artpasja 02.09.07, 15:36 No przyznać się, króra juz zaczęła robić kartki Świąteczne ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia.z Re: Boże Narodzenie 03.09.07, 16:50 Robić to z braku czasu nie zaczełam, ale powoli układam sobie pomysły na kartki i dekoracje. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kasia026 Re: Boże Narodzenie 03.09.07, 18:48 Wzory już mam papiery i dziurkacze też ;P i zacznę na dniach robić, bo może mi się trafi odbiorca hurtowy (tfu, żeby nie zapeszyć) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakonwalia Re: Boże Narodzenie 04.09.07, 00:13 widac kasie rozmaite pozaczynaly :) ja wyprodukowalam kilka prototypow, kilka rysunkow oraz zaczelam robienie wypuklych gwiazdek sniegowych z mokrego papieru na malym szbloniku, bo robi sie po jednym, a zanim taki wyschnie, to ze dwa dni mina. Odpowiedz Link Zgłoś
artpasja Re: Boże Narodzenie 04.09.07, 07:18 wypukłe ? a może napisać jak to się robi ? Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: Boże Narodzenie 04.09.07, 08:01 wlasnie :) ja tez jestem bardzo ciekawa:)jak sie robi takie wypukle gwiazdki:D o karteczkach zaczne myslec jak pojde na zajecia, wtedy dowiem sie czy pomoge w kiermaszu do szkoly, jak w tamtym roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakonwalia Re: Boże Narodzenie 05.09.07, 16:24 alez prosze bardzo... tu sa instrukcje :) szkieuka.republika.pl/instrukcje/sniezynki/sniezynki.html Odpowiedz Link Zgłoś
artpasja Re: Boże Narodzenie 06.09.07, 06:11 A u mnie nie chcą się te zdjęcia pokazać, tylko krzyżyki mam ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
i741 Re: Boże Narodzenie 04.09.07, 13:47 Tak to ciekawe musisz nam to wytłumaczyć kochaniutka bo mnie to spac nie da pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: Boże Narodzenie 06.09.07, 14:15 oooo mnie tez zdjecia nie chodza:( jesli masz ta strone zapisana i masz zdjecia to wklej je prosze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakonwalia Re: Boże Narodzenie 06.09.07, 15:05 akhem... cos bylo pokielbaszone z linkami do obrazkow, ale juz powinno byc w porzadku... Odpowiedz Link Zgłoś
artpasja R E W E L A C J A 06.09.07, 19:27 Ale proste ! A efekt super ! Dziękuję serdecznie ;-))) Pozdrawiam Emilka Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa super 07.09.07, 11:06 w ciekawy sposob mozna dzielo wykombinowac:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakonwalia Re: kasia gdzie kupiłaś takie szablony ? 07.09.07, 15:50 zakupilam w sklepie, bo po tej stronie wielkiej wody sa :) ale widze, ze mozna i na allegro, i zapewne w roznych internetowych sklepach sa. allegro.pl/item240601071_szablony_plytki_do_wytlaczania_embossing_motyl.html Zastanawialam sie nad wykorzystaniem jakichs innych przedmiotow- jesli cos jest plaskie, a ma na sobie jakis wzor - powinno sie udac? Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: kasia gdzie kupiłaś takie szablony ? 07.09.07, 19:57 wlasnie sie nad tym zastanawialam, bo raczej pieniazkow nie najde na takie blaszki. tansze sa juz szablony do malowania, ale nie metalowe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: Boże Narodzenie 17.10.07, 10:48 puk puk i jak z karteczkami? ja jeszcze nie mam pomyslow:( a w tamtym roku tyle ladnych widzialam, eh niebawem ma sypac snieg:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.z Re: Boże Narodzenie 17.10.07, 16:51 Melduje, iż pierwsza tegoroczna kartka świąteczna jest już gotowa, kilka kolejnych czeka na wykończenie. Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: Boże Narodzenie 18.10.07, 08:49 i jeszcze nie pokazalas mi jej;> oj kasiu, nie ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
monawmona Re: Boże Narodzenie 18.10.07, 16:50 no to moze ja wstawie swoje pierwsza dzieła :) [img]picasaweb.google.pl/monawmona/WiTeczneKartki? authkey=rZTBHqaYW7g[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
monawmona Re: Boże Narodzenie 18.10.07, 16:54 źle wstawiłam link , a nie potrafię edytować , przepraszam , teraz powinno byc ok [img] picasaweb.google.pl/monawmona/WiTeczneKartki[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: Boże Narodzenie 18.10.07, 17:35 fajniutkie:D skad masz takie wzorki na sniezynki:)? proponuje ci wrzucic wszystkie zdjecia na fotoforum- pomozesz nam w stworzeniu wlasnego forum ze zdjeciami:D mowie tez o tych 40 innych pozostalych:) fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,59411273.html pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś