Forum   motorola v360

motorola v360

(11 wyników)
  • Kupiłam niedawno motorolę v360 m.in. ze względu na możliwość odtwarzania mp3. Nieprzyjemnie się zdziwiłam gdy okazało się, że nie moge puścić dźwięku z odtwarzacza przez słuchawki (odtwarza sam telefon - tzw. polifonia...). Nie przyszło mi do głowy, że odtwarzacz mp3 nie będzie działał jak standardowy odtwarzacz mp3 (samodzielne urządzenie). Czy może coś pominęłam w konfiguracji? W instrukcji - którą od paru dni czytam do poduszki - nie ma nic na ten temat. Proszę o radę. (i z góry ...
  • Doradzcie który z tych telefonów mam kupić?Zależy mi na tym ,żeby się nie psuł i długo trzymał.Nie potrzebuję żadnego aparatu czy kamery itp. Za rady wielkie dzięki...
  • czesc. prosze o pomoc w sprawie mojego telefonu. jak pisalem to motorola v360. bateria, karta microSD i SIM wyjete. nie mam czym rozkrecic. zewnetrzny ekran zaparowany. telefon byl przez chwile pod bierzacym strumieniem wody. sam sie wylaczyl. nie da sie go wlaczyc. potrzerbuje szybkiej rady(wiadomo-rodzice). prosze was-pomozcie gwarancje mam do grudnia, operator Orange. --- postawilem go w pionie i tak sam schnie. niczym nie suszylem.mam jeszcze jedno pytanie. pod bateria byla...
  • hej od jakiegos czasu cos dziwnego dzieje sie z moim telefonem. Mianowicie w momencie przyjscia sms'a lub polaczenia telefon sam sie wylacza i po paru sekundach sam bez wpisywania pinu sie wlacza. Czesto chcac odczytac sms wszystko to powtarza sie kilka razy.. czesto podczas prowadzonej rozmowy to samo wszystko sie powtarza. Macie moze jakis pomysl co moze byc tego przyczyna, podrzucic do serwisu..?
  • Hej jakis czas temu pisalam o moim problemie z telefonem. sam sie wylacza i ponownie sam bez wpisywania pinu uruchamia sie...co ciekawe dzieje sie tylko tak w przypadku, kiedy dostaje smsy od 2 osob. Dostajac smsy od osob innych wszystkich jest ok... Dzis moj telefon zrobil mi wiekszego psikusa...piszczac smsy zawiesza sie, nie jestem w stanie napisac zadnej literki, sam sie resetuje a alt+ctr+del w tym przypadku nie dziala ;)) co moze byc przyczyna? czy tak jak ktos kiedys mi su...
  • Kupiłam nową kartę pamięci - Kingston 2GB - po włożeniu do telefonu pokazuje się komunikat, że karta nie jest sformatowana, jednk po wybraniu opcji sformatuj kartę wyskakuje, że nie da się jej sformatować. W komputerze nie ma z nią problemu, da się sformatować, zapisywać, itd. Czy ktoś miał może podobny problem?
  • Witam serdecznie, właśnie będę przedłużać umowę z Orange i zaproponowano mi szereg telefonów, w tym. m.in. motorolę v3, motorolę v360, LG KG 220 i Nokię 6103 - wszystkie po 1 zł. Piszę tylko o tych, bo zależy mi na telefonie z klapką. Poradźcie proszę, na co się zdecydować (konsultant ma oddzwonić niebawem a ja specjalnie zwlekam z odpowiedzią, bo nie wiem, na co się zdecydować). Wprawdzie byłam już niemal zdecydowana na motorolę v360 ale pan polecał także te pozostałe. Co do...
  • Chce kupic sobie telefon ale sama nie wiem, ktory jest dobry. Miałam Nokie 3100 ale mi sie zepsuła. Napewno musi miec aparat cyfrowy i ładnie robic zdjecia. Oraz mp3. tyle wymagam. Czy mozecie mi coś polecic? W miare tanio bo nie mam zbyt wiele pieniedzy. Szukam jak narazie na allegro bo chyba tam sobie kupie.
  • Hej!! Co myslicie o samsungu E530?? nadaje sie on dla kobiety?? teraz ona ma nokie 7210 i chcialaby ja zamienic... Czy moze lepiej dla niej wybrac motorole v360??
  • Wybaczcie, wiem, że pytanie brzmi kretyńsko. Parę telefonów już w ręku miałem, ale z takim problemem jeszcze się nie spotkałem. Nie mogę wyjąć baterii z motoroli v360. Powiedzcie mi ci, którzy się znają, czy gdzieś coś trzeba dodatkowo nacisnąć, czy użyć możliwie dużo siły? Dzięki z góry za szybką odpowiedź.
  • Jakie opinie? Czym sie rozni od V3 pod wzgledem funkcjonalności i jak wygląda w porówaniu do sony ericssona k 700?
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się