calineczka79 28.07.05, 20:58 Kto jeszcze zamawiał szkatułki? Pisałam do niej w sprawie odbioru i zero odzewu Miały być pod koniec miesiąca a tu miesiąc się kończy i nie ma żadnej odpowiedzi Mam nadzieję że to nie oszustwo??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qlka_79 Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 28.07.05, 21:40 Oj, może jej po prostu komp padł i dlatego się nie odzywa? Odpowiedz Link
toxicloki Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 28.07.05, 22:27 nie zamawialam co prawda, ale moge potwierdzic zdanie qlki -pewnie jej sie komp sypnal albo sie wakacjuje -gohat jest uczciwa i nie masz sie co obawiac Odpowiedz Link
reni_aferka Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 28.07.05, 22:48 nie widac jej ostatnio na forum - wiec moze na urlopie? Spokojnie i cierpliwosci przeciez sezon ogorkowy mamy Odpowiedz Link
an20 Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 28.07.05, 22:49 Nie denerwuj sie bo wyjechala na wakacje, jak wroci to sie na pewno z Toba skontaktuje. Odpowiedz Link
gohat Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 29.07.05, 01:47 Witam serdecznie. Przepraszam dziewczyny, które zamówiły u mnie pudełka za brak odzewu. Niestety z powodów rodzinnych ( lekarze wykryli nowotwór u mojego taty ) przebywam u mojej mamy. Podtrzymuję ją na duchu i wspieram psychicznie. Niestety u mamay nie mam dostępu do komputera. Wysłałam już do wszystkich dziewczyn e-maile. Proszę o odpowiedź. Przesuwam mój wyjazd na niedzielę. Czekam na pudełka, które facet wysłał mi dopiero 27 lipca. Miały być u mnie 25. Myślę, ze jutro będe je miała. Dlatego w sobotę tym, które się zadeklarują (z W-wa) przywiozę pudełka do domu. Wszystke informacje są w e- mailu. Pozdrawiam. Małgosia. Odpowiedz Link
chwilka13 Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 29.07.05, 07:50 małgosiu.... dużo sił Ci życzę, sama przez takie doświadczenia przeszłam niedawno, więc wiem jak to jest... przede wszystkim życzę zdrowia Twojemu Tacie... pzrepraszam, że tutaj piszę, ale nie umiem przemilczeć... wybaczcie... Odpowiedz Link
laferme Re: co z pudełkami od gohat 29.07.05, 08:05 mysle, ze kazda z nas jest teraz z Gosia Odpowiedz Link
toxicloki Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 29.07.05, 11:46 duuuuzo sily ci zycze i duuuzo zdrowia tacie Gosiu! Trzymaj sie, jestesmy z Toba!!! Odpowiedz Link
lamarta Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 29.07.05, 13:20 Ja równiez trzymam mocno kciuki. I pamietaj Gosia, ze jest całe mnóstwo pozytywnych historii zwiazanych z tą chorobą - nie poddawajcie się Dla mnie to był Kamil Durczok, Lance Armstrong i wielu wielu ludzi, którym udało się wyleczyć... Odpowiedz Link
calineczka79 Przeprosiny 29.07.05, 19:59 Sory Gosiu Skąd mogłam wiedzieć, nie znam Cię więc różne myśli człowiekowi do głowy przychodzą. Mail dotarł z tym że nie mam możliwości odpisania z pracy Chyba poczekam do Twojego powrotu lub ewentualnie odbiorę od rodziców (jeśli gdzieś w Wawie są) napisze w poniedziałek ewentualnie bo też zamierzam wyjechać już dziś. Życzę dużo sił i pozdrawiam mocno!!! PS. Gdybyś chciała pogadać z kimś kto wygrał lub jest w trakcie walki zapraszam na onet czat (pokój rak_piersi - ale odwiedzaja nas różne osoby nie tylko z tym rodzajem nowotworu, również rodziny i znajomi a także ciekawscy). Na pewno ktoś pomoże - przynajmniej będzie się starał Zaczynamy po 21 codziennie Odpowiedz Link
sowa_m Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 29.07.05, 08:10 Gośka trzymaj się jakoś, jesteśmy z Tobą. Odpowiedz Link
mamand Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 29.07.05, 09:18 ja też czekam na paczke od gohat - zwrot moich prac, miała być wysłana 17, a dalej jej nie ma Odpowiedz Link
lula25 Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 29.07.05, 13:44 Dokladnie wiem co teraz pzrezywacie, duzo sily dla Ciebie i mamy, a dla taty pomyslnych rokowan i zdrowia!!! Pozdrawiam i trzymam kciuki. Odpowiedz Link
miska_malcova Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 29.07.05, 21:48 trzymam kciuki za tatę, a Tobie Małgos i mamie życzę sily i wiary Odpowiedz Link
gohat Do mamand... 29.07.05, 22:49 Witaj. Wiem, że miałaś otrzymać paczkę. Pamiętam. Jest już naszykowana i jutro ją wyśłkę. Odpowiedz Link
gohat Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 29.07.05, 22:48 Dziękuję za słowa otuchy. Odpowiedz Link
rzesorek Re: co z pudełkami od gohat ????????????????????? 30.07.05, 00:17 Gohat mocno Ciebie ściskam i przesyłam Wam dobre myśli i dodatkową siłę walki Odpowiedz Link