krzycha8 02.12.05, 14:24 Proszę o namiary na firmy zajmujące się wywozem gruzu poremontowego, starych mebli i etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarecki_2 Re: wywóz gruzu - please 02.12.05, 14:33 Większośc firm, które oferują wywóz kontenerami gruzu i śmieci po budowie, ma mozliwość załadunku gruzu i ma przeważnie ludzi do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycha8 Re: może oni ? 03.12.05, 18:57 Dziękuję za cenne informacje. W końcu będę miała okazje usunąć stare meble po poprzednich właścicelach mieszkania. Byli tak wredni że wszystko kojarzyło mi się z nimi. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: wywóz gruzu - please 25.02.14, 18:35 Każda firma byle nie byś lub MPO, to najdroższe firmy i najmniej elastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesioOOOO Re: wywóz gruzu - please IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.04.14, 09:31 Jeżeli ktoś jest z Częstochowy to mogę polecić Domex - www.dzwigowe.net – zamawiałem u nich kontenery kp5 na gruz. Cenowo spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glidka Re: wywóz gruzu - please IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.14, 09:56 Ja zakupiłam kilka Big Bagów, na wywiezienia całego gruzu ( po remoncie domu ) w pl.dr-thiel.net/ , to jest super rozwiązanie, torby sa niesamowicie wytrzymałe i pojemne! Odpowiedz Link Zgłoś
cypros1 Re: wywóz gruzu - please 13.05.14, 12:01 A ja proponuję wysłanie bezpłatnego zapytania z tej strony zapytania.dom.eu/ . Można określić dokładne potrzeby, zapytanie zostaje rozesłane do firm wg wybranego przez użytkownika kryterium (np. miejscowość itp.) i oferta przygotowywana przez daną firmę prawdopodobnie będzie odpowiedzią na konkretne potrzeby pytającego:) Odpowiedz Link Zgłoś
olieres Re: wywóz gruzu - please 31.08.17, 08:25 Ja mogę polecić firmę Gruz Serv , korzystałem z ich usług już wielokrotnie przy wywozie gruzu i różnych odpadów. Są naprawdę dobrzy w tym co robią, także rekomenduje w 100 procentach. Odpowiedz Link Zgłoś
damian_stokrotka Re: wywóz gruzu - please 21.11.17, 17:21 polecam www.irtrans24.pl nie tylko wywiozą ale również wyniosą i zniosą gruz i odpady budowlane. Odpowiedz Link Zgłoś
damian_stokrotka Re: wywóz gruzu - please 28.11.17, 18:45 Znam firmę, która nie tylko wywiezie, ale także wyniesie wszystko z mieszkania www.irtrans24.pl Odpowiedz Link Zgłoś