Gość: veeniarz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.06.06, 11:32 Polecam producenta wibrowanej kostki betonowej firmę LIBET. Kupiłem u nich kostkę i jestem bardzo zadowolony. Miałem małą reklamację ale usunęli mi ją szybko i bez problemów. www.libet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MM Re: Kostka przy kostce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:59 Ładnie to tak ściemniać i reklamować samego siebie udając zadowolonego klienta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek B Kostka przy kostce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 23:52 Stwierdzenie cyt.:"Tona kostek o większych rozmiarach jest zwykle droższa niż tona kostek drobniejszych." to trochę porównanie co jest cięższe: tona miedzi czy dona gum do żucia? Autor zapewne miał na myśli to, że mniejszych kostek w tonie jest więcej sztukowo co przekłada się na zużycie t/m2. więc powinien napisać że,: M2 kostek o większych rozmiarach jest droższy niż m2 kostek drobniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-Libet Kostka przy kostce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.08, 11:44 LIBET to poprostu beznadzieja. Absolutnie nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś