Dodaj do ulubionych

mała kuchnia

01.12.13, 16:12
Witam.
Od dwóch tygodni rozkminam:), jak ułożyć kuchnię? Jest mała (250x350) i nieustawna i przejściowa. Trochę kombinowałem, ale to nie jest to. Proszę o sugestie, pomysły.
Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • cyklina-klimkiewicz Re: mała kuchnia 01.12.13, 23:00
      Nie jest taka mała. Podobny metraż jest w wielu domach z lat 80 i później. Spotyka się jeszcze kuchnie o powierzchni tapczanu 2x1, 2x1,5m. Zależy czy chcesz w kuchni jeść i ile osób z kuchni korzysta. B.Klimkiewicz.
    • drozdu78 Re: mała kuchnia 02.12.13, 15:55
      Wcale nie taka mała, wyspy pewnie nie zamontujesz, ale powieszchnia jest całkiem całkiem. Trochę mało danych, masz jakieś okno, ograniczenia, grzejnik na scianie? Kuchnia z 4 "pełnych" ścian, czy otwarta z jednej strony na salon?
    • brendi5 Re: mała kuchnia 02.12.13, 16:07
      Wiem, wiem tylko jest bardzo nieustawna. Załączyłem także zdjęcia ze wstępną próbą ułożenia. Jest pokazany na nich cały układ pomieszczenia. Nie wiem, czy dobrze wstawiłem zdjęcia i, czy są dostępne?
    • nawalonych7krasnali Re: mała kuchnia 02.12.13, 23:47
      U mnie jest 2x2,5 - może sie zamienisz? :-D do tego okno na jednej ścianie, drzwi na drugiej i rury na trzeciej. Szafki można by najlepiej zawiesić na podłodze...
    • j.ks Re: mała kuchnia 03.12.13, 06:43
      Poprzegladaj stronki z aranzacjami małych kuchni-zawsze cos wpadnie w oko - tak ciezko trafic co lubisz. Teraz wiekszosc firm, które robia meble robia tez projekty. Ja swoja mała kuchnie w bloku robiłam w black red white - jestem zadowolona.
    • domdecor111 Re: mała kuchnia 05.02.14, 11:21
      Zapraszamy do nas. Wykonujemy zlecenia na terenie całego kraju :)

www.facebook.com/domdecor.zawadzka
      www.domdecor-meble.pl
      domdecorinspiracje.blogspot.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka