assik76 22.07.05, 22:01 Jak w tytule!!!!Działa juz, papiery PRZEPIĘKNE....!!!! A włascicielce-naszej kochanej Sasance-życze samych sukcesów!Oby spełniło sie co zamierzyłas....! Powodzenia, trzymam kciuki!!!! pozdrawiam pozytywnie zakreconych Acha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qlka_79 Re: NOWY SKLEP!!!: www.kreateria.pl 22.07.05, 22:08 Hehe, jak to popyt tworzy konkurencję Przyłączam się do życzeń i zaraz sobie dokładnie obejrzę. Mam nadzieję, że dział skrapowy ulegnie rozbudowie! Odpowiedz Link
qlka_79 Re: NOWY SKLEP!!!: www.kreateria.pl 22.07.05, 22:29 Panczery, szablony i proszek do wyciskanek... Zaraz mnie tu zje! Odpowiedz Link
sasanka21 Re: NOWY SKLEP!!!: www.kreateria.pl 22.07.05, 23:06 ulegnie, ulegnie dziękuję i pozdrawiam Qlko sasanka Odpowiedz Link
qlka_79 Re: NOWY SKLEP!!!: www.kreateria.pl 22.07.05, 23:18 Bardzo mnie to cieszy! Oferta już mi się podoba, szkoda tylko, że tak mało zarabiam. Duży plus za samonaliczanie opłaty za przesyłkę! Odpowiedz Link
sasanka21 Re: NOWY SKLEP!!!: www.kreateria.pl 22.07.05, 23:05 Assik, właśnie Ci napisałam mail'a dziękuję za życzenia!!! Mam nadzieję, że się spełnią sasanka Odpowiedz Link
chwilka13 Re: NOWY SKLEP!!!: www.kreateria.pl 22.07.05, 23:53 jestem pod wrazeniem, sasanko! SUPER miejsce ten Twoj sklepik! wybieram sie tam na zakupy! oj zrobie sobie wczesniejszy prezent imieninowy! Gratuluje pomyslu, asortymentu, odwagi i zycze powodzenia! A sobie jakiejs premii pozdrowienia! Odpowiedz Link
loriaan Re: NOWY SKLEP!!!: www.kreateria.pl 23.07.05, 10:52 wow ide ogladac, a tak pozatym chciałam sie podzielic przemysleniami moimi. jestem tu moze nie od poczatku no ale prawie i z ogromna przyjemnością patrze jak sie rozwijamy i nie tylko artystycznie . Jak budzi się chec do działania.. to strasznie budujące!! i oby jak najwięcej! konkurencja to dobra sprawa wiadomo ,że przetrwają najlepsi ale my klientki w końcu bedziemy miały wybór) i juz nie bedziemy musiały z wypiekami oglądac zachodnie strony www Odpowiedz Link
sasanka21 dziękuję za miłe i budujące słowa :) 23.07.05, 11:55 Wierzę, że i u nas będzie taki wybór, jak na tych stronach, które oglądamy i wzdychamy. Mam nadzieję na zdrową konkurencję ale tylko w pozytywnym tego słowa znaczeniu Emilia, Twoje zamówienia zaraz bedzie odłożone dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam prosze też o wyrozumiałość. Status "niezdefiniowany" po złożeniu zamówienia, oznacza, że nie przeczytałam fizycznie zamówienia w aplikacji, natomiast wszystko jest w porządku, automat przyjął zamówienie. Życzę Wam wszystkim udanych zakupów i nie tylko w moim sklepie uściski sasanka Odpowiedz Link
lula25 Re: dziękuję za miłe i budujące słowa :) 23.07.05, 12:05 Pieknie, gratuluje i zycze powodzenia. A adres do sklepiku juz siedzi u mnie w ulubionych! Odpowiedz Link
reniuszka Dużo klientów życzę 23.07.05, 12:42 Ja też byłam w sklepie, życzę powodzenia. Pozdrawiam. Renia Odpowiedz Link
an20 Re: Dużo klientów życzę 23.07.05, 13:40 rowniez zycze powodzenia. Zajrzalam do teog sklepu i tez bym tam kupila pare rzeczy Odpowiedz Link
babunowa Re: Dużo klientów życzę 23.07.05, 14:32 no przecież to się klawiatura moze popsuć od oglądania takich sklepów;>>>> człowiek patrzy i się ślini,a wiadomo jak płyny mają się do klawiatury ;>>>> oj może nie teraz (dziura w budżecie),ale za jakiś czas coś zamówie.Szczerze mówiąc mam ochotę brać wszystko po kolei) Odpowiedz Link
sasanka21 Re: Dużo klientów życzę 23.07.05, 14:58 Oglądanie nic nie kosztuje pozdrowienia sasanka Odpowiedz Link
toska.a Swietny sklep a ile... 23.07.05, 15:57 kosztuje przesyłka, bo nie widze a jak dostane jakieś pieniądze to na pewno coś kupie tak mnie korci na te karty do decoupage że hej Odpowiedz Link
sasanka21 przesyłka 23.07.05, 16:09 przesyłka do 1 kg wg stawek PP zwykła 5 zł, priorytet 6 zł. System sam nalicza koszt przesyłki w miarę robienia zakupów, jeśli zamówienie przekroczy 1 kg cena wzrośnie wg cennika PP www.poczta-polska.pl/cennik.htm zapraszam sasanka Odpowiedz Link
toska.a Re: przesyłka 23.07.05, 16:10 Dzięki za info na pewno coś zamówie w najbliżwzym czasie Odpowiedz Link
toxicloki pytanko mam:) 23.07.05, 16:25 sasanko bylam, widzialam, gratuluje i zycze sukcesow, ale pytanko mam -moze ja jaksas slepa jestem, ale nigdzie nie moge sie dopatrzec producentow Odpowiedz Link
sasanka21 Re: pytanko mam:) 23.07.05, 21:39 ) bo mi wcięło całą kolumnę (producenci) przy ostatnim imporcie cennika i mam teraz pietra, zeby mi sie dane nie przesunęły - bez wchodzenia jednak w szczegóły techniczne... będe uzupełniać wszystkie preparaty sa Rayhera, widać na fotkach. Dziewczyny, jesli macie jakieś uwagi, to piszcie. Odpowiedz Link
mstawarz Re: pytanko mam:) 23.07.05, 21:55 Sasanko ja rowniez zycze wielkich sukcesow, i ciesze sie ogromnie ze Ci sie udalo wreszcie przeskoczyc caly ten biurokratyczny chaos, z korzyscia zapewne dla nas wszytskich) Pozdrawiam Dorotka Odpowiedz Link
sasanka21 czesc Dorka 23.07.05, 22:02 dzięki, dzięki właśnie jestem po spotkanku z Asią. Wróciłaś już z urlopu słyszałam...pewnie mulatka, i od razu do pracy, ech... Odpowiedz Link
mstawarz Re: czesc Dorka 24.07.05, 13:40 Mulatka bylam, tydzien temu, juz niestety bieleje (( A do pracy, coz smiagm juz tydzien, a i w domu sie nie obiajm i dzialam wieczorami w "decu". Odpowiedz Link
reni_aferka Re: czesc Dorka 24.07.05, 19:14 ja dostalam info o sklepie telefonicznie ....i to byla pierwsza strona na ktora zajrzalam po re-instalacji systemu Angielskie papiery do ktorych slinie sie juz dlugo Super i samych sukcesow Odpowiedz Link
assik76 Reni, 24.07.05, 19:43 papiery włoskie))ogladałam wczoraj i nie mogłam sie od nich oderwac. Ech te automobile, bicykle, fotografie stare....cos pięknego! pozdr Asia Odpowiedz Link
reni_aferka Re: NOWY SKLEP!!!: www.kreateria.pl 24.07.05, 20:25 Asiu - no wloskie, ale w angielskim sklepie byly do kupienia i slinka ciekla A tu tansze Wlasnie kupilam kilka i przelew zrobilam. Nawet moj glupi komp pozwolil do banku wejsc ;P wiedzial ze do decu rzeczy Najlepsze jest ze cala kolekcja papierow lezy i czeka na zmilowanie a ja za nowymi sie rozgladam Odpowiedz Link