kxiadz 20.01.10, 20:40 Przedewszytkim dlaczego oni uwazaja sie za hurtownie...z takimi cenami ale nie o tym.A o pracownikach,jedno pytanie:AZ tak dobrze (min finanse)?Ze zauwazam na twarzach wrecz dume. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kam Re: Macro i Selgros IP: 92.55.195.* 20.01.10, 21:04 To fakt. Nie wiem jak można utrzymywać własny sklep zaopatrując się w tych instytucjach. Ceny wyższe niż w marketach lub porównywalne ale musisz wziąć wielkie paki zamiast sztuk. Czasem trafi się coś okazyjnie i wtedy warto się wybrać ale jako stały partner w biznesie - bez sensu. Co do pytania o zarobki pracowników. Bywając w tych przybytkach nie zauważyłem tej dumy. Podejrzewam, że zarobki porównywalne z marketami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Macro i Selgros IP: *.chello.pl 20.01.10, 21:30 co do zakupów - zgadzam się bez dwóch zdań. Czasem, rzadko kiedy - ale zdąży się jakaś "okazja" - reszta to przepłacanie. A co do "dumy"....to autorka wątku, kompleksy chyba jakieś ma ? z dumą na twarzy...hehehehehe Moja dobra znajoma pracuje w Macro. Gwarantuję, że kokosów nie zarabia. Ponadto "kręcą" przy umowach. Ot, tak jak wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Macro i Selgros IP: *.chello.pl 20.01.10, 21:31 www.nie-polecam.pl/raport,509,zenujace_postepowanie_kierownikow_makro.html Odpowiedz Link Zgłoś