Dodaj do ulubionych

ile kosztuje opalarka?

IP: *.mikolow.net 05.05.05, 14:49
Ile kosztuje najtańsza opalarka?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: ile kosztuje opalarka? IP: *.crowley.pl 06.05.05, 11:37
      30-40zł
      • Gość: belbo Re: ile kosztuje opalarka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:24
        i ma rok gwarancji w hipermarkecie :) Jak się popsuje zwracają kaske:)
        • Gość: cyk Re: ile kosztuje opalarka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:17
          Ale jak masz daleko i nie po drodze do hipermarketów, to kup za ok. 180 PLN
          Black&Deckera - opłaci się :)
          Dwa razy kupiłem tanie i starczyły na 15 min. W końcu zreanimowałem starego B&D
          i służy juz dwa lata po reanimacji - fakt, reanimacja kosztowała połowę
          nowego :)
          • mara33 Re: ile kosztuje opalarka? 06.05.05, 20:43
            15 minut???? To mnie przeraziłeś!!!Nie chce kupować takiego drogiego, bo jest
            mi to potrzebne w sumie do jednego remontu..
            • Gość: cyk Re: ile kosztuje opalarka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:44
              Możesz mieć więcej szczęścia niż ja, a jeżeli nie masz kłopotu z dotarciem do
              supermarketu, to warto zaryzykować. Inne "tanie" narzędzia używam z sukcesami,
              a mam też drogiego Boscha, wiertarkę z błędem konstrukcyjnym polegającym na
              wciąganiu pyłu z wiertła na szczotkotrzymacz. Tak im wstyd, że 3 lata po
              gwarancji naprawiali za darmo na poczekaniu w centralnym serwisie Boscha,
              wówczas na Poleczki!!!. Potem przestałem wiercic nią w betonie i działa!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka