Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca zdalna

23.03.14, 20:12
    Szukam drobnych zleceń na pracę zdalną? Gdzie najlepiej wyszukiwać takie oferty? Jakieś forum, wątki, portal? co polecacie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: mnich Re: praca zdalna IP: *.chezber.info 26.03.14, 20:24
        jest sporo takich portali z pracą.. ja najwięcej szukam na info praca ale np też zaglądam do gratki. Jak do tej pory to z marnym skutkiem. a wzialbym kazde zlecenie - nie tylko pracy zdalnej.
        • ammy80 Re: praca zdalna 31.03.14, 21:28
          no właśnie ja na infopraca jak narazie nie za bardzo mogę coś znaleźć dla siebie.. bo ja raczej szukam jakiś zleceń dorywczych ze względu na czas.
      • tomeczek_44 Chyba nie wiesz, co to jest "praca zdalna" 15.06.14, 21:17
        ammy80 napisała:

> Szukam drobnych zleceń na pracę zdalną? Gdzie najlepiej wyszukiwać takie oferty?

"Praca zdalna / telepraca" to praca, która wykonujesz w domu na zlecenie firmy, w której jesteś zatrudniona i w której przynajmniej raz na jakiś czas bywasz. A w podawanych przez piszących tu portalach (gratka, gumtree itp.) możesz znaleźć co najwyżej oferty drobnych prac u kogoś (pomalowanie płotu,wyprowadzenie psa czy wysprzątanie piwnicy).
        Oczywiście tak też można zarabiać ale to nie jest praca zdalna.

Możesz też pracować w domu np. jako tłumacz czy grafik komp., przyjmować zlecenia i wysyłać wykonane prace przez internet. Ale wtedy to nie "praca zdalna" tylko normalne prowadzenie działalności gospodarczej, tyle że w domu a nie w innym lokalu firmowym. Wtedy nie jesteś pracownikiem / pracownicą , tylko businesswoman. :)
        • Gość: maryla k. Re: Chyba nie wiesz, co to jest "praca zdalna" IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.14, 20:22
          Na portalach wyżej wymienionych można znaleźć i drobne zlecenia i większe - zależy jak szukasz. Spokojnie znajdziesz tam oferty właśnie z pracą zdalną. Ja mam małe dzieci i właśnie tak od dłuższego czasu pracuję i tak szukam zleceń :)
          • Gość: moja głowa Re: Chyba nie wiesz, co to jest "praca zdalna" IP: *.183.195.170.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.06.14, 20:44
            to wszystko zalezy jak się umówisz z pracodawcą. Zlecenia drobne nie wykluczają pracy w domu, niektórzy tak właśnie rozumieją pracę zdalną. Jeśli szukamy pracy dodatkowej , czyli jak rozumiem głównie mniejszych zleceń, to też warto spotkać się z pracodawcą. Później kontakt "wirtualny" jest jak najbardziej ok.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka