Dodaj do ulubionych

szybko schnaca farba

26.09.11, 13:37
Witam,

przeprowadam sie do nowego mieszkania, ale tam sciany pomalowane sa na filotowo.
Chce je pomalowac na kremowy kolor. Rzecz w tym, ze farba musi szybko wyschnac bo nie mam innej opcji spania. Najlepiej maluje rano ide do pracy a gdy wroce wieczorem jest juz sucho
i mozna spac.

Jakia farbe kupic?

Pozdrawiam

Wieslaw
forumkredyty.com
Obserwuj wątek
    • Gość: Wieslaw Re: szybko schnaca farba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.11, 17:34
      Czyta w ogole ktos to forum?

• ikaria80 Re: szybko schnaca farba 27.09.11, 06:40
      Większość farb nie posiada już substancji źle wpływających na nasze zdrowie.Możesz pomalować i wieczorem położyć się spać.Tylko trzy warunki:
      1-musi być ciepło na dworze, ponieważ warto wietrzyć pomieszczenie mimo wszystko
      2-musi być ciepło w pokoju ,bo jednak farba musi wyschnąć
      3-nie dotykaj ścian zanim kompletnie nie wyschną :)
    • irsystem Re: szybko schnaca farba 29.09.11, 21:12
      kupowałem w casto taką farbę ale nie pamiętam jej nazwy.. Idź i powiedz, że szybko schnącą chcesz i powinni Ci pokazać co i jak.. Moja jeszcze do tego pachniała kwiatkami ;]
    • Gość: cromwell Re: szybko schnaca farba IP: *.163.246.94.ip4.artcom.pl 30.09.11, 19:37
      normalnie szok termiczny
      pisza ludziska o schniecie farby w necie tymczasem w necie jest wszystko podane przez producenta . Wypad na forum kosmo
    • mat.sobczak Re: szybko schnaca farba 15.12.11, 22:32
      Myślę, że obecnie to nie ma najmniejszego problemu z wysychaniem farby, bo raczej materiały budowlane polecane przez prodcuentów są obecnie super, szybko schnące:)
    • Gość: michall Re: szybko schnaca farba IP: *.ibd.gtsenergis.pl 17.12.11, 22:28
      Tutaj powinieneś znaleźć odpowiednią farbę- www.c-n-f.pl/produkty/240/ref:46 skorzystaj z zawężarki produktów ( czerwone po lewej stronie). A następnie dodaj do schowka i porównaj wybrane produktu. Na pewno znajdziesz coś co spełni twoje wymagania.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka