matyldaw79 23.08.06, 12:49 Witam, jesli ktos mial do czynienia z produktami tej firmy to prosze o opinię. Czy warto kupic czy nie? Dzieki z gory! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga7411 Re: FERNO!!! 24.08.06, 18:05 Też szukam kogoś kto ma okna ferno ale nikt nie pisze .Szukasz drewnianych ? Odpowiedz Link Zgłoś
stkaz Re: FERNO!!! 25.08.06, 08:37 Mam okna drewniane. Zacząłem wymieniać okna 6 lat temu, ze względu na cenę robiłem to sukcesywnie. Jestem zadowolony z wyglądu i z użytkowania. Nic mi się nie rozregulowało, szyby są takie jak były. Jedynie drzwi balkonowe w okolicach klamki będzie trzeba odmalować. Zostało mi jedno okno, które będę wymieniać w tym roku i też w ferno. Niestety nie mogę nic powiedzieć na temat plastików. Odpowiedz Link Zgłoś
matyldaw79 Re: FERNO!!! 25.08.06, 10:22 tak, chodzi mi o okna drewniane. Byłam u nich na bartyckiej i jak to w wiekszeość salonów wystawowych, podobały mi się, tylko nie znam nikogo kto ma je u siebie w domu. Jesli dowiesz sie czegos to prosze daj mi znać, ok? Pozdrawiam, marta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: FERNO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 09:01 Witaj. Możesz je spokojnie kupić. Mam takie okna drewniane od 1999 roku - i to 8 sztuk + drzwi balkonowe(domek jednorodzinny). Wszystko jest OK, na razie nie wymagają malowania. Mają (a przynajmniej wtedy miały) bardzo dobre okucia (tj mechanizmy, klamki) niemieckiej firmy ROTO. Nic złego się nie dzieje - po prostu są. Nie wiem co jeszcze Ci napisać. Acha - jeden zgrzyt, ale nie dotyczący jakości okien. Przy zakupie było nieciekawie - nie dotrzymali terminów, umawiali się i nie przyjeżdżali itp. Ogólnie pracę działu handlowego/sprzedaży oceniam źle. Odpowiedz Link Zgłoś
matyldaw79 Re: FERNO!!! 29.08.06, 11:42 ok, wielkie dzięki, na pewno pomoze mi to podjac w końcu decyzje. Pzdr, Marta. Odpowiedz Link Zgłoś