IP: 217.153.125.* 07.11.06, 12:46
czy ktoś ma doświadczenia z domem budowanym w technologii MABUDO (z
prefabrykowanych elementów konstrukcyjnych).
jak się taki budynek sprawdza pod względem ogrzewania?
na co warto zwrócić uwagę przy ew. kupnie takiego domu?
Obserwuj wątek
    • Gość: fvfg5 Re: mabudo IP: *.42.10.220.alfanet24.pl 06.05.13, 18:01
      Conajmniej podejrzane - , czyżby to jakaś firma krzak to MABUDO - niby tyle stawiają, a nikt nie ma żadnych doświadczeń, informacji.. dziwne
      • Gość: Kefas Re: mabudo IP: *.51b.belchatow.pilicka.pl 14.11.13, 20:08
        Mam ich dom od 15 lat pod Piotrkowem Tryb. jest w ich katalogach, Firma pewna solidna,
        Dom powstaje błyskawicznie, wybieraj z projektów które zostały juz zbudowane wtedy wszystkie elementy tworzenia i budowy domu idą sprawnie,
        pozwodzenia
        • Gość: Gumisia Re: mabudo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.14, 11:33
          Kefas a mogłbyś tak coś więcej napisać? pokazać zdjęcia faktycznego domu? bo nigdzie nie ma żadnych konkretów... będę wdzięczna
      • joanna.a83 Re: mabudo 02.08.14, 09:55
        do @fvfg5
        Nie rozumiem Ciebie co tu masz podejrzanego? Firma 25 lat istnieje a Ty piszesz że krzak (hahaha). Mają mega dużo zdjęć z realizacji zarówno na swojej stronie internetowej jak i na Facebooku. Ja też też szukałam na internecie info, ale jest tego baardzo niewiele. Początkowo mnie to dziwiło, ale okazało się że moja znajoma się z nimi budowała. Pojechaliśmy do nich zobaczyć i porozmawiać. Uzmysłowili nam jedną sprawę: na fora zazwyczaj trafiają ludzie, którzy mają problem, sparzyli się na czymś i szukają pomocy i rozwiązania problemu. U nich poszło wszystko bezproblemowo, mowiła że dostałą wiele praktyczych uwag z Mabudo. Nie miała potrzeby grzebać w tych tematach na forach. A jak napisze dobrą opinię to zaraz będą ją linczować, że to ktoś firmy i robi pijar a w konsekwencji zaśmiecona skrzynka mejlowa. Poradziła nam wycieczkę do Zduńskiej Woli, zobaczyć zakład (wow- robi wrażenie !!! hala produkcyjna ma 4000m2) wszystko jak w opisach u nich na stronie. Miła i fachowa obsługa. Dużo praktyczych rzeczy opowiadają. Poprosiliśmy aby się przejechać obejrzeć jakiś dom. obejrzeliśmy cztery budowane w 2001, 2006 szereg z 2008 i 2012(mają dużo domów w swoim rodzimym mieście i bliskich okolicach- to też o czymś świadczy). My jesteśmy na 100% zdecydowani, w przyszłym roku mam nadzieję że wystartujemy. Dzwoń, umów się, wsiadaj z mężem w auto (będziesz miała fajna wycieczkę) zobacz na włane oczy. Powiesz wtedy: Veni, vidi, a może i vici.
        Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka