lenka70 16.12.05, 22:51 Witam serdecznie, zwracam się z prośbą o informacje - czy w Łodzi ktoś organizuje kursy tej techniki? Będę wdzieczna za namiary. Pozdrawiam P.S. Jestem pod wrażeniem tego forum, a przede wszystkim Waszych prac! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beti361 Re: DECOUPAGE w Łodzi 17.12.05, 15:46 Były kursy w Domu Kultury na Retkini. Nie wiem z jakim skutkiem... Ale teraz ja mogę Cię zaprosić na kurs do hufca . Odpowiedz Link
waga30 Re: DECOUPAGE w Łodzi 17.12.05, 17:19 no proszę -a więc coś się w tej zapyziałej Łodzi dzieje -dziewczyny -co to za hufiec ???-chętnie bym wpadła na jakieś ....ot choćby i kursy choc ja już nie początkująca jestem a raczej średnio zaawansowana -pozdrawiam i mam nadzieję że ten wątek się rozrośnie ewa Odpowiedz Link
renatalorens Re: DECOUPAGE w Łodzi 17.12.05, 20:38 lenka, jak chcesz to jak będę w Łodzi to ci mogę pomóc z tym dekupażem coś tam wiem i ciagle dekupażuje albo pytaj na maila, chętnie ci doradzę Odpowiedz Link
lenka70 Re: DECOUPAGE w Łodzi 17.12.05, 21:34 Dzieki za odpowiedź. :0 jestem chętna do hufca (kiedyś byłam harcerką). Daj znac - kiedy, gdzie dokładnie i za ile. Ja na razie jestem zielona - kupiłam anioła na desce, oglądałam pare rzeczy w sklepach i dokładnie przeczytałm kurs zdjęciowy na tej stronie. bardzo mi sie podoba ta technika. W ogóle chętnie bym cos takiego plastycznego, pod okiem fachowca, porobiła - tak raz w tygodniu. Znalazłam nawet pare propozycji w Akademickim Osrodku Inicjatyw Artystycznych, ale akurat decopage nie było. Pozdrawiam Odpowiedz Link
waga30 Re: DECOUPAGE w Łodzi 18.12.05, 15:32 Lenka-jeśli masz ochotę -zapraszam do Dobrej-nie wiem jak dysponujesz czasem ale ja jestem w domu cały czas ponieważ mam dwójkę dzieci na stanie -również chętnie pomogę Z koleżanką Elą (esmolny) dekupażujemy sobie i się zastanawiałyśmy czy w Lodzi lub jej okolicach ktoś to robi poza nami ? okazuje się żę tak !!! czekam na wieści ewa Odpowiedz Link
beti361 Re: DECOUPAGE w Łodzi 24.12.05, 13:34 Chętnie "zwalimy" się do Dobrej. Póki co - hufiec po świętach. Masz to w prezencie od Mikołaja Tylko bądź czujna kiedy.... bo sama jeszcze nie wiem. Odpowiedz Link
esmolny Re: DECOUPAGE w Łodzi 25.12.05, 13:46 W ten swiateczny dzien milo sie polaczyc duchowo z dekupazystkami z Lodzi.Namawiam wszystkie kolezanki na spotkanko,rady doswiadczonych w sztuce bardzo pomagaja.Nie mowiac juz o cudownej atmosferze Dobrej - tam powstaja piekne rzeczy /Ewuniu,pewno sie do Ciebie zwalimy jak sie namowimy/.Ela Odpowiedz Link
marteczk_a1 Decoupage trojmiasto ! 26.12.05, 14:49 Podciagam watek.. szukam zapalonych decoupazystek z trojmiasta, sa takie ? ja jestem mocno poczatkujaca, narazie szlifuje podstawy, ale chetnie bym sie rozwinela - moze razem byloby razniej ? A moze sa w trojmiescie jakies kursy ? Wiem ze byl jeden przy okazji festiwalu kobiet z dojrzewalni roz. I jakis jeden w Gdansku - termin mi nie pasowal, potem cisza. ODezwijcie sie Pozdrawiam swiatecznie Marta Odpowiedz Link
waga30 Re: Decoupage trojmiasto ! 29.12.05, 10:48 Beti-daj namiary na ten hufiec - co gdzie i kiedy-na pewno się zwalę-jak się da to z Elą (Esmolny)!!!!!!czekam na wieści !!! i pozdrawiam juz sylwestrowo ewa Odpowiedz Link