mmww1 12.08.05, 14:40 Dziewczyny, mam pytanie, może ktos się orientuje gdzie w Warszawie można kupic serwetki na sztuki, ale nie przez internet tylko na żywo, tak żeby można było popatrzec, dotknąc ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domi_niq Re: pojedyncze serwetki 12.08.05, 22:10 Żałuj, że nie byłaś na "giełdzie serwetkowej" w środę zorganizowanej przez "tutejsze" forumowiczki. Może znalazłabyś coś dla siebie. Nieśmiało planujemy organizować takie spotkania częściej, więc może następnym razem. Z kupnem serwetek na sztuki w realu jest raczej problem (chyba bez względu na miasto). Ostatnio za to widziałam w Blue City w pasmanterii (!) papier do decu (pojedyncze arkusze)i inne akcesoria typu lakier itp. Odpowiedz Link
zielony_listek Pasja i Bocian? 15.08.05, 17:27 > Z kupnem serwetek na sztuki w realu jest raczej problem (chyba bez względu na > miasto). Ostatnio za to widziałam w Blue City w pasmanterii (!) papier do decu > (pojedyncze arkusze)i inne akcesoria typu lakier itp. Jeśli masz na myśli pasmanterię Pasja, to mieli tam też kiedyś serwetki pakowane po dwie, wycofali sie z tego? W Galerii Mokotów w pasmanterii Bocian mozna kupić pojedyncze serwetki (zwykłe bodajże 70 gr albo ryzowe chyba po 1,5 zł, cen nie jestem pewna), ale wybór jest niewielki. Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link
domi_niq Re: Pasja i Bocian? 15.08.05, 22:18 Może i Pasja... nie wiem, ale pewnie tak, bo nie sądzę żeby było tam więcej pasmanterii. W kazdym razie dla mnie to było odkrycie -nigdy nie zaglądałam do tej pasmanterii, bo nie podejrzewałam ich o tego typu towar . Tylko właśnie nie zauważyłam, co z serwetkami (ja szukałam akurat lakieru), ale chyba rzuciłyby mi się w oczy.. hmmm... nie wiem. Odpowiedz Link
zielony_listek Re: Pasja i Bocian? 16.08.05, 10:50 Jak naprzeciwko marketu to pewnie Pasja. Ja tam parę miesięcy temu kupowałam serwetki po dwie, może już "wyszły". A w Bocianie są na pewno, są w koszyczku stojącym na stojaku z papierami, trzeba zapytać. A ryżowe (ale nie papier wyżowy ten większy, tylko takie wielkości serwetek półokrągłych) wiszą na tym stojaku. Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link
mmww1 Re: pojedyncze serwetki 16.08.05, 14:03 Strasznie dziekuję za odpowiedź. Skoro tam taki kiepski wybór to może lepiej poczekam na następne spotkanie serwetkowe ) Odpowiedz Link