molla7 13.11.06, 20:11 Na stronie fotoforum gazety czekam na odpowiedź adminów, czy realne jest przekształcenie forum na forum z możliwością zamiesczania zdjęć:) To taka propozycja, prosze o wszystkie za i przeciw. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graz.ka Re: fotoforum 14.11.06, 07:22 Bardzo dobry pomysł. Myślałam o tym kiedyś, ale forum było malutkie :) Dobrze byłoby obejrzeć składanki forumowiczów. Odpowiedz Link
molla7 Re: fotoforum 15.11.06, 09:19 Póki co wskazano na bliżej nieokresloną przyszłość. Obiecuje wiercić dziurę administracji: fotoforum.gazeta.pl/72,2,999,52107491.html Odpowiedz Link
molla7 Re: fotoforum 27.11.06, 20:37 bardzo proszę o oddawanie głosów w sprawie fotoforum w podanym wątku, umeszczonym w tzw. inkubatorze fotoforum, w którym padają propozycje nowych fotoforów: fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,52861087.html Nasza aktywnośc moze przkonać adminów do tego, ze warto założyć nam fotoforum, bo interesuje sie tym spore grono forumowiczów. Odpowiedz Link
molla7 Re: fotoforum 27.11.06, 21:04 kolezanki z forum wyrodnych juz podkecają watek:) Odpowiedz Link
graz.ka Re: fotoforum 27.11.06, 21:10 Masz wsparcie, jednym słowem :) Dziękuję wszystkim głosującym! Odpowiedz Link
forumadegie Re: fotoforum 28.11.06, 08:43 wchodzę tu codziennie a nigdy się jeszcze nie odezwałam ;-) chciałam tylko powiedzieć że wczoraj wieczorem zagoniłam do roboty czyli wpisu mamy z forum " mamy ur. w 1979" ;-) pozdrawiam łodzianka Odpowiedz Link
graz.ka Re: fotoforum 28.11.06, 10:11 Dziękuję :) Poza zaglądaniem pisz także - to miłe :) Odpowiedz Link
graz.ka Zapraszam do zamieszczania zdjęć 28.11.06, 22:39 W tym inkubatorze :) Faktycznie, 4 zdjęciowych użytkowników to trochę mało. Odpowiedz Link
molla7 Re: Zapraszam do zamieszczania zdjęć 28.11.06, 23:26 jedno niewinne zdanie prawie podcięło nam skrzydła. Ale nie szkodzi, zobaczymy jak administracja się wypowie. Odpowiedz Link
graz.ka Re: Zapraszam do zamieszczania zdjęć 29.11.06, 00:04 Mariolko :) Będzie dobrze, a warto powyciągać fotki z mroków komputera. Ja znalazłam moje motyle - tylko za nic nie pamiętam, kto im te zdjęcia robił. Odpowiedz Link
mckern Re: Zapraszam do zamieszczania zdjęć 01.12.06, 17:31 Próbowałem napisać tam post, wysłał się kawałek, a nowego jakoś nie mogę... Spróbuję jutro, a tymczasem może jakieś dobre dusze poklikają na śmietniczek przy moim urwanym poście? Ja już kliknąłem... Odpowiedz Link
graz.ka Re: Zapraszam do zamieszczania zdjęć 01.12.06, 19:21 no coś Ty - najważniejsze, czyli "za" się wysłało :))) Ale rzeczywiście, jakoś szybko tam się wysyła - mnie też to spotkało. Dopisz resztę w następnym poście. Odpowiedz Link
mckern Re: Zapraszam do zamieszczania zdjęć 01.12.06, 19:41 Już próbowałem, wyrzucało mnie do profilu użyszkodnika i do ekranu logowania, ale ekran pisania posta pozostał nieosiągalny :-/ Dziś mam cierpliwość na urlopie, więc chwilowo zrezygnowałem. Odpowiedz Link
akademiapiaseczno Re: fotoforum 02.12.06, 23:49 Po długim milczeniu (6 m-cy) udało nam się dzisiaj poczytać troszkę, znalazłem ten wątek i... już kiedyś zapraszałem p.Grażynę na nasz serwer, teraz ponawiam propozycję. Chętnie wrzucę na którąś z naszych domen fotki z opisem, trzeba je tylko do nas przesłać :). Możemy wyprodukować adres www w formacie: www.xxxxxxxx.origamisklep.pl lub www.xxxxxxxxxxx.akademiapiaseczno.pl , ew. www.xxxxxxxx.polubisznauke.pl gdzie xxxxx jest dowolną nazwą. To wszystko nasze domeny, więc jeśli tylko chcecie szybko ruszyć z galerią fotek - proszę o kontakt: sklep@origamisklep.pl Pozdrawiam - Mirek Odpowiedz Link
graz.ka Re: fotoforum 03.12.06, 17:07 Pomyślę o tym - i rozpoznam możliwości jakie daje regulamin forum (chodzi o reklamę). Możliwe, że okażę się to dobrym wyjściem, a teraz nie ma jeszcze możliwości przekształcana for prywatnych w fotofora. Dziękuję :) Odpowiedz Link
ekwilibrysta Re: fotoforum 04.12.06, 14:36 Ogólnie możlwosc wrzucania tu fotek jest dobrym pomysłem, na innych forach raczej to nie jest zaden problem. tylko ze trzeba miec jeszcze czym robic te zdjecia =P. ja chce aparat pod choinke =P Odpowiedz Link
molla7 Re: fotoforum 07.12.06, 21:21 jesteśmy dla adminów z fotoforum forum niszowym:((( Odpowiedz Link
molla7 Re: fotoforum 20.12.06, 21:31 jest jakaś iskra nadziei, ale o tym jak dowiem sie cos więcej Odpowiedz Link
molla7 Re: fotoforum 20.12.06, 21:33 wrzucajcie zdjęcia jakie tylko macie, nasza wzmożona aktywność zainteresowała adminów. Inne fora w inkubatorze zakładane w tym samym czasie dorobiły sie juz samodzielności, ale my też sie doczekamy, zobaczycie Odpowiedz Link
ka.szaa Re: fotoforum 24.01.07, 15:15 czekałyście czekałyście i się doczekałyście.. ;)) teraz sobie popatrzę jak rozkręcacie Wasze FF :) fotoforum.gazeta.pl/71,1,884.html powodzenia ;) Odpowiedz Link
graz.ka Re: fotoforum 24.01.07, 20:11 Hurra!!! Dziękuję bardzo :))) Molla - to dzięki Tobie i Twojej cierpliwości i takim tam różnym... To jakby nowy pokój w forumowym domu - zapraszamy! Odpowiedz Link
basiak49 Re: fotoforum 24.01.07, 20:18 Fajne to fotoforum. Zupełnie innaczej przebiega rozmowa jak można dokładnie obejrzeć prace. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link
graz.ka Re: fotoforum 24.01.07, 20:24 I pokazać też :) Basiu, czekamy na Wasze fotki :) Odpowiedz Link
basiak49 Re: fotoforum 26.01.07, 18:59 Dziś próbowałam zamieścić fotkę, ale niestety nie udało się. Pomóż. Odpowiedz Link
molla7 Re: fotoforum 26.01.07, 20:31 basiak, zajrzyj na fotoforum , powiesiłam link do zasad wstawiania zdjęć. W ogóle napisz z czym miałaś problem??? Odpowiedz Link
basiak49 Re: fotoforum 26.01.07, 20:48 w mojej galerii pojawiły się, ale może czekam na akcetację moderatora Odpowiedz Link
molla7 Re: fotoforum 26.01.07, 21:11 nie mam zadnych zdjęc do zatwierdzenia. Pyzpuszczam że dodałaś je do swojej galerii, ale nie wysłałaś ich. Jesli otworzysz okno nowego wątku lub odpowiedzi, to poniżej jest okienko ostatnio dodane, kliknij dodaj, no i tradycyjne wyślij. raz zamieszczone przez Ciebie zdjecie w Twojej galerii możesz umieszczać potem juz w dowolnym fotoforum bez potrzeby ładowania zdjecia kolejny raz. Odpowiedz Link
molla7 Re: fotoforum 25.01.07, 08:26 ka.szaa napisała: > czekałyście czekałyście i się doczekałyście.. ;)) teraz sobie popatrzę jak > rozkręcacie Wasze FF :) Jako moderatorka dowiedziałam się o tym na końcu:) po wyjsciu z pracy długo nie mogłam dotrzeć do domu, a po powrocie zaczełam od sprawdzenia poczty i w euforii zaczęlam informując o tym kogo trzeba zanim zajrzałam na forum:) Odpowiedz Link
graz.ka Przechwycone od lavinki z "Łódzkiego" 05.02.07, 22:48 fotoforum.gazeta.pl/72,2,999,55936929,56778611.html Odpowiedz Link