Dodaj do ulubionych

powloka Reflex Kolo

IP: *.icex.es / 10.5.36.* 04.06.03, 14:48
Wkrotce czeka mnie urzadzanie lazienki. Zastanawiam sie nad ceramika Kola
pokryta powloka REFLEX KOLO, ktora ulatwia utrzymanie czystosci. Moze ktos ma
juz w domu taki zlew lub prysznic - czy to sie rzeczywiscie sprawdza?
Obserwuj wątek
    • anyac Re: powloka Reflex Kolo 04.06.03, 15:53
      mialam niedawno ten sam problem... kupilam z powloka - jeszcze tam nie mieszkam
      ale zamierzam w ciagu kilku tygodni. na razie nie wiem - odezwe sie po
      pierwszym czyszczeniu... :))
      pozdrawiam
      • Gość: MM Re: powloka Reflex Kolo IP: *.icex.es / 10.5.36.* 25.06.03, 11:47
        Anyac, czy juz sprzatalas? Jak powloka? Czy to sie nie sciera przy szorowaniu
        zwyklymi srodkami?
    • Gość: MM Re: powloka Reflex Kolo IP: *.icex.es / 10.5.36.* 05.06.03, 14:34
      Dziekuje, czekam z niecierpliwoscia na relacje z pierwszego sprzatania!
    • Gość: Krysia Re: powloka Reflex Kolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 12:13
      Mam umywalkę z Keramagu z powłoką Keraclean, ale to to samo co Reflex. Różnica
      jest następująca: na zwykłej umywalce zostają zacieki w formie smug, na mojej
      mają formę kropek i krop. Ta powłoka coś robi z napięciem powierzchniowym wody
      i przy korzystaniu nie robią się regularne strużki, tylko krople (odpowiednio
      duża - spływa oczywiście). Zasychają więc krople, a nie strugi. Myje się
      dokładnie tak samo, jak zwykły.
      • Gość: Mat Re: powloka Reflex Kolo IP: waprx* / 192.168.14.* 03.07.03, 12:41
        Dokładnie tak jest. A różnica jest taka że smugi mają przeważnie te same tory
        co "wspomaga" osadzanie w nich kamienia. A krople tworzą się w przypadkowych
        miejscach i kamień nie osadza się aż tak łatwo. Tyle teorii. Co do samego
        czyszczenia to póki sprzęt jest nowy, nic się nie leje z rezerwuaru i sprząta
        się często to nie ma tak naprawdę róznicy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka