Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

impel - praca

30.01.05, 17:10
    Mam być zatrudniony w firmie Impel Security Polska - nie wiem czy postępuję
    rozsądnie - proszę mnie uświadomić.
    Obserwuj wątek
      • florek10 Re: impel - praca 31.01.05, 22:01
        jak ktoś zna tę firmę to niech napisze abyw wiedział !
        • jaania79 Re: impel - praca 04.02.05, 16:34
          Kolego nie pchaj sie do tej firmy.To jest obóz i wykorzystywanie na maksa,przyjmą cię na umowę zlecenie do ich córki o nazwie "SECRET" i dostaniesz 3,18/h.Szkoda czasu i zdrowia.Atmosfera dokładnie taka jak w BIedronce,czy tych innych kołchozach!!!
          Omijaj IMPEL szerokim łukiem!!!
          • Gość: Burek Re: impel - praca IP: *.dint.wroc.pl 04.02.05, 16:41
            wszystko zależy od stanowiska ;)
            • pola145 Re: impel - praca 04.02.05, 19:59
              No tak, jak możesz pomiatać innymi Burku to jest wspaniale, nieprawdaż ?
              • Gość: Burek Re: impel - praca IP: *.dint.wroc.pl 07.02.05, 16:45
                szybka i nieprzymyślana uwaga :)

nie każde dobre stanowisko służy do pomiatania... jeżeli w ogóle rozważamy ten
                problem w tych kategoriach ;)
      • pola145 Re: impel - praca 09.02.05, 20:38
        chodzi mi o to że w takich firmach na wyższych stanowiskach( w nadzorze) tak
        się dzieje, i nikt mi nie w mówi że jest inaczej. Jeżeli ci uraziłam to
        przepraszam.
        • holejnik Re: impel - praca 12.02.05, 20:51
          ok, może ktoś jeszcze coś napisze wartosciowego
      • es-sd Re: impel - praca 18.01.16, 09:18
        Witam jeśli ktoś ma umowę o pracę to daje przykład:styczeń 2016 ma 19 dni pracy ustawowej co daje 152 godz. za 152 godz.dostajesz pensje z umowy o pracę i w tym miesiącu jeśli masz nadgodziny 40 godz.to za każdą nadgodzinę płacą 1 zł co daje 40 zł i od tego podatek 19% w skali roku ten co jest zatrudniony na umowę jeden miesiąc pracuje 1 zł na godz. taka jest płaca w IMPELU żerują na biedakach . dalszy problem tej firmy ubiór osoby o niskim wzrosie dostają xxxl a o wysokim xl lub l wyglądają jak pokraki można do mię pisać bezpośrednio pracowałem to wiem na ten i inny temat dużo essd@op.pl
        • takatamtakatam Re: impel - praca 27.10.16, 13:24
          Umowa na najniższą krajową i do tego umowa zlecenie, z której pieniędzy nie zobaczysz jak pójdziesz na L4. Złodzieje i oszuści. A tak zapewniają, że w umowie zlecenie jest stała kwota , która Ci się należy bo to Twoja podstawa, a tak naprawdę, to patrzą tylko jak na Tobie zarobić 😡
      • posejdon7777 Re: impel - praca 22.02.17, 11:49
        Nie polecam !!! Jak większość firm ochroniarskich ,wyzyskują pracowników !!! Na dzień dzisiejszy Impel Security Polska jest jedną z najgorszych firm w Trójmieście!!! Ja pracuję w Gdyni,odkąd sięgam pamięcią nasi pracodawcy kombinowali jak oszukać biednego szarego Kowalskiego , sprawdzają taką osobę na ile zna Prawo Pracy i kantują na każdym kroku !!!! Socjal w firmie naprawdę jest tragiczny!!!!Odkąd zmienił się szef ochrony , który w tej chwili awansował na managera , zmieniło się dosłownie wszystko, niestety na gorsze!!!! Nie ma miesiąca żeby ludziom nie brakowało pieniędzy na umowę o pracę , czy zlecenie, Ostatniego miesiąca wielu ludzi nie dostało w ogóle pieniędzy na zlecenie. Ludzie nie mają w czym pracować , oszczędzają na umundurowaniu!!!! Nasz nowy Manager przeczytał za dużo poradników, szkoda ,że nie znalazł środka w przerzucaniu wiedzy wyuczonej na rzeczywistość i popada w skrajności. Zero szacunku do pracowników, jak na kogoś się uweźmie, to gnębi bez końca . Z całego serca nie polecam tej firmy!!!! Radzę trzymać się z daleka !!! Ja w tej chwili niestety nie mogę się zwolnić,ale jak tylko będzie taka możliwość od razu składam wypowiedzenie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka