asia-damian 18.12.10, 12:31 może ktoś potrzebuje? karmie dwójkę dzieci i ciągle nie wiem co mam z nimi zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: puszki po mleku 20.12.10, 11:15 wrzucac do recyklingu - metal do metalu, plastik do plastiku. puszki po mleku same w sobie są mało że tak powiem dekupażowalne... Odpowiedz Link Zgłoś
tijgertje Re: puszki po mleku 20.12.10, 18:26 doral, a ty to dlugo na forum jestes? Z moich poczatkow pamietam, ze puszki po mleku to byly bardzo dekupazowalne;) zlwaszcza jako czwiczenie na poczatku, sama zawziecie sie nad nimi znecalam. Jeszcze kilka mam gdzies chyba zachomikowane w garazu;) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: puszki po mleku 29.12.10, 21:12 tijgertje napisała: > doral, a ty to dlugo na forum jestes? Z moich poczatkow pamietam, ze puszki po > mleku to byly bardzo dekupazowalne;) zlwaszcza jako czwiczenie na poczatku, sam > a zawziecie sie nad nimi znecalam. Jeszcze kilka mam gdzies chyba zachomikowane > w garazu;) .." ja się znęcałam nad butelkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powolniak Re: puszki po mleku IP: *.home.aster.pl 02.01.11, 19:02 Czy nadal masz puszki na zbyciu? :) A jeśli tak to gdzie byłyby do odbioru? Żona zajmuje się decoupage'm i poszukuje tego typu rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: puszki po mleku IP: *.centertel.pl 04.02.11, 15:51 Ja mam puszki na zbyciu, jestem ze Słupska. Mogę Wam sukcesywnie podsyłać, bo nie mam pojęcia, co z nimi robić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
asia-damian Re: puszki po mleku 12.02.11, 22:03 pewnie nadal workami oddaje do segregacji, jestem z ostrowa wlkp. koło kalisza Odpowiedz Link Zgłoś
somonika Re: puszki po mleku 12.11.11, 06:58 Jeśli macie jeszcze puszki na zbyciu, chętnie je przyjmę - wpadłam a nałóg decoupage...oczywiście pokryję koszty przesyłki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radosna :) IP: *.217.39.230.reyu.net.pl 25.07.12, 02:03 Czy nadal zbywają Ci te puszki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nasturcja123 Re: puszki po mleku 11.06.11, 15:57 Gdyby ktoś miał puszki po mleku, to chętnie się nimi zaopiekuję. nasturcja123@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tijgertje Re: puszki po mleku 13.11.11, 09:33 Zapytaj na forum "Niemowle", na pewno bedzie wiecej reakcji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanka Re: puszki po mleku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 09:05 polecam zabawy-dla-dzieci.blogspot.com zawsze na czasie Odpowiedz Link Zgłoś
haftowniczek Re: puszki po mleku 05.03.13, 13:01 z takich puszek można bardzo fajne rzeczy zrobić Odpowiedz Link Zgłoś