pl47 12.01.07, 21:57 no musze sobie kupic sam a poniewaz nie mam zielonego pojecia, to nie wiem jak moge sie dwoiedzic jaki gwint...po takie pytanie padlo jako pierwsze...hmmm? z gory dzikeuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cromwell Re: głowice termostatyczne IP: *.48.jawnet.pl 13.01.07, 15:42 tak wystarczy tylko zaworow jest ja psow czesto nie wystarczy suwmiarka potrzebny bedzie grzebien do mierzenia skoku gwintu jak zmierzyc skok kiedy gwint na zaworze ma raptem 10 mm dlugosci dochodza jeszcze gwinty calowe i metryczne bez sensu zawory termoststyczne sa wyposazone w pokretla robocze po pokretle sprytny sprzedawca powinien dobrac glowice na wszelki wypadek zabaw sie w zajdz 10 szczegolow;) obejzyj dokladnie zawor i popros w sklepie o podobny nie kupuj z mety glowic kup jedna dla sprawdzenia z mozliwoscia zwrotu sklepy specjalizuja sie w zaworach danego producenta czasem trzeba obleciec pol miasta zeby zdobyc odpowiednia glowice;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl47 Re: głowice termostatyczne IP: *.aster.pl 13.01.07, 16:24 dzieki-to jest odpowiedz...ta pierwsza mniej przydatna:) Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: głowice termostatyczne 13.01.07, 17:06 To chyba mieszkamy w innych miastach. Jak kupowałem ostatnio głowice poszedłem do sklepu, podałem wymiar i pan pokazał mi 10 róznych, wybrałem, założyłem i działa. Widać szczęście miałem, zasadniczo mam szczęście, to może dla tego...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja25 Re: głowice termostatyczne IP: *.telsat.wroc.pl 14.01.07, 15:12 Ja jeszcze tylko doradze kupno glowicy ze wzgledow estetycznych i higienicznych. Sa ladne glowice bez zeberek-szczelinek , cale gladkie i latwo z nich kurz scierac.Kaloryfery tez radze kupic panelowe bo latwo czyscic. Odpowiedz Link Zgłoś