Dodaj do ulubionych

Poszukuje :-)

17.08.05, 08:23
Szukam stronki niemieckiej gdzie moznaby kupic dwuskladnikowy krack,
znalazlam kilka ale wszedzie jest tylko ten jednoskladnikowy a po nim
wychodza mi brzydkie smugi na drugiej warstwie farby ... Ew. moze mi ktos
powie jak sie nazywa ten dwuskladnikowy krack oczywisicie w j.niemieckim
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sasanka21 Re: Poszukuje :-) 17.08.05, 09:30
      a o jaką firmę Ci chodzi?
      bo jeśli znasz nazwę firmy, to już pierwszy krok do sukcesu, wpisujesz nazwę
      firmy i tak możesz dojść do produktów.
      Dwuskładnik z niemieckich np Rayher nazywa sie "Antique medium I" i "Antique
      Medium II" plus Patyna.

pozdrowienia
      sasanka21
      • igaspr Re: Poszukuje :-) 17.08.05, 09:48
        Chodzi mi o adres sklepu internetowego. Szukalam i wszedzie jest tylko
        jednoskladnikowy nawet na stronie Rayher-a sad albo ja szukac nie umiem....
        • sasanka21 Re: Poszukuje :-) 17.08.05, 10:01
          nie chciałabym sie reklamować , ale u mnie dostaniesz takie medium smile
          w Kreaterii, jest nawet promocja na cały zestaw razem z patyną.
          Wielkość spękań zależy od ilości nałożonego medium.

sasanka
        • domi_niq Re: Poszukuje :-) 17.08.05, 10:11
          Rayher ma dwuskładnikowy na 100 %, popatrz dobrze. Albo w wyszukiwarce
          wpisz "Antik I" "Antik II" albo DecoArt. Wyświetla się wieeeele razy smile
          • igaspr Re: Poszukuje :-) 17.08.05, 10:15
            No ale mi chodzi o strone niemiecka, zebym mogla sobie zamowic w Niemczech bo
            tutaj mieszkam. Dziekuje za pomoc ale przesylka chyba wyszlaby za drogo smile No
            i chyba juz cos znalazlam
            • sasanka21 Re: Poszukuje :-) 17.08.05, 10:18
              z niemieckich stron to nie wiem, ale jestem pewna, ze cos znajdziesz na bank,
              tam tego mają trochę, nawet w niewielkich miejscowościach sa hobby shopy...

• domi_niq Re: Poszukuje :-) 17.08.05, 10:22
                No to np.
                www.perlen-paradies.de/cgi-bin/getframe.pl?http://www.perlen-paradies.de/serv2b.htm

lub: www.ok-versand.de/php6/shop/catalog/default.php?cPath=327

itd.....
                • igaspr Re: Poszukuje :-) 17.08.05, 11:33
                  Dziekuje jeszcze raz serdecznie smile wlasnie te dwa zanalazlam i ciesze sie jak
                  dzieciak, moja skatulka nie pojdzie jednak do kosza wink
    • an20 Re: Poszukuje :-) 17.08.05, 12:14
      Te ze stron sa jednak drozsze niz w sklepie, bo trzeba dodac jeszcze koszty
      wysylki, ktore do malych nie naleza, juz taniej by bylo kupic w Polskim sklepie
      internetowym i wslac do Niemiec. Poszukaj w swoim miescie sklepu typu CREASHOP
      albo HOBY SHOP tam kupisz caly komplet lub pojedyncze pojemniczki AntikI albo
      AntikII a Patyna jest w naprawde roznych kolorach. W sklepach internetowych
      niestety nie ma, az takiego wyboru, a warto zajrzec do takiego sklepu
      zorientowac sie cenowo popatrzec, pozniej cos kupic.Bedizesz miala porownanie z
      internetem.
      • igaspr Re: Poszukuje :-) 17.08.05, 16:08
        Juz patrzylam i ceny wlasciwie takie same jak w sklepie, no trzeba doliczyc
        przesylke ale cos za cos, w moim miasteczku jest sklep z takimi art. ale
        kobietka dziwnie na mnie patrzyla jak chcialam dwuskladnikowy krack, az
        pomyslalm ze moj niemiecki jest do niczego...
        Niestety do Stuttgartu nie pojade w najblizszym czasie bo mam dwojke maluchow
        na glowie
        • an20 Re: Poszukuje :-) 17.08.05, 18:13
          szkoda bo w Stuttgarcie sa trzy fajne sklepy z tego typu rzeczamismile Jak bedziesz
          zamawiala przez internet to dokladnie sprawdz jakiej pojemnosci jest krak bo sa
          w roznej i ceny w tym przypadku sie roznia. Tez rozne sa ceny dostarczenia
          czasami mozna sobie wybrac sposob przesylki, moze byc poczta-dhl, albo innym
          przewoznikiem DPD, GSL, albo moze byc tez paczka ubezpieczona albo nie. Czasami
          tani jest produkt a przesylka bardzo droga- trzeba wtedy szukac innego sklepu.
          • igaspr Re: Poszukuje :-) 17.08.05, 20:40
            an20 a gdzie Ty mieszkasz kolezanko, ze tak znasz Stuttgart? smile
            • an20 Re: Poszukuje :-) 17.08.05, 21:28
              smile)))
              • igaspr Re: Poszukuje :-) 17.08.05, 21:38
                Uroczy usmiech smile
                • an20 Re: Poszukuje :-) 17.08.05, 21:47
                  smile) znam troche Stuttgart, wiec mniej wiecej sie orientuje co jest tu i owdzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka