Gość: Maciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 21:24 Witam! Stworzmy watek polecjacy stacje benzynowe. Ja tankuje na BP i jestem zadowolony. Jak do tej pory mialem stycznosc z BP i Orlenem. I Orlen sie chowa... Poydrovka Maciek Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: cdn Re: GDZIE TANKUJECIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 21:47 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Witam! > > Stworzmy watek polecjacy stacje benzynowe. > Ja tankuje na BP i jestem zadowolony. > Jak do tej pory mialem stycznosc z BP i Orlenem. > I Orlen sie chowa... No nie i jakie mają tam zajebiste kart stałego klienta i prezenty rozdają całkiem za darmo jak św.Mikołaje ale przez cały rok. Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: GDZIE TANKUJECIE?? IP: 81.208.60.* 20.12.03, 21:49 ......Oficjalnie w GS.........maja ceny zajebiste win z calego swiata(UE)...... Link Zgłoś
Gość: JerzyR Re: GDZIE TANKUJECIE?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.03, 23:50 ostatni raz zatankowałem na ARALu (teraaz niestety BP) ok. 1/2 roku temu i to by było na tyle - tak zmulonego samochodu jeszcze nigdy nie miałem.... Tankuje na stacji Rafinerii Gdańskiej, ew. Shell, stacje przy Auchanie JR Link Zgłoś
sebastian_sz Re: GDZIE TANKUJECIE?? 21.12.03, 00:58 Ja tankuję na Shell'u w Toruniu. Na przeciwko jest stacja Neste, więc akurat na tym Shell'u paliwo jest tańsze nawet o 20 gr/l niż na innych Shell'ach w Toruniu. Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Shell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 19:55 Też shell . Auto mi dobrze jeżdzi na ich +- Racing Power +99. Nie stwierdziłem jeszcze złej jakości paliwa. Szefostwo regionalne reaguje na skargi i jak trzeba wywala na zbity pisk leniwych i nieuprzejmych obwiesi, lub obwieśki barbi. Chwalę ! Link Zgłoś
Gość: x Re: GDZIE TANKUJECIE?? IP: *.crowley.pl 21.12.03, 01:06 Chyba kazda BP jest inna. Generalnie mam jedna kolo domu i tam tankuje. Kiedys jednak zatankowalem na innej, tez BP i troche silnik przymulilo. Link Zgłoś
Gość: . Re: GDZIE TANKUJECIE?? IP: *.dyn.optonline.net 21.12.03, 01:47 ja tankuje co weekend w domowym zaciszu Link Zgłoś
autowidol Re: GDZIE TANKUJECIE?? 21.12.03, 12:20 Z ust mnie bracie to wyjąłeś. Toć ja dokładnie tak samo tankuję! No, czasami jeszcze w środę się zdarzy. Link Zgłoś
Gość: pazdzioch Re: GDZIE TANKUJECIE?? IP: *.chello.pl 21.12.03, 19:30 1.domoew zacisze - najtaniej! 2."dwie dłonie" Łódz ul.Wólczańska 40 3.Statoil W-wa ul.Wrocławska/P.Śląskich Pozdr. Link Zgłoś
emes-nju Re: GDZIE TANKUJECIE?? 22.12.03, 16:11 Neste A24 - jeszcze mi samochodu nie popsulo, ale jaka frajda jak placi sie nawet 20 gr na litrze mniej niz gdzie indziej. To dla mnie najlepszy "program lojalnosciowy" :-))) Link Zgłoś
Gość: Olo Glimar w Katowicach to syf !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 10:55 W Katowicach Glimar sprzedawał chszczone paliwo!!!Tak wyszło po kontroli. Właściciel niby mówił że to dostawca ochrzcił. Hehehehehehe Link Zgłoś
Gość: Odin Re: GDZIE TANKUJECIE?? IP: *.telia.com 22.12.03, 16:37 Bez znaczenia,wszedzie Chrzczone(?)Polskie paliwo. Link Zgłoś
Gość: marek Re: GDZIE TANKUJECIE?? IP: 217.11.130.* 24.12.03, 14:16 BP i SHELL to najwięksi zdziercy najdroższe paliwo. Ja tankuje na JET-ie nawet ostatnio stałem w kolejce:)) a naprzeciwko jest stacja BP i tam nie było ani jednego samochodu bo paliwko o 20gr. droższe Link Zgłoś
charlie_x Re: GDZIE TANKUJECIE?? 24.12.03, 14:44 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Witam! > > Stworzmy watek polecjacy stacje benzynowe. > Ja tankuje na BP i jestem zadowolony. > Jak do tej pory mialem stycznosc z BP i Orlenem. > I Orlen sie chowa... > > Poydrovka > Maciek ...moja rada, tankuj wszędzie po 10-20 litrow.Jesli na ktorejs ze stacji trafi sie "syf" to nie ma paniki.Dolewasz na nastepnej innego paliwa jako "odtrutkę" i po bulu.pozdr. Link Zgłoś
Gość: crazy_banana Re: GDZIE TANKUJECIE?? IP: *.vline.pl / 217.98.54.* 24.12.03, 19:00 Na stacji benzynowej do baku :-))))))))))))))))))) Link Zgłoś
Gość: Mr X Re: GDZIE TANKUJECIE?? IP: *.itpp.pl 25.12.03, 00:34 NA stacjach Jet, Auchan, Geant przy Puławskiej Pb95 - 3,02zł; Pb98 - 3,12zł Link Zgłoś
Gość: PiotrL Re: GDZIE TANKUJECIE?? IP: *.zlotoryja.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 14:28 Gdzie byście nie tankowali to i tak głownym dytrybutorem paliw płynnych na polske jest PKN Orlen chcecie czy nie to w BP Aral Shell Statoil biorą paliwa z Orlena. Link Zgłoś
Gość: pazdzioch Re: GDZIE TANKUJECIE?? IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.12.03, 14:43 Witam,PiotrL ma racje,tylko żeby nie te dolewki! Stacje Orlenu w wiekrzości to stacje ajencyjne i tu zaczyna się kłopot.Na względnie dobre paliwo łatwiej trafić w sieciach/Statoil,Shell,Jet,BP/tam trudniej szefom stacji wycofać pieniądze zainwestowane w dolewki. Na stacjach Orlenu naciołem się wiele razy i to w całej Polsce./raz zlewałem paliwo by muc dotankowac gdzie indziej bo nie dało się jechać/. Może się mylę z tą miją teorią ale sprawdziła się w życiu. Pozdra. Link Zgłoś
Gość: PiotrL Re: GDZIE TANKUJECIE?? IP: *.zlotoryja.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 15:51 Dokładnie tak jak mówisz niestety tak robią i chyba robić będą ;((( Link Zgłoś
Gość: cOlo Re: GDZIE TANKUJECIE?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.03, 22:03 Kiedys w Esso a roku na Orlenie Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: GDZIE TANKUJECIE?? IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 26.12.03, 22:22 Tylko NESTE A24. Na wszystkich stacjach Orlenu (na których się tankowałem) były potem problemy z mocą silnika. Omijam je z daleka !!! Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: GDZIE TANKUJECIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 23:27 Pytam bo sam zauwazylem ze po Orlenie robie mniej kilosow niz np. po BP. Moj znajomy skolei bardzo chwali sobie Shella. Sam nie wiem co mam myslec. Z drugiej strony przypuszczam, ze i tak w Polsce paliwo w 90% pochodzi z tego samego zrodla. 3mator Link Zgłoś
Gość: pazdzioch Re: GDZIE TANKUJECIE?? IP: *.chello.pl 29.12.03, 22:50 Maciek napisał:90%towaru pochodzi z tego samego zrodła. Oczywiście że tak ala to nie rafineria dolewa świństwa do paliw! Link Zgłoś
Gość: speedoholic Re: GDZIE TANKUJECIE?? IP: *.chello.pl 29.12.03, 17:19 Stacje neste są najlepsze. Nie wiem jak z jakością wahy, ale za to za super 95 płace nawet 2.98 pln.( gdy płace kartą ). czasami jest kilka samochodów w kolejce, ale to nic, gdy płaci sie ponad 10% taniej niż u konkurencji !!! Polecam !!! auto chodzi ładnie, motor pracuje równo i gładko !!! narazie Link Zgłoś