benito7 08.05.05, 12:37 kupilam werniksy pekajace i nic nie wyszlo niewiem moze suszylam suszarka za blisko bo pomiedzy spekaniami pomarszczylo sie co zle robie ale zato wtarlam w spekania zlotko wyszlo rewelacyjnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: werniks pekajacy ratunku 08.05.05, 12:48 Powoli.Skoro wtarlas w spekania, to chyba jednak wyszły? Zmarchy moga byc od zbyt mocnego nadmuchu. Odpowiedz Link
benito7 Re: werniks pekajacy ratunku 08.05.05, 15:50 spekania wyszly pieknie ale efekt jest podobny do kraka jenoskaladnikowego a nie tak pieknie jak widzialam to na skrzynce w roze tam byl efekt spekan jak na starym obrazie i nic pomiedzy spekaniami nie bylo pomarszczone tylko jednolite Odpowiedz Link
lola211 Re: werniks pekajacy ratunku 08.05.05, 16:01 Spekania wychodza rozne przy uzyciu roznych werniksow, wydaje mi sie, ze najlepsze sa Stamperii.Takie marszczenie moze tez powstac na skutek zbyt grubej warstwy werniksów no i moze rzeczywiscie za blisko operowalas suszarka. Odpowiedz Link
benito7 Re: werniks pekajacy ratunku 08.05.05, 16:55 ja kupilam mermeri nie wiem jak sie pisze a werniksy zostaly w domu odkrylam werniksy nawet tanie tez dwa po10 zl renesans zastanawiam sie nad nimi bo kupilam tej firmy wosk bitumiczny i jest rewelacyjny nie wiem bede jeszcze probowala tymi co mam zobaczymy co wyjdzie taz interesuje mnie taka metoda o jakiej mowila mi kolwzanka uzyla tylko jednego werniksu tego koncowego i wyszly jej spekanie nie widzialam jej pracy a jak wiesz niektore dziewczyny sa zadowolone z tego co zrobia a niestety jeszcze duzo im brakuje do fajnego wygladu prac Odpowiedz Link
mrouh Re: werniks pekajacy ratunku 08.05.05, 17:38 Benito, proszę, stosuj interpunkcję, bez niej z trudem rozumiem Twoje wypowiedzi... Pozdrawiam Odpowiedz Link
lola211 Re: werniks pekajacy ratunku 08.05.05, 19:21 Z maimeri zdarzaja sie takie hocki, tez sie z nim mecze. Odpowiedz Link