Gość: inspiracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 13:06 wprowadziliście nową farbę Magia bieli czy to jest farba biała czy rózowa ? imalujesie nia raz czy dwa? magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
once1 Re: once1 Magia bieli help 18.06.04, 13:58 To rzeczywiście jest nowość: tu masz opis i ceny: farbydulux.pl/cgibin/shop?info=mb3&sid=54eb4179 pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smartcat Re: once1 Magia bieli help IP: *.abcdata.pl 18.06.04, 14:54 once czy to jest mat satynowy? Czy taka biel w ogóle jest u duluxa i na czym to polega ten mat-satyna Odpowiedz Link Zgłoś
once1 Re: once1 Magia bieli help 18.06.04, 15:29 Gość portalu: smartcat napisał(a): > once > czy to jest mat satynowy? > Czy taka biel w ogóle jest u duluxa i na czym to polega ten mat-satyna **************************************************************************** to akurat jest mat matowy:) SĄ farby satynowe lub inaczej półmatowe taką farbą jest np. farba once . jest to farba która posiada lekki połysk i zachowuje wszystkie cechy emulsji do sciany pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smartcat Re: once1 Magia bieli help IP: *.abcdata.pl 18.06.04, 15:57 once jakie jest tego zuzycie z litra i ile za litr. Ja musze pomalować cos koło 170m2 razy dwa bo chyba malowanie podwoje sie robi to wyjdzie jakieś 340m2 do pomalowania Odpowiedz Link Zgłoś
once1 Re: once1 Magia bieli help 18.06.04, 16:14 zuzycie 14 mkw z 1l / 1 warstwę więc kup sobie wiaderko 24 litry supermatt biała i to powinno wystarczyć . ceny to zależy gdzie bedziesz kupował . jesli wawa to zamów przez internet bedzie taniej :)) tu masz adres. i opis farbydulux.pl/cgibin/shop?info=asuper24&sid=337d7b96 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smartcat Re: once1 Magia bieli help IP: *.abcdata.pl 18.06.04, 16:31 once, mnie to bardziej ten mat satynowy interesuje niz supermat! Czy ten półmat ( nazywane po mojemu mat-satyna)to ma taką powierzchnie troche jak skóra? Moze masz cos własnie takiego - ten półmat konkretnie (biel) Odpowiedz Link Zgłoś
once1 Re: once1 Magia bieli help 18.06.04, 16:44 mam nadzieje , ze sciany masz gładkie(gładz gipsowa lub płyta g-k) bo tylko na takiej powierzchni będzie dobrze wyglądał półmat - satyna . W takim razie kup ONCE biały wydajnośc ok 9 mkw /1l ale malujesz raz . I pamietaj o gruncie , inaczej wyjda na scianach brzydkie smugi i zuzyjesz duuuuzo wiecej farby farbydulux.pl/cgibin/shop?info=oncebi4&sid=6a965010 potrzebujesz ok 20 litrów tej farby i 15 l gruntu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smartcat Re: once1 Magia bieli help IP: *.abcdata.pl 18.06.04, 17:02 dzieki, a masz u siebie próbke takiej farby tzn do okazania powiechnie taka farba pomalowaną? Odpowiedz Link Zgłoś
once1 Re: once1 Magia bieli help 18.06.04, 17:16 Tak mam całą scianę pomlowaną półmatem . Mozna ogladać do woli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspiracja Re: once1 Magia bieli help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 17:20 Dziekuje bardzo :). Czyli jak kupie farb za 500zł to dostanę 5l gruntu TAk Odpowiedz Link Zgłoś
once1 Re: once1 Magia bieli help 18.06.04, 17:25 Gość portalu: inspiracja napisał(a): > Dziekuje bardzo :). > Czyli jak kupie farb za 500zł to dostanę 5l gruntu TAk ************************************************************** tak ale tylko przy zakupach przez internet :)) Odpowiedz Link Zgłoś