stefcia31 03.12.08, 20:07 5 lat pracy w państwowej firmie energetycznej: 2300,00zł(Brutto).Co myślcie o możliwościach rozwoju w takiej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pewnie83 Re: Praca w ksiegowosci - zarobki? 10.12.08, 10:35 raczej słabe jak po 5 latach zarabiasz 2300. Ja po niecałym roku pracujac w kiegowosci mam troche ponad 2500zl brutto + co kwartał spore premie. Zalezy jeszcze w jakim miescie pracujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Praca w ksiegowosci - zarobki? IP: *.chomiczowka.waw.pl 12.12.08, 21:04 W mojej firmie (szkolnictwo)młode księgowe mają około 2000 netto a księgowa 60 lat 4000 netto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Praca w ksiegowosci - zarobki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 11:57 jeśli po 5 latach masz 2300 brutto to albo jesteś wyjątkowo kiepska albo nie ma żadnych szans rozwoju w tej firmie. Oceń obiektywnie swoje możliwości i albo uznasz , że nic nie potrafisz i wtedy trzymaj sie kurczowo dotychczasowej posady albo stwierdzisz, ze jesteś dobra i zacznij szukać lepszej pracy. W mojej firmie (prywatna, W-wa) 2tys. na rękę dostają początkujący asystenci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Praca w ksiegowosci - zarobki? IP: *.toya.net.pl 13.12.08, 12:49 W moim zespole (od 1 roku do 10 lat doświadczenia w księgowości) zarobki wahają się od 2900 do 4000zł netto. Oczywiście nie mówimy o głównej księgowej lub stanowiskach kierowniczych. Miasto to Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
stefcia31 Re: Praca w ksiegowosci - zarobki? 13.12.08, 16:06 mój przypadek jest w pewnym sensie szczególny-pracuje w państwowym koncernie, gdzie doceniani i chwaleni są ludzie mający tzw."znajomości", to wynika z moich kilkuletnich obserwacji i opinii ludzi z poza tego kręgu. Moja sytuacja w tej chwili jest specyficzna(mam plany nie koniecznie zawodowe), wiec zmuszona jestem jakiś czas w tej firmie jeszcze popracować. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-praca-woj-slaskie Re: Praca w ksiegowosci - zarobki? 14.02.17, 13:59 Przepraszam, ze sie wtrace .....ale intryguje mnie kwestia pracy w ksiegowosci w Polsce Od 10 lat jestem w Uk tutaj skonczylam studia o kierunku Finance and Accounting. Studia zwalniaja mnie z czesci egzaminow ACCA. Mam nie caly rok doswiadczenia na stanowisku asystenta ksiegowej lub jak ktos woli mlodszego ksiegowego. Oczywiscie znajomosc angielskiego na poziomie zaawansowanym plus znajomosc pakietow Office, Excel i SAP. Od pewnego czasu zastanawiam sie nad powrotem do Polski. Intersuje mnie jedynie kwestia znalezienia pracy z moimi kwalifikacjami, jak pracodawcy patrza na studia za granica, czy latwo z takim doswiadczeniem (8 mc) znalesc prace na poczatku jako mlodszy ksiegowy. Czy ktos mogl by mi odpowiedziec na te pytania, wszelkie wskazowki bede bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś