Dodaj do ulubionych

Dom pod Warszawą

24.06.14, 13:27
Otóż od pewnego czasu z moja kobietą myślimy nad przeprowadzeniem się gdzieś pod Warszawę. Konkretne miejsce nie jest jeszcze uzgodnione dlatego jesteśmy otwarci na propozycję. Jesteśmy (ja najbardziej) zmęczeni hałasem, pośpiechem. Marzy mi się jakiś leśny zakątek, najchętniej niedaleko wody, w ciszy i spokoju. Mamy ten komfort, że dysponujemy funduszami dlatego poważnie się nad tym zastanawiamy. Niestety, praca w Warszawie nie pozwala mi wyprowadzić się np. na Warmię więc muszę zadowoli się jakąś podmiejską miejscowością. Za wszelki odpowiedzi, podpowiedzi, propozycje i opinie na co zwrócic uwagę będę bardzo wdzięczny :) pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • thea19 Re: Dom pod Warszawą 26.06.14, 19:30
      michalow reginow/legionowo/chotomow/jablonna i przyleglosci
      lomianki iokolice
      jak bardzo lesnie to za piasecznem - zalesie gorne albo magdalenka, wszystko zalezy jak duze te fundusze - pozycja nr 1 chyba najtansza, magdalenka - najdrozsza

• elwira22 Re: Dom pod Warszawą 27.06.14, 16:48
      Ostatnio w Serocku (na stronie Dozbudu) widziałam fajne oferty, bo sama też zastanawiam się nad wyprowadzką z Warszawy, nie jest to tak daleko od stolicy w sumie a i lokalizacja w zdrowej okolicy, niedaleko wody, same plusy. Być może jeszcze nie teraz ale w ciągu najbliższych 2 lat myślę o wyprowadzce na poważnie.
    • Gość: blue.33 Re: Dom pod Warszawą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.06.14, 17:18
      Ja mogę polecić Brwinów, bardzo dobrze się tam mieszka.
      • laura988 Re: Dom pod Warszawą 28.06.14, 22:01
        tak Brwinów jak najbardziej +okolice grodziska mazowieckiego
        • wodorowo Re: Dom pod Warszawą 16.07.14, 13:13
          Hej w Brwinowie moja babcia mieszka :) rzeczywiście jest tam bardzo fajnie ale myślimy raczej o czymś nad wodą. Jak już inwestować to inwestować. Zwłaszcza, że ma nam to do końca życia. Przejrzałem za to stronę DOZBUDU, jak mi poleciliście i znalazłem ofertę w Serocku, pod samym Zalewem Zegrzyńskim. Ktoś mieszka tam, tudzież ma rodzinę w tamtych rejonach? interesuje mnie okolica, czy rzeczywiście jest zielono i sympatycznie. Będę mógł tam się dopiero przejechać za dwa tygodnie bo z pracy ledwo do łazienki mogę wyjść ;(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka