Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Tesco w Anglii ???

IP: 217.113.224.* 15.06.05, 10:38
    Witam, chciałam się dowiedzieć od osób, które miały już do czynienia, lub
    znają jakieś opinie odnoście pracy w Tesco w Anglii dla kobiet??? Czy tam się
    ciężko pracuje, czy kobieta sobie może poradzić, bo z tego co wiem to można
    ubiegać sie o prace zarówno sprzedawcy jak i pracownika magazynu, bez względu
    na płeć... buzieczki
    Obserwuj wątek
      • Gość: dudi Re: Praca w Tesco w Anglii ??? IP: *.mkschools.net / *.mkschools.net 19.07.05, 16:29
        Witam! Tak sie sklada, ze pracuje w Tesco(Milton Keynes) razem z dziewczyna i
        powiem Ci,ze praca jest super! Dziewczyny sa dobrze traktowane i na pewno Dasz
        sobie rade. Nie Bedziesz dzwigala zadnych ciezkich rzeczy, wszystko jest na
        wozkach, ktore zawsze ktos pomoze pociagnac. Pozdrawiam i powodzenia!!! :-)
        • Gość: Krzysiu Re: Praca w Tesco w Anglii ??? IP: *.man.busko.pl 08.08.05, 20:39
          Czesc Dudi!
          W ktorym Tesco jestes w Milton? Bo ja od 15 sierpnia bede pracowal w Milton
          Keynes Bletchley. Jesli jestes tam to napisz jakie sa warunki? Czy płacą w
          terminie, jakie warunki mieszkalne, czy daleko masz do pracy? Jak dużo Polaków
          pracuje z Tobą?
          Pytania te kieruje do wszystkich mieszkajacych w Milton i pracujacych w tym
          Tesco. Dzieki za wszelkie INFO!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka