Dodaj do ulubionych

werniks pekajacy ratunku

08.05.05, 12:37
kupilam werniksy pekajace i nic nie wyszlo niewiem moze suszylam suszarka za
blisko bo pomiedzy spekaniami pomarszczylo sie co zle robie ale zato wtarlam
w spekania zlotko wyszlo rewelacyjnie
Obserwuj wątek
    • lola211 Re: werniks pekajacy ratunku 08.05.05, 12:48
      Powoli.Skoro wtarlas w spekania, to chyba jednak wyszły? Zmarchy moga byc od
      zbyt mocnego nadmuchu.
      • benito7 Re: werniks pekajacy ratunku 08.05.05, 15:50
        spekania wyszly pieknie ale efekt jest podobny do kraka jenoskaladnikowego a
        nie tak pieknie jak widzialam to na skrzynce w roze tam byl efekt spekan jak na
        starym obrazie i nic pomiedzy spekaniami nie bylo pomarszczone tylko jednolite
        • lola211 Re: werniks pekajacy ratunku 08.05.05, 16:01
          Spekania wychodza rozne przy uzyciu roznych werniksow, wydaje mi sie, ze
          najlepsze sa Stamperii.Takie marszczenie moze tez powstac na skutek zbyt grubej
          warstwy werniksów no i moze rzeczywiscie za blisko operowalas suszarka.
          • benito7 Re: werniks pekajacy ratunku 08.05.05, 16:55
            ja kupilam mermeri nie wiem jak sie pisze a werniksy zostaly w domu odkrylam
            werniksy nawet tanie tez dwa po10 zl renesans zastanawiam sie nad nimi bo
            kupilam tej firmy wosk bitumiczny i jest rewelacyjny nie wiem bede jeszcze
            probowala tymi co mam zobaczymy co wyjdzie taz interesuje mnie taka metoda o
            jakiej mowila mi kolwzanka uzyla tylko jednego werniksu tego koncowego i wyszly
            jej spekanie nie widzialam jej pracy a jak wiesz niektore dziewczyny sa
            zadowolone z tego co zrobia a niestety jeszcze duzo im brakuje do fajnego
            wygladu prac
            • mrouh Re: werniks pekajacy ratunku 08.05.05, 17:38
              Benito, proszę, stosuj interpunkcję, bez niej z trudem rozumiem Twoje
              wypowiedzi... Pozdrawiam smile
            • lola211 Re: werniks pekajacy ratunku 08.05.05, 19:21
              Z maimeri zdarzaja sie takie hocki, tez sie z nim mecze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka