Gość: Kasia IP: *.stk.vectranet.pl 15.02.07, 18:33 Witam.Proszę o informację czy warto zarejestrować swoje CV w Adecco,czy ktoś dzięki nim znalazł pracę.Czy jest bezpłatna czy płatna rejestracja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milena Re: Adecco Poland IP: *.sieci.fonet.pl 15.02.07, 19:27 wlasnie zastanawia mnie ta firma od jakis dwoch miesiecy szuka doradcy klienta i nie wiem czy w moim miescie nie ma odpowiednich ludzi, ktorzy by sprostali temu zadaniu? bo to dosc dziwne zeby do tej pory nie znalezli nikogo? moze ktos wie lub wyslal swoje CV i staral sie o prace u nich?Prosze o odp.Pozdrawiam PA Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: Adecco Poland 15.02.07, 21:37 Nie znam ani jednej osoby, do ktorej by sie odezwali na podstawie zgloszonego CV. Opowiadaja tylko na CV zgloszone na konkretne, zgloszone pzrez nich oferty. CV "na przyszlosc" to chyba tylko zatykanie dzioba szukajacym pracy, bo CV te juz tydzien pozniej laduja w smietniku. Sam swego czasu skladalem wlasna aplikacje do ich "bazy". Po tygodniu natknalem sie bna ogloszenie o odpowiednim do niego stanowisku (wszystkie wymagania spelnialem), po dwoch i trzech tygodniach ogloszenie o naborze nadal wisialo- znaczy maja slaba pamiec i z wlasnej bazy nie korzystaja. Odpowiedz Link Zgłoś
klarcia1 Re: Adecco Poland 19.02.07, 12:01 Jeżeli miłabym czekać na ich pomoc w znalezieniu pracy, to nie pracowałabym juz 2 lata. Nie ma na nich co liczyć. Nie pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Adecco Poland IP: *.stk.vectranet.pl 16.02.07, 12:19 Dzięki.Moze jeszcze ktoś miał jakieś doświadczenie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz_robert Re: Adecco Poland IP: *.chello.pl 18.02.07, 15:30 szczerze odradzam kontaktów z tą rzekomo globalną firemką, kompletny brak profesjonalizmu, żenujący poziom rozmowy, ze wszystkich agencji doradztwa personalnego adecco obok manpower sa najgorsze. odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Adecco Poland IP: *.acn.waw.pl 30.05.07, 17:31 czy mozesz powiedziec cos wiecej na temat tej firmy? zastanawiam sie nad praca tam jako konsultant, ale nie chcialabym wpasc z deszczu pod rynne Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: Adecco Poland 30.05.07, 19:40 Jesli pracujesz i nie jest tragicznie to bym sobie darowal. Szeregowe stanowiska w Adecco charakteryzuja sie duza rotacja- to o czyms swiadczy. Tak samo to, ze non stop szukaja dla siebie stazystow i praktykantow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Adecco Poland IP: *.acn.waw.pl 31.05.07, 22:16 a wiesz cos konkretnie? znasz kogos kto tam pracuje? chetnie dowiedzialabym sie wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prego Re: Adecco Poland IP: *.altec.pl 18.02.07, 17:20 A ja dostałem w zeszłym roku pracę za ich pośrednictwem tzn. zostałem zatrudniony jako pracownik tymczasowy na umowę o pracę. Jedyny "minus" to umowy od pierwszego do ostatniego dnia miesiąca przedłużane na kolejny miesiąc (ale tak jest podobno we wszystkich agencjach); co do wypłat i obsługi nie miałem żadnych większych zastrzeżeń Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -------- Re: Adecco Poland IP: 193.59.72.* 18.02.07, 19:41 ja tez pracuje przez addeco. cenie sobie - umowa o prace, stawka nienajgorsza, pensja przelewana bardzo regularnie. a umowa? dostajesz taką na jaką zlozyl zamówienie szef miejsca gdzie pracujesz (czyli Twoj przelozony nie w Adecco tylko w firmie w ktorej pracujesz). ja tez mialem na poczatku na miesiac, a teraz moj boss wyslal zamowienie na 3 miesiace i dostalem umowe na 3 miesiace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassssia Re: Adecco Poland IP: *.acn.waw.pl 20.02.07, 15:55 wysłałam do nich cv, na konkretne stanowisko- praca biurowa.Zaprosili mnie na rozmowę-Pani , która ją przeprowadzała nawet nie wiedziała o co pytać.Powiedziała do jakiej firmy szukają pracownika, ale umowę musiałabym podpisać z firmą adecco- która pobiera prowizję od mojej pensji. Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
kim44 Re: Adecco Poland 20.02.07, 16:24 Wysłałam do tej firmy kilka razy cv , nawet byłam osobiście zapytać jakie mają oferty ale nie miałam żadnej odpowiedzi . Uważam , że ta firma jest nieprofesjonalna i pracują w niej niekompetentne osoby , nie polelam Odpowiedz Link Zgłoś