24 Jak TY piszesz wihrpool-jak Ci nie wstyd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ga-ga Re: pralka whrillpul IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.02.04, 12:37 A tobie tak pisać Whirlpool to nie wstyd...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: pralka whrillpul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 13:38 Faktycznie "wcięło" mi litere. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwirco Re: pralka whrillpul IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 18:42 Ładna wtopa jmk. Powinieneś się wstydzić zwracasz uwagę innym a jesteś niedouczony, pamiętajmy przysłowie "uczył Marcin Marcina a sam głupi jak świnia". Wszędzie chcesz byc obecny a na niczym dobrze się nie znasz. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: pralka whrillpul IP: *.chello.pl 22.02.04, 13:12 Wsadź do zmywarki. Ale najpierw odkręć front, bo literki mogą się zmyć Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa po prostu wyjąć 22.02.04, 13:35 od góry ma taki plastikowy "haczyk" - wystarczy lekko nacisnąć i wysuwasz całą szufladę Odpowiedz Link Zgłoś
zayebisty Re: po prostu wyjąć 22.02.04, 14:24 aankaa napisała: > od góry ma taki plastikowy "haczyk" - wystarczy lekko nacisnąć i wysuwasz całą > szufladę A jak wpadłaś na to, że to pralka ładowana od przodu, a nie od góry, albo od tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: pralka whrillpul IP: *.resetnet.pl 22.02.04, 14:33 Faktycznie zle napisałem przepraszam,ale jest to pralka gdzie od góry się wkłada pranie,ijest to w tej klapie i niewiem czy to jest rozbieralne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zayebisty Re: pralka whrillpul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 14:42 Częsciowo to ten pojemnik jest rozbieralny. Proszek najlepiej sypać bezpośrednio do pralki (na zamknięty bęben) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: pralka whrillpul IP: *.resetnet.pl 22.02.04, 15:21 W jaki sposób jest rozbieralny,ten pojemnik na płyn do płukania popleśniał ijego chcę koniecznie wymyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberia Re: pralka whrillpul IP: w3cache.* / *.2-0.pl 22.02.04, 21:14 u mnie przestal sie wyplukiwac proszek i okazalo sie,ze mozna sciagnac to z klapy ale nie da sie calkiem otorzyc i wymyc....trzeba wymienic a nowe to koszt okolo 140-170 zl:-( iza Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 wyrazy współczucia z faktu posiadania szmelcu... 08.03.04, 14:11 ..o nazwie Whirlpool. Nic ci się jeszcze nie popsuło? Odpowiedz Link Zgłoś