Gość: kasia IP: *.btinternet.com 24.03.01, 00:18 wiek od 35-40 lat, NIEPALACA, zdrowa psychicznie i fizycznie, znajaca j ang w stopniu dobrym, najlepiej po medyku, majaca doswiadczenie w pracy z dziecmi, referencje- bedziemy sprawdzac, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niania Re: szukam niani IP: *.cs.bialystok.pl 24.03.01, 01:40 Gość portalu: kasia napisał(a): > wiek od 35-40 lat, NIEPALACA, zdrowa psychicznie i fizycznie, znajaca j ang w > stopniu dobrym, najlepiej po medyku, majaca doswiadczenie w pracy z dziecmi, > referencje- bedziemy sprawdzac, znam kilka pań, które spełniają powyższe warunki, a nawet je przewyższają. W ogóle to same ochy i achy. nie tylko nie palą , ale i nie piją. zdrowe, jak najbardziej. drzewo rodzinne do wglądu, ewentualnie ksero. Mam wrażenie wielka damo z małego domu, że chodzi tu a nianię tobie, bo nie potrafisz nic sama zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: szukam niani do niani IP: *.btinternet.com 25.03.01, 19:55 moja oferta jest powazna praca --w anglii,mam dwojke malych dzieci a mam prace ktora wymaga czestych podrozy po swiecie a nie zawsze moge zabrac bable. A na polskiej odpowiedzialnej niani zalezy mi bo chce aby moje dzieci mowily po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: szukam niani IP: *.btinternet.com 27.03.01, 19:35 Gość portalu: kasia napisał(a): > wiek od 35-40 lat, NIEPALACA, zdrowa psychicznie i fizycznie, znajaca j ang w > stopniu dobrym, najlepiej po medyku, majaca doswiadczenie w pracy z dziecmi, > referencje- bedziemy sprawdzac, LUDZIE CZY NAPRAWDE TAK TRUDNO ZNALEZC NIANIE??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: szukam niani IP: *.btinternet.com 29.04.01, 21:55 juz mam nianie i jest fajnie...... Odpowiedz Link Zgłoś