slon.vel.ciocia 11.05.05, 22:06 Ile kosztuje pełen zestaw do decoupage'u? Bo wydaje mni się, że to musi być strasznie drogie...te wszystkie farby i lakiery...A może można coś zamienic czymś tańszym?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_z_poddasza Re: Koszty decoupage'u 11.05.05, 23:03 mozna dostać mały zestaw do dequ narechu.kosztuje około 42 zł:kubeczek,dwie serwetki,mały krak,farbki.dużo,nie? ile zapłacisz za zestaw kompletowany przez siebie zależy od tego co wybierzez tu jest link do wątku oszczędnościowego dequ. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23390&w=20812596&a=20812596 i następnym razem skorzystaj z wyszukiwarki kobieta winna być jak herbata - mocna,słodka i gorąca Odpowiedz Link
slon_bim-bom Re: Koszty decoupage'u 13.05.05, 21:29 dzięki i przepraszam, następnym razem skorzystam Odpowiedz Link
arine Re: Koszty decoupage'u 13.05.05, 22:43 6!To jest mój pierwszy wpis,choć przeglądam forum od 2 tyg.(dzięki starej kumpeli która zapodała mi link)Najtańszy zestaw kosztuje ok.30 kupiony w Realu.Wiem bo dostałam takowy "pod choinkę"od męża.3 kolory farb:biel,czerwień,żółć,krak(tylko do pionowych/poziomych spękań,podkład ,lakier , klej,doniczka,serwetka.Podobno powinien być pędzel i 2 serwetki,ale ...jak to w Realu.Instrukcję dostałam w języku niemieckim,czyli zupełnie obcym dla mnie,ale wtedy niestety nie wiedziałam jakie cuda można z tego stworzyć!Parę dni temu kupiłam nowy zestaw,bo tamten poszedł na próby i zmarnowanie(.Podstawowy mój zestaw na dzień dzisiejszyto:farba akrylowa nobiles hydro kremowa(lepiej biała do żywszych kolorków)klej lakol(wikolu nie było(rozcieńczyłam wodą)serwetka i na koniec lakier domalux bezzapachowy klej do drewna.Ja już mam parę rzeczy popełnionych ,czekających na spotkanie z cyfrówką Ewy(buziaczek i thx za serwetki sister!)Moim zdaniem z takim zestawem dasz radę.Trzymam kciuki...tylko uwaga "TO UZALEŻNIA")Pozdro. To powinno Ci wystarczyć na początek.Pozdrowionka. Odpowiedz Link