Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Firma Progres w Rybniku

IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.12, 21:34
    Czy ktoś może wie, czym dokładnie zajmuje się firma Progres w Rybniku przy ulicy Przemysłowej 3? Czy ma to coś wspólnego z przedstawicielem handlowym ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Anna Re: Firma Progres w Rybniku IP: *.syrion.pl 12.11.12, 13:42
        Dołączam się do pytania. Czeka mnie tam rozmowa o pracę. Już kiedyś do mnie dzwonili niestety nie mogłam się na niej pojawić, a teraz znów oddzwonili. Co chwilę są ogłoszenia do pracy tam co mnie dziwi i dlatego chciałabym się czegoś dowiedzieć ponieważ nawet w necie nie ma żadnych informacji o tej firmie.
        • intelborel Re: Firma Progres w Rybniku 13.11.12, 13:50
          witam Anno! Kiedy idziesz tam na rozmowę? Ja też zostałam zaproszona, niestety tydzień temu nie mogłam, teraz znowu do mnie oddzwoniono. Pani powiedziała,że firma zajmuje się rekrutacją dla innych pracodowaców. Chodzi o obsługę klienta i sprzedaż.
          Daj znać jak już będziesz po rozmowie!
          • Gość: Anna Re: Firma Progres w Rybniku IP: *.syrion.pl 14.11.12, 21:13
            Idę tam jutro. Mi powiedziała coś podobnego, ale dziwi mnie że nic nie można znaleźć w internecie na temat tej firmy. Nie wiem o niej nic, nie mam jak się przygotować. Trudno, zobaczymy:) no i co ma sprzedaż do doradztwa personalnego..? Bo nie wiem co przez to rozumieć.
            • Gość: Ciekawa Re: Firma Progres w Rybniku IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.12, 15:46
              Bardzo proszę jak będziesz już po rozmowie to napisz jak było jestem bardzo ciekawa Pozdrawiam
              • Gość: Anna Re: Firma Progres w Rybniku IP: *.syrion.pl 15.11.12, 18:03
                Rozmowa była bardzo krótka, pani pozadawała mi pare pytań i stwierdziła że jeśli jakiś pracodawca będzie zainteresowany to się ze mną skontaktuje. Trochę się zdziwiłam, bo myślałam że idę na rozmowę o prace właśnie w tej firmie a okazało się że firma ta działa jako taki pośredniak.... tak mi się wydaje.
                • Gość: Ciekawa Re: Firma Progres w Rybniku IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.12, 19:12
                  Aha ja mam tam iść na rozmowę w poniedziałek myślałam, że to też na zasadzie, że do tej firmy ta rozmowa kwalifikacyjna.
      • Gość: Angelika Re: Firma Progres w Rybniku IP: *.rydy.eu 20.11.12, 19:55
        Mi też dziś dzwonili że mam jutro przyjść na rozmowę i mówicie że to nie jest związanane z pracą w tej firmie ?
        W ogóle ich ogłoszenie o pracę jest mało szczegółowe i zastanawiające
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka