Gość: tom IP: *.mikolow.net 05.05.05, 14:49 Ile kosztuje najtańsza opalarka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: belbo Re: ile kosztuje opalarka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:24 i ma rok gwarancji w hipermarkecie :) Jak się popsuje zwracają kaske:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyk Re: ile kosztuje opalarka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:17 Ale jak masz daleko i nie po drodze do hipermarketów, to kup za ok. 180 PLN Black&Deckera - opłaci się :) Dwa razy kupiłem tanie i starczyły na 15 min. W końcu zreanimowałem starego B&D i służy juz dwa lata po reanimacji - fakt, reanimacja kosztowała połowę nowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
mara33 Re: ile kosztuje opalarka? 06.05.05, 20:43 15 minut???? To mnie przeraziłeś!!!Nie chce kupować takiego drogiego, bo jest mi to potrzebne w sumie do jednego remontu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyk Re: ile kosztuje opalarka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:44 Możesz mieć więcej szczęścia niż ja, a jeżeli nie masz kłopotu z dotarciem do supermarketu, to warto zaryzykować. Inne "tanie" narzędzia używam z sukcesami, a mam też drogiego Boscha, wiertarkę z błędem konstrukcyjnym polegającym na wciąganiu pyłu z wiertła na szczotkotrzymacz. Tak im wstyd, że 3 lata po gwarancji naprawiali za darmo na poczekaniu w centralnym serwisie Boscha, wówczas na Poleczki!!!. Potem przestałem wiercic nią w betonie i działa!!! Odpowiedz Link Zgłoś