Dodaj do ulubionych

Myślę, że sukces...

28.12.04, 13:44
Hej,
Śpieszę podzielić się z Wami wiadomością, że właśnie sprzedałam mój 10 album.
A mam zamówienia jeszcze na 5 sztuk i to jeszcze w styczniu (zastanawiam się,
jak temu podołam- chyba będe musiała załatwić sobie w pracy urlop wink
Myślę, że to mały sukces- robię je dopiero od końca października :o)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jolasek77 Re: Myślę, że sukces... 28.12.04, 13:47
      w takim razie gratuluje i zycze wolno plynacego czasu wink pamietam jak ja
      sprzedalam swoje pocztowki i jak sie cieszylam, ze "zarobione" pieniadze moge
      wydac w sklepie dla plastykow wink)))
      • zeberka2 Re: Myślę, że sukces... 28.12.04, 13:50
        Gratulacje!!!
        Jeszcze trochę i może robienie albumów stanie sie twoją pracą smile
        To byłoby super zarabiać na swojej pasji...
        Majka
        • asiulek_78 Re: Myślę, że sukces... 28.12.04, 13:58
          Tak właściwie to robienie ich zabiera cały moj wolny czas. Pracuję od 9 - 17, o
          17.30 jestem w domu, o 19 zabieram sie do pracy i pracuję, pracuję do ok. 1 w
          nocy. Jak nie mam zamówienia, to robię okładki na zaś, albo wymyślam nowe. I to
          jest racja- wszystko co zarobię wydaję na kolejne materiały.... i ciągle jestem
          średnio 100 zł na minusie... Ale teraz zaopatrzyłam się na jakieś 6-7 albumów-
          więc wszyściutko będzie dla mnie :o)))
          Zbieram pieniążki na cyfrówkę, marzy mi się MINOLTA Z3.... Ale to jakieś 1800
          zł. No ale skoro Mikołaj o mnie zapomniał, to sama go sobie sprawię ! W końcu-
          to sprzęt niezbędny ;o)
          Czego i Wam kochane życzę :o) (jeśli któraś ma takie marzenie jak ja....)
    • loriaan Re: Myślę, że sukces... 28.12.04, 14:26
      moje gratulacje!!
    • qlka_79 No jasne, że sukces! 28.12.04, 14:37
      Uwielbiam takie pozytywne posty.
      Widzisz, mówiłyśmy, że się uda!

A rodzina zmieniła nastawienie czy dalej kręcą nosem?

I życzę Ci tego aparatu z całego serca!
      • asiulek_78 Re: No jasne, że sukces! 28.12.04, 15:42
        Dzięki za gratulacje ;o)
        A co do rodzinki.... Mąż się przyzwyczaił, że nie ma żonki w łóżeczku, gdy
        zasypia (podejrzewam, że nawet jest z tego powodu zadowolony- ach..., te
        chłopy) . A mama, no musze powiedzieć, że jak mnie widzi srednio raz w tygodniu
        z paczką pod pachą, jak lecę na pocztę, to się nawet dopytuje o imię dziecka,
        dla którego robiłam album. Poświęciłam się przed świętami i cały tydzień ryłam
        dom, co by go do porządku doprowadzić, więc trochę mi odpuściła teraz :o)))
        Dała mi nawet na święta stówkę, żebym sobie do aparatu dołożyła, bo co mi
        będzie coś zbędnego kupowała. I racja!
        Ale najważniejsze jest w całej tej mojej pracy nie to, że przynosi ona jakiś
        tam mały dochód, ale ta wieeelka satysfakcja. Ogólnie jestem typem, który nigdy
        nie jest z siebie zadowolony, a jak mi dziweczyny po otrzymaniu napiszą
        np. "jesteś czarodziejką", to aż się buzia sama uśmiecha przez cały dzień i
        wszystko ma jakiś taki sens.
        No to biorę się do pracy.
        Pa.
      • asiulek_78 Ewulka, 28.12.04, 15:45
        Czy to Ty znalazłaś aparat cyfrowy pod choinką? Gdzieś czytałam, że któras
        dziewczyna dostała i wydaje mi się, że Ty - widziałam takie zdjęcia małych
        choinek pod półką z przyprawami). Możesz napisać jaki to aparat? Wypatrzyłam
        sobie tą Minoltę, ale tak mi szkoda tyle kasy. I tak się rozglądam, coby może
        jakiś inny, ale dobry...
        • qlka_79 Re: Ewulka, 28.12.04, 22:00
          Tak, to ja dostałam aparat (niech będzie chwała moim rodzicom!).
          Nie mam pojęcia ile kosztuje, ale okazało się, że na identyczny jest promocja w
          Carefour, przynajmniej w Zielonej Górze. Moi rodzice kupili go gdzieś indziej,
          a ten w markecie był po 200zł, więc nie wiem ile normalnie. U nas mogą być
          teraz znaczne spadki cenowe w promocjach, bo oni dopiero otworzyli ten market,
          więc chcą przyciągnąć klientów i lecą po kosztach.
          Aparat nazywa się Cyber-shot, Sony DSC-P73.
          Robi naprawdę dobre fotki - zobacz inne moje zdjęcia na forum, jak również moje
          fotki widokowe: foto.onet.pl/albumy/album.html?
          id=31149&k=6&q=Qlkowo&nxt=0
          Chociaż na takich pewnie Ci nie zależysmile))
          Po prostu cudowny aparacik, ma jeszcze funkcję kamery i można nagrać krótki
          filmik z dźwiękiem!
          Bardzo Ci polecam.
          Aha - mój przyjaciel, który robi zdjęcia artystyczne i należy do grupy
          fotograficznej (www.bgf.pl/ - polecam) stwierdził, że aparat nie jest
          zły! Chociaż on używa takiego, że mnie chyba nigdy nie będzie stać.
          No ale z tego cieszę się jak dziecko. Jest cudwonysmile
          (Szkoda, że nie mogę zrobić mu zdjęcia...)
          • poker_ Re: Ewulka, 28.12.04, 23:46
            To chyba niemożliwe, żeby kosztował 200 zł. Cena tego modelu to około 1000 zł.
            Podejrzewam, że 200 zł to jedna z sześciu rat. Sama się na to złapałam kilka
            razy w marketach. Dużymi literami mała kwota a potem małymi, że to jedna rata i
            jeszcze mniejszymi prawdziwa cena.
          • asiulek_78 Re: Ewulka, 29.12.04, 00:18
            Dzięki Ewka, ale chyba rzeczywiście z tą ceną coś nie tak. Ktoś mi polecał już
            model p-72 a więc starszy i kosztował koło 1200 zł. Ten powinien być więc
            droższy. Fajnych masz rodziców smile
            A moja mama to mi tylko stówkę dała.... hmmmm.
            Ile ja natrzaskałam scenerii bałtyckich, morskich, plażowych, gałęziastych,
            falochronowych i latarnianych smile
            też lubie widoczki.
            Mam niezły aparacik, lustrzankę, ale koszty pozyskiwania zdjęć są tez
            niebanalne (same bateryjki kosztują 50 zł za dwie sztuki i wystarczaja na ok. 6
            miesięcy). Dlatego potrzebuję cyfrówki i pewnie, choć serce mi pęknie będę
            musiała pożegnać się na zawsze z moim wysłużonym canon'kiem :`(
            • qlka_79 Re: Ewulka, 29.12.04, 19:59
              Hm, kompletnie nie wiem, czy te 200zł było w promocji jako cała suma czy
              faktycznie tylko rata. Widziałam na bilbordzie jadąc samochodemwink
              Skoro moi rodzice kupili ten aparat, to chyba nie mógł być aż tak drogi - a dla
              mnie tysiąc złotych to suma poza zasięgiem.
              Nawet jak spytam, to mi nie powiedzą.
              Może na allegro kupili?
              Zresztą nieważne, szczęśliwa jestem, że go dostałamsmile Bardzo przyda mi się w
              pracy.
              Myślę, że warto zainwestować. Asia, może jeszcze posprzedawaj albumy, uzbieraj
              trochę kasy i wtedy kup?
              I pomysł z allegro popieram!
    • klenbek Re: Myślę, że sukces... 29.12.04, 14:59
      widziałam te albumiki na stronie... bardzo pomysłowe i ładne... nie dziwie się,
      że ludzie chca je kupić. może wystaw na allegro - na pewno bedzie jeszcze
      wiecej chętnych klientów. pozdrwaiam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka