loriaan 31.10.05, 11:11 do dziewczyn wystawiających w wylegarni. od paru dni próbuje sie skontaktowac z właścicielką, ale ani widu ani słychu juz 2 meile wysłałąm. moze wiecie czy cos sie dzieje. widze ,ze strona działą są nowosci z 30. sama nie wiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lula25 Re: pytanie, 31.10.05, 11:20 ja nie wystawiam w wylegarni, ale moze wlascielka wyjechala w zwiaku z 1 listopada. Odpowiedz Link
loriaan Re: pytanie, 31.10.05, 11:22 no niby mozliwe tylko od 25 próbuje sie skontaktowac Odpowiedz Link
ka2m Re: pytanie, 31.10.05, 15:17 tez do niej wysłałam wiadomość w związku z paczkami niepotwierdzonymi i też odpowiedzi narazie zadnej, ale czekam dopiero 1 dzień Może jest zajęta... Jest to trochę dziwne, że tak wolno odpisuje na maile do artystów - jak wysłałam do nich skan , że znalazlam w gazecie opis wylegarni to od razu dostalam odpowiedz Odpowiedz Link
loriaan Re: pytanie, 31.10.05, 15:24 hmm, gdyby ci odpisała to daj znac moze rzeczywiscie zajeta, no ale 5 dni to juz troche jest i ludzie pewnie czekają na zakupione rzeczy.. no nic poczekam jeszcze pare dni i znowu ew napisze Odpowiedz Link
magdalczyk właścicielka "Wylęgarni" wraca w ... 31.10.05, 18:25 środe - 2 listopada ... "Wszystkich Świętych" Odpowiedz Link
loriaan Re: właścicielka "Wylęgarni" wraca w ... 31.10.05, 18:29 dzięki za info juz sie zaczełam zastanawiac co sie dzieje bo jak mowie 5 dni temu dałam kolejne przedmioty do akceptacji a jescze dłzuej czekam na informacje o wpłatach aby wysłąc sprzedane rzeczy, wiec robi sie z tego milczenia ponad tydzien juz a tak poczekam cierpliwie i nie bede sie martwic Odpowiedz Link
magdalczyk nie każdy potwierdza ... 31.10.05, 18:27 dostanie paczki - jesli nie potwierdzi - to czekamy 2 tygodnie i zostaje uznane, że paczka na 100 % jest u klienta. Odpowiedz Link
loriaan Re: nie każdy potwierdza ... 31.10.05, 18:30 no tak ale ja czekam na potwierdzenie zapłaty bo dzwonki dawno sprzedane juz z tydzien temu nawet ponad a informacji zeby wysłac "towar" nie ma wiec stąd to moje zaniepokojenie Odpowiedz Link
magdalczyk Re: nie każdy potwierdza ... 31.10.05, 18:49 to niestety naszyjkuj się, że taka osoba już raczej nie kupi ich. To tacy pseudo klienci, bo zaznaczają jako "sprzedane" i się wycofują Odpowiedz Link
corokia Re: nie każdy potwierdza ... 31.10.05, 18:52 To zapomnij że sprzedane Pytałam sie kiedyś Pani Joanny ile czekaja na wpłatę, bo w regulaminie tego nie ma,to odpowiedziała ze 7 dni właśnie. Ja kiedys sprzedałam 6 przedmiotów w jeden dzień ale wpłaciły tylko 2 ( i to smutne jest . Odpowiedz Link
inga34 Re: pytanie, 31.10.05, 17:23 Nie wiem jak to tam się dzieje, ale do mnie za pierwszym razem odpisali po kilku miesiącach Może musi przejść jakąś "urzędową" drogę Odpowiedz Link
ogi1 Re: pytanie, 31.10.05, 19:21 Ja w art wyszukuje, a potem po nazwisku szukam w necie. Jak nie znajde, a bardzo mi zalezy to mam w domu grafika komputerowego, ktory mi podciaga obrazek. Pozdrawiam Odpowiedz Link