Gość: AGD IP: *.enternet.com.pl 19.08.04, 14:05 Witam wszystkich Zamiezam kupic lodówke gorenja i przymiezam sie do modelu RK 4295 E Moze ktos ją posiada i moze mi co nieco o niej napisac . Czy warto jak sie sprawoje i czy jest cicha Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Gorenja IP: *.enternet.com.pl 20.08.04, 19:40 Ja własnie tez przymiezam sie do zakupu tej lodówki. Juz ją zamówiłam . Dojdzie do mnie w srode. Po miesiącu eksplatacji moge co nieco Tobie o niej napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiP Re: Gorenja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.04, 09:49 Ja mam już kilka miesięcy. Lodóweczka OK. Cichutka - aż czasami się martwię czy się nie zepsuła tak cicho pracuje. Dobrze chłodzi mimo iż nastawiłam ją na drugi stopień chłodzenia (w sklepie zalecali 4 stopień). Jestem bardzo zadowolona na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Gorenja IP: *.enternet.com.pl 23.08.04, 10:35 Bardzo dziękije za kometarz .Jestem teraz pewniejsza swojego wyboru i ze bede zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Gorenja IP: *.enternet.com.pl 27.08.04, 13:04 Mam lodówke od 2 dni i jestem bardzo zaniepokojona jej hałasem. Moja lodówka jest głosna moze to na początku tak musi byc .Prosze o jakies kometarze na ten temat . Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: Gorenja 27.08.04, 14:55 Glośność zależy przede wszystkim od tego jakiej klasy są sprężarki. Lodowki Gorenje to żadna rewelacja. Raz dają lepsze, raz gorsze. Nie ma regóły. Jak ktoś chce mieć cichą to musi sobie posłuchać konkretną przed zakupem. Dużo zależy też od akustyki miejsca w którym stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Gorenja IP: *.enternet.com.pl 27.08.04, 15:18 Lodówka jest ustawiona we wnece zrobionej na wymiar z płyty gipsowej . Wiec moim zdaniem powinna ciszej pracowac niz zazwyczj.Byłam zdania ze lodówki gorenja nalezą do jednych z lepszych i w miarę cichych jezeli chodzi o hałas. Ale bardzo dziękuje za komętarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: Gorenja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 02:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=15292513&a=15296368 Odpowiedz Link Zgłoś