maja281 17.02.05, 15:51 Temat ten co w tytule. pozdrawiam maja281 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loriaan Re: Spotkanko w Krakowie podejście drugie;-) 17.02.05, 17:20 jestem za!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
yoza Re: Spotkanko w Krakowie podejście drugie;-) 17.02.05, 17:54 ja także się przyłączam Odpowiedz Link
yoza Re: Spotkanko w Krakowie podejście drugie;-) 17.02.05, 20:20 już prawie tłum)) pozostaje nam tylko wymyślić miejsce i datę Odpowiedz Link
drozdzoweczka Re: Spotkanko w Krakowie podejście drugie;-) 17.02.05, 20:42 Ja tez się piszę na nie Gdzie i kiedy? Mnie w zasadzie wszystko jedno z jednym wyjątkiem - tylko nie w tą sobotę (19-02). Odpowiedz Link
kati_p Re: Spotkanko w Krakowie podejście drugie;-) 17.02.05, 21:21 ja też chętna jestem Odpowiedz Link
swing jestem za! 18.02.05, 10:20 i proszę o propozycję terminu (koniecznie uwzględniającą fakt, że potrzeba trochę czasu, zanim osiągniemy consensus) Odpowiedz Link
yoza 26-27 luty 18.02.05, 10:33 to ja proponuję wstępnie następny weekend, bo na ten pewnie wszyscy lub większość ma plany, w weekend niektórym łatwiej niż w tygodniu i td. Kto za, kto przeciw? Odpowiedz Link
loriaan Re: 26-27 luty 18.02.05, 10:38 buu ja mam wtedy studia,nochyba ze po godz 17 wtedy i'm free) Odpowiedz Link
carolinuss Re: 26-27 luty 18.02.05, 10:59 a mnie chyba jeszcze wtedy nie bedzie w Kraku, a bym sie chciała zobaczyć, Wierzę w nieskńczoną siłę wyobraźni, bo ...niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link
yoza 26-27 luty lub inne daty 18.02.05, 11:54 to była propozycja wstępna, żebyśmy zaczęły "negocjacje" bo pewnie troszkę potrwają ) niech każdy poda termin, to coś wybierzemy. Dopóki śnieg leży w Krakowie ja moge w każdy dzień tygodnia Odpowiedz Link
kati_p Re: 26-27 lutego 20.02.05, 10:07 proponuję Cafe Integracja na Kazimierzu Miejsce niezadymione i bardzo przyjemne! Jest na ul. Dajwór. Są wygodne kanapy !! Odpowiedz Link
drozdzoweczka Re: 26-27 lutego 21.02.05, 19:10 Miejsce jak najbardziej ok . Mam 5 min na piechotę do domu Termin też mi odpowiada. To jeszcze umówmy się dokładniej (dzień, godzina). Wolałabym wcześniej niż później (np: start w samo południe ), ale dostosuję się do decyzji większości. Odpowiedz Link
yoza Re: 26-27 lutego 21.02.05, 19:25 ja preferuję niedzielę, dowolna godzina. A jak inni? Odpowiedz Link
carolinuss Ponowinie się włączam, 22.02.05, 15:43 bo może jednak, anuż, anuż i uda mi się być. Jeszcze dziś się nie określam , bo sama nie wiem kiedy będę mogła, ale tak, z tej radości piszę, haha. Pozdrawiam szanowne Panie Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link
swing w takim razie "integracja" w niedzielę? 23.02.05, 11:55 co do niedzieli chyba jest już zgoda... w sprawie godziny - jestem zdecydowanie za wersją popołudniową - 17.00? Odpowiedz Link
swing szkoda :( 23.02.05, 12:38 miałam nadzieję zapytać o wrażenia z pierwszych dekupażowych prób (gratulacje!) i parę innych rzeczy... jednak termin nie został jeszcze ustalony, więc może jednak się uda... Odpowiedz Link
carolinuss Re: :( 25.02.05, 07:24 , , , , , a czemu?, , , , choć ja tez nie wiem, czy dam radę, ale własnie kombinuję Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link
lucy215 Re: w takim razie "integracja" w niedzielę? 23.02.05, 15:53 ja nie mogę po południu Odpowiedz Link
carolinuss Re: Spotkanko w Krakowie podejście drugie;-) 25.02.05, 07:22 to co drogie Panie za spotkaniem? Ja tez nie na 100%, ale jak już, to raczej popołudnie. Chyba, że znowu się coś stanie i wszystko postawią mi na głowie, 100 razy do góry nogami. Pozdrawaim, całuję i ściskam o poranku)))))))) Wierzę w nieskończoną siłę wyobrźni, bo...niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link
loriaan Re: Spotkanko w Krakowie podejście drugie;-) 25.02.05, 08:50 mi by odpowiadało najbardziej w sobote ok 17 w niedziele to musze córe od tesciów odebrać, wiec nie ma szans Odpowiedz Link
lucy215 Re: Spotkanko w Krakowie podejście drugie;-) 25.02.05, 09:01 mogłoby być o 17, ale wtedy ja tylko na chwilkę Odpowiedz Link
kati_p Re: Spotkanko w Krakowie podejście drugie;-) 25.02.05, 09:35 czyli ta 17ta NIKOMU prawie nie pasuje! To może jednak jutro? 13? 14? 15? 16?.... Odpowiedz Link
kjkk a jednak :) 25.02.05, 10:39 popracowałam trochę nad sprawą i "rozchorowałam" towarzystwo, z którym były zaplanowane narty w niedzielę -widzicie, ile starań dokładam tak więc raczej już mogę chyba, że odezwie się jeszcze jedna sprawa -rodzinna :\ -i będzie awaria ... ale RACZEJ mogę, zwłaszcza, że chciałabym. Ta 17 może być, choć wolałabym jakoś przedpoludniem, ale rozumiem- niedziela, Rodzina, etc To jaka jest lista obecności?? ja na 80% p.s.ale nie wiem gdzie jest ta knajpka :\ Odpowiedz Link
swing po przestudiowaniu wątku stwierdzam, że... 25.02.05, 17:47 ... nie jest łatwo (ale oczywiście nikt nie obiecywał, że będzie) najwyraźniej są dwie opcje: sobota popołudniu i niedziela koło południa dla mnie oba te terminy są niewygodne, ale będę kombinować, ponieważ nie mogę obiecać, że na pewno będę - nie chcę terroryzować towarzystwa proponuję, żeby odezwały się osoby, które będą na 100%, a niepewne się dostosują jak dadzą radę do wskazanego terminu ? Odpowiedz Link
drozdzoweczka Re: po przestudiowaniu wątku stwierdzam, że... 25.02.05, 18:30 Ja moge na 100 % i to zarowno w sobote, jak i niedziele. Godzina jest mi obojetna. Przyniose serwetki na wymiane - Wy tez przyniescie i ksiazke o frywolitkach (jesli ktos jest zainteresowany) do ogladania. Tylko zebym nie byla tam sama Odpowiedz Link
kjkk hmm... 25.02.05, 22:15 ja w sobote nie moge na pewno za to w niedziele jednak zdecydowanie preferowalabym wczesniejsze godziny... to jaaaak? serwetek nie mam , za to farbe nowiutka z Creative w kolorze cielistym nie uzyje jej na pewno, chetnie odstapie Odpowiedz Link
lucy215 Re: hmm... 26.02.05, 09:32 ja w sobotę po południu mogę tylko na chwilkę, w niedziele w godz rannych mogę jak najbardziej Odpowiedz Link
kati_p Re: hmm... 26.02.05, 09:52 ja: sobota- tak, niedziela rano-tak, później nie Chyba, że przekładamy na natępny weekend ??? Odpowiedz Link
drozdzoweczka Zróbmy bilans ;-) 26.02.05, 10:32 Naliczyłam (łącznie ze mną 4 osoby), które mogą przyjść w niedzielę - godzinny poranne. Osoby, które nie mogą wtedy, niech się zgłoszą . Zobaczymy kogo jest więcej Odpowiedz Link
drozdzoweczka Re: Zróbmy bilans ;-) 26.02.05, 20:14 Wobec tego bilans jest taki: - yoza może cały dzień, - kati_p, lucy215, kjkk i ja (później jednak nie mogę - idę na szanty) - godziny poranne To już mamy 5 osób na godziny poranne. Carolinuss niestety tylko popołudniowe godziny pasują. Może umówmy się na rano? Co powiecie na godz. 11 lub 12? Miejsce - padła propozycja Cafe Integracja na ul. Dajwór. To co? O której? Odpowiedz Link
carolinuss no to kiedy, bo sie pogubiłam;) 26.02.05, 19:43 moja dyspozycja to 16h00 w niedzielę. Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo niemożliwe...nie istnieje!!! (więc się jednak sptkamy) Odpowiedz Link
kati_p Przełóżmy :) 26.02.05, 20:36 Przełóżmy to spotkanie na przyszły tydzień, wpiszemy w kalendarz wszystkie np sobotę po południu, po sprzątaniu i rodzinnym obiadku... i może coś większego z tego wyjdzie? Odpowiedz Link
carolinuss o rany, 26.02.05, 20:58 dla mnie za tydzień to znowu kosmos, <hahaha> Wierzę w nieskończona siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link
lucy215 Re: Spotkanko w Krakowie podejście drugie;-) 27.02.05, 11:18 ych, nie wiem kochane czy w końcu spotkałyście się o 11 w niedz, ale ja dopiero wstałam ;| Odpowiedz Link
kjkk no i nie wiem :( 27.02.05, 19:17 bo nie dotarlam. zostalam pozbawiona wolnosci osobistej na jakis czas, znienacka , a na dodatek dostepu do kompa - bylo spotkanie??? Odpowiedz Link
carolinuss ja niestety też nie wiem:(((( 27.02.05, 21:38 Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link
yoza Re: ja niestety też nie wiem:(((( 27.02.05, 23:03 ja dziś rano zgłupiałam, nie wiedziałam czy jest spotkanie, jeśli jest to o której.... i też nie dotarłam. Wiedziałam tylko gdzie)) Może nam się następnym razem uda)) Może następnym razem trzzeba to jakoś inaczej zorganizować? Nie wiem, może podac miejsce, ze dwa terminy i głosowanie. Bo tak to możem się nie spotkać)) Odpowiedz Link