Dodaj do ulubionych

co z pudełkami od gohat ?????????????????????

28.07.05, 20:58
Kto jeszcze zamawiał szkatułki? Pisałam do niej w sprawie odbioru i zero
odzewu uncertain Miały być pod koniec miesiąca a tu miesiąc się kończy i nie ma
żadnej odpowiedzi uncertain Mam nadzieję że to nie oszustwo???
Obserwuj wątek
    • qlka_79 Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 28.07.05, 21:40
      Oj, może jej po prostu komp padł i dlatego się nie odzywa?
    • toxicloki Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 28.07.05, 22:27
      nie zamawialam co prawda, ale moge potwierdzic zdanie qlki -pewnie jej sie komp
      sypnal albo sie wakacjuje -gohat jest uczciwa i nie masz sie co obawiacsmile
    • reni_aferka Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 28.07.05, 22:48
      nie widac jej ostatnio na forum - wiec moze na urlopie?

Spokojnie i cierpliwosci smile przeciez sezon ogorkowy mamy smile
      • an20 Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 28.07.05, 22:49
        Nie denerwuj sie bo wyjechala na wakacje, jak wroci to sie na pewno z Toba
        skontaktuje.
    • gohat Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 29.07.05, 01:47
      Witam serdecznie.

Przepraszam dziewczyny, które zamówiły u mnie pudełka za brak odzewu. Niestety
      z powodów rodzinnych ( lekarze wykryli nowotwór u mojego taty ) przebywam u
      mojej mamy. Podtrzymuję ją na duchu i wspieram psychicznie. Niestety u mamay
      nie mam dostępu do komputera.
      Wysłałam już do wszystkich dziewczyn e-maile. Proszę o odpowiedź. Przesuwam mój
      wyjazd na niedzielę. Czekam na pudełka, które facet wysłał mi dopiero 27 lipca.
      Miały być u mnie 25. Myślę, ze jutro będe je miała. Dlatego w sobotę tym, które
      się zadeklarują (z W-wa) przywiozę pudełka do domu. Wszystke informacje są w e-
      mailu.

Pozdrawiam.

Małgosia.
      • chwilka13 Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 29.07.05, 07:50
        małgosiu.... dużo sił Ci życzę, sama przez takie doświadczenia przeszłam
        niedawno, więc wiem jak to jest... przede wszystkim życzę zdrowia Twojemu
        Tacie...
        pzrepraszam, że tutaj piszę, ale nie umiem przemilczeć... wybaczcie...
        • laferme Re: co z pudełkami od gohat 29.07.05, 08:05
          mysle, ze kazda z nas jest teraz z Gosia smile
      • toxicloki Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 29.07.05, 11:46
        duuuuzo sily ci zycze i duuuzo zdrowia tacie Gosiu! Trzymaj sie, jestesmy z Toba!!!
      • lamarta Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 29.07.05, 13:20
        Ja równiez trzymam mocno kciuki. I pamietaj Gosia, ze jest całe mnóstwo
        pozytywnych historii zwiazanych z tą chorobą - nie poddawajcie sięsmile Dla mnie
        to był Kamil Durczok, Lance Armstrong i wielu wielu ludzi, którym udało się
        wyleczyć...
      • calineczka79 Przeprosiny 29.07.05, 19:59
        Sory Gosiu uncertain Skąd mogłam wiedzieć, nie znam Cię więc różne myśli człowiekowi
        do głowy przychodzą. Mail dotarł z tym że nie mam możliwości odpisania z
        pracy uncertain Chyba poczekam do Twojego powrotu lub ewentualnie odbiorę od rodziców
        (jeśli gdzieś w Wawie są) napisze w poniedziałek ewentualnie bo też zamierzam
        wyjechać już dziś.

Życzę dużo sił i pozdrawiam mocno!!!

PS. Gdybyś chciała pogadać z kimś kto wygrał lub jest w trakcie walki zapraszam
        na onet czat (pokój rak_piersi - ale odwiedzaja nas różne osoby nie tylko z tym
        rodzajem nowotworu, również rodziny i znajomi a także ciekawscy). Na pewno ktoś
        pomoże - przynajmniej będzie się starał smile Zaczynamy po 21 codziennie
    • sowa_m Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 29.07.05, 08:10
      Gośka trzymaj się jakoś, jesteśmy z Tobą.
    • mamand Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 29.07.05, 09:18
      ja też czekam na paczke od gohat - zwrot moich prac, miała być wysłana 17, a
      dalej jej nie ma
      • lula25 Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 29.07.05, 13:44
        Dokladnie wiem co teraz pzrezywacie, duzo sily dla Ciebie i mamy, a dla taty
        pomyslnych rokowan i zdrowia!!! Pozdrawiam i trzymam kciuki.
        • miska_malcova Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 29.07.05, 21:48
          trzymam kciuki za tatę, a Tobie Małgos i mamie życzę sily i wiary
      • gohat Do mamand... 29.07.05, 22:49
        Witaj.

Wiem, że miałaś otrzymać paczkę. Pamiętam. Jest już naszykowana i jutro ją
        wyśłkę.
    • gohat Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 29.07.05, 22:48
      Dziękuję za słowa otuchy.

• rzesorek Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 30.07.05, 00:17
        Gohat mocno Ciebie ściskam i przesyłam Wam dobre myśli i dodatkową siłę walki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka