Dodaj do ulubionych

DECOUPAGE w Łodzi

16.12.05, 22:51
Witam serdecznie,
zwracam się z prośbą o informacje - czy w Łodzi ktoś organizuje kursy tej
techniki? Będę wdzieczna za namiary.
Pozdrawiam

P.S. Jestem pod wrażeniem tego forum, a przede wszystkim Waszych prac!
Obserwuj wątek
    • beti361 Re: DECOUPAGE w Łodzi 17.12.05, 15:46
      Były kursy w Domu Kultury na Retkini. Nie wiem z jakim skutkiem...
      Ale teraz ja mogę Cię zaprosić na kurs do hufca smile.
      • waga30 Re: DECOUPAGE w Łodzi 17.12.05, 17:19
        no proszę -a więc coś się w tej zapyziałej Łodzi dzieje smile-dziewczyny -co to za
        hufiec ???-chętnie bym wpadła na jakieś ....ot choćby i kursy choc ja już nie
        początkująca jestem a raczej średnio zaawansowana smile-pozdrawiam i mam nadzieję
        że ten wątek się rozrośnie smile
        ewa
        • renatalorens Re: DECOUPAGE w Łodzi 17.12.05, 20:38
          lenka, jak chcesz to jak będę w Łodzi to ci mogę pomóc z tym dekupażem smile
          coś tam wiem i ciagle dekupażuje smile
          albo pytaj na maila, chętnie ci doradzę smile
      • lenka70 Re: DECOUPAGE w Łodzi 17.12.05, 21:34
        Dzieki za odpowiedź. :0 jestem chętna do hufca (kiedyś byłam harcerką). Daj
        znac - kiedy, gdzie dokładnie i za ile. Ja na razie jestem zielona - kupiłam
        anioła na desce, oglądałam pare rzeczy w sklepach i dokładnie przeczytałm kurs
        zdjęciowy na tej stronie. bardzo mi sie podoba ta technika.
        W ogóle chętnie bym cos takiego plastycznego, pod okiem fachowca, porobiła -
        tak raz w tygodniu. Znalazłam nawet pare propozycji w Akademickim Osrodku
        Inicjatyw Artystycznych, ale akurat decopage nie było.

Pozdrawiam
        • waga30 Re: DECOUPAGE w Łodzi 18.12.05, 15:32
          Lenka-jeśli masz ochotę -zapraszam do Dobrej-nie wiem jak dysponujesz czasem
          ale ja jestem w domu cały czas ponieważ mam dwójkę dzieci na stanie smile -również
          chętnie pomogę smile Z koleżanką Elą (esmolny) dekupażujemy sobie i się
          zastanawiałyśmy czy w Lodzi lub jej okolicach ktoś to robi poza nami ?
          okazuje się żę tak !!! czekam na wieści ewa
          • beti361 Re: DECOUPAGE w Łodzi 24.12.05, 13:34
            Chętnie "zwalimy" się do Dobrej. smile
            Póki co - hufiec po świętach.
            Masz to w prezencie od Mikołaja smile
            Tylko bądź czujna kiedy.... bo sama jeszcze nie wiem.
            • esmolny Re: DECOUPAGE w Łodzi 25.12.05, 13:46
              W ten swiateczny dzien milo sie polaczyc duchowo z dekupazystkami z
              Lodzi.Namawiam wszystkie kolezanki na spotkanko,rady doswiadczonych w sztuce
              bardzo pomagaja.Nie mowiac juz o cudownej atmosferze Dobrej - tam powstaja
              piekne rzeczy /Ewuniu,pewno sie do Ciebie zwalimy jak sie namowimy/.Ela
              • marteczk_a1 Decoupage trojmiasto ! 26.12.05, 14:49
                Podciagam watek.. szukam zapalonych decoupazystek z trojmiasta, sa takie ? ja
                jestem mocno poczatkujaca, narazie szlifuje podstawy, ale chetnie bym sie
                rozwinela - moze razem byloby razniej ? A moze sa w trojmiescie jakies kursy ?
                Wiem ze byl jeden przy okazji festiwalu kobiet z dojrzewalni roz. I jakis jeden
                w Gdansku - termin mi nie pasowal, potem cisza. ODezwijcie sie smile
                Pozdrawiam swiatecznie
                Marta
                • waga30 Re: Decoupage trojmiasto ! 29.12.05, 10:48
                  Beti-daj namiary na ten hufiec smile- co gdzie i kiedy-na pewno się zwalę-jak się
                  da to z Elą (Esmolny)!!!!!!czekam na wieści !!! i pozdrawiam juz sylwestrowo smile
                  ewa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka