maggie79 17.08.05, 20:00 uprzejmie donosze, ze na Krolowej Jadwigi sa juz papiery do decu; stamperia - klasyczny (sporo wzorow) i ryzowy (juz mniej, ale tez fajne wzorki). Ryzowy po 4,60 zl. Klasyczny jakos nie spojrzalam... pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamm Re: Poznan - sklep 18.08.05, 00:41 dzięki wielkie za info, jutro pobiegnę zobaczyć co ciekawego proponują.... Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
antiquedeco Re: Poznan - sklep 18.08.05, 14:31 Jak fajnie ze jutro pracuje tylko do 15 i bede mogla pobuszowac wsrod papierow na zywo . Odpowiedz Link
maggie79 Re: Poznan - sklep 18.08.05, 21:26 z papierow ryzowych sa: magnolie (biale i rozowe na jednym), aniolki, sloneczniki, dynie i cos tam jeszcze, hiacynty, jakies inne kwiatki (tyle pamietam); z klasycznych na pewno sa fajne czerwone roze btw - po raz pierwszy kupilam sobie papier ryzowy i jest cuuudny! Tak swietnego klejenia to sie nawet nie spodziewalam. Nic sie nie marszczy, nie rwie, nie rozlazi. Jesli ktos go jeszcze nie zna to polecam goraco. Odpowiedz Link
tamm Re: Poznan - sklep 18.08.05, 21:32 no a ja z przyczyn niezależnych nie dotarłam jeszcze... Moze jutro znajdę chwilkę.... Powiadasz, ze sie nie marszczy? Toż to rewelacja Odpowiedz Link
brytyjka Re: Poznan - sklep 20.08.05, 17:08 Witam, a mogę prosić o dokładniejsze info w kwestii adresu? uściski bryt Odpowiedz Link
lula25 Re: Poznan - sklep 21.08.05, 19:44 Sklep miesci sie na ulicy Krolowej Jadwigi, byl tam kiedys sklep spozywczy, jest to naprzeciwko multikina. Odpowiedz Link