brendi5 01.12.13, 16:12 Witam. Od dwóch tygodni rozkminam:), jak ułożyć kuchnię? Jest mała (250x350) i nieustawna i przejściowa. Trochę kombinowałem, ale to nie jest to. Proszę o sugestie, pomysły. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyklina-klimkiewicz Re: mała kuchnia 01.12.13, 23:00 Nie jest taka mała. Podobny metraż jest w wielu domach z lat 80 i później. Spotyka się jeszcze kuchnie o powierzchni tapczanu 2x1, 2x1,5m. Zależy czy chcesz w kuchni jeść i ile osób z kuchni korzysta. B.Klimkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
drozdu78 Re: mała kuchnia 02.12.13, 15:55 Wcale nie taka mała, wyspy pewnie nie zamontujesz, ale powieszchnia jest całkiem całkiem. Trochę mało danych, masz jakieś okno, ograniczenia, grzejnik na scianie? Kuchnia z 4 "pełnych" ścian, czy otwarta z jednej strony na salon? Odpowiedz Link Zgłoś
brendi5 Re: mała kuchnia 02.12.13, 16:07 Wiem, wiem tylko jest bardzo nieustawna. Załączyłem także zdjęcia ze wstępną próbą ułożenia. Jest pokazany na nich cały układ pomieszczenia. Nie wiem, czy dobrze wstawiłem zdjęcia i, czy są dostępne? Odpowiedz Link Zgłoś
nawalonych7krasnali Re: mała kuchnia 02.12.13, 23:47 U mnie jest 2x2,5 - może sie zamienisz? :-D do tego okno na jednej ścianie, drzwi na drugiej i rury na trzeciej. Szafki można by najlepiej zawiesić na podłodze... Odpowiedz Link Zgłoś
j.ks Re: mała kuchnia 03.12.13, 06:43 Poprzegladaj stronki z aranzacjami małych kuchni-zawsze cos wpadnie w oko - tak ciezko trafic co lubisz. Teraz wiekszosc firm, które robia meble robia tez projekty. Ja swoja mała kuchnie w bloku robiłam w black red white - jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
domdecor111 Re: mała kuchnia 05.02.14, 11:21 Zapraszamy do nas. Wykonujemy zlecenia na terenie całego kraju :) www.facebook.com/domdecor.zawadzka www.domdecor-meble.pl domdecorinspiracje.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś