Dodaj do ulubionych

Nasze rozmowy

06.02.05, 03:53
Jeśłi to forum ma nam pomóc i mieć rację bytu to chciałabym, aby każdy z nas
po rozmowie kwalifikacyjnej zamieścił na forum ocene i wrażenia, aby reszta
nie traciła niepotrzebnie czasu i pieniązków starają c się o prae w
bezndziejnych firmach lbo zostala ukierunkowana, gdzie nalezy pracy szuakać
Obserwuj wątek
    • booua Re: Nasze rozmowy 06.02.05, 09:47
      > Jeśłi to forum ma nam pomóc i mieć rację bytu to chciałabym, aby każdy z nas
      > po rozmowie kwalifikacyjnej zamieścił na forum ocene i wrażenia, aby reszta
      > nie traciła niepotrzebnie czasu i pieniązków starają c się o prae w
      > bezndziejnych firmach lbo zostala ukierunkowana, gdzie nalezy pracy szuakać

Witam!
      Właśnie temu ma ono służyć. Szkoda czasu na wydzanianie i jeżdżenie po firmach,
      które ktoś wcześniej już rozpracował. Jutro kupimy Wyborczą z ogłoszeniami.
      Niektóre z nich się powtarzają i na pewno część z nich została sprawdzona.

Pozzdrawiam!
      • eva14 Re: Nasze rozmowy 09.02.05, 19:06
        W "Dzienniku Polskim" ukazuje sie ogloszenie Firmy,ktora poszukuje pracownikow
        do biura posrednictwa nieruchomosci,kredytow,ubezpieczen.
        Szkoda czasu i pieniazkow.
        Praca polega na pozyskiwaniu kliento na w/w produkty.
        Placa: 200 zl + prowizja 35% od kazdej umowy.
        Rownie dobrze mozna samemu podpisac z bankiem lub firma ubezp. umowe na doradce
        klienta.
        Czyste zdzierstwo.
        • booua Re: Nasze rozmowy 09.02.05, 23:41
          W Dzienniku większość ogłoszeń się powtarza. To świadczy o tym jakiego rodzaju
          jest to praca.
        • dorotek_s Re: Nasze rozmowy 17.02.05, 18:53
          Od jakiegoś też czasu pokazuje sie ogłoszenie o pracy biurowej w biurze kbprojekt. I ogłoszenie to widnieje od xxx czasu, ciekawe jaki to tym razem wał?

Ja byłam niedawno na rozmowie w Xeroxie. Było naprawde miło, grupki 10-15 osobowe, wszystko nam powiedzieli jak wygląda praca, bez sciemniania, itd itd. Rozmowa jakich mało - z której bez względu na wynik wychodzi się zadowolonym.
          Obiecali że obojętnie jaką podejmą dezycje KAZDY dostanie odpowiedz mejlem.. narazie u mnie cisza.. :)
          • naatii Re: Nasze rozmowy 01.03.05, 14:55
            Ja byłam w firmie Idea na Siemaszki. Odradzam. Chodzi o akwizycje ! No chyba,
            że komus to odpowiada
            • dorotek_s Re: Nasze rozmowy 18.04.05, 14:34
              Idea Idei nie równa. Salony prowadzą tzw. AP. A każdy AP ma inna zasade pracy (ogólnie mowiac) i inne wynagrodzenia. Nie ma co skreślać Idei po wizycie tylko u jednego AP.
    • ewkakordi Wellbud 11.03.05, 00:49
      Jutro rozmowa w firmie Wellbud w Myslenicach....ciekawe jak to będzie...? Na
      razie mam dziwne uczucie, że to kolejna oferta jakich wiele,......jutro opowiem
      • sxr1 Re: Wellbud 27.03.15, 17:39
        ewkakordi wiec jak odczucia po rozmowie w firmie wellbud ,pracujesz tam czy nie ,czego oni oczekuja od kandydatow

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka