midinka1 Re: Częstochowa...? 13.07.06, 09:26 No baaaardzo się cieszę że wszystkie będziemy!!! Napewno będzie cieplutko i posiedzimy na zewnątrz. Oczywiście zapraszamy wystkich innych chętnych! Odpowiedz Link
nieistotne74 W sklepie za 4 zł 13.07.06, 16:02 W sklepie za 4 zł na Al. NMP między Al. Wolności a Pl. Biegańskiego są drewniane kasetki... duży wybór... oczywiście po 4 zł Odpowiedz Link
czarneoczy Re: W sklepie za 4 zł 16.07.06, 15:22 po 18. skończył się egzamin, a właściwie rzeź niewiniątek dzisiaj rano wstałam i z nadmiaru szczęscia że już NIC nie muszę się uczyć sama nie wiedziałam co mam robić, czy malować szkatułkę dla Michaśki czy robić rameczkę czy może wykańczać moje skrzynki a może michę na klucze... suma summarum nic nie robię i jest mi z tym tak cholernie dobrze,ze aż się boję że się przyzwyczaję Odpowiedz Link
czarneoczy Re: W sklepie za 4 zł 18.07.06, 18:17 no to o której? 16 z groszami pasuje? bo chyba niedziela aktualna? Odpowiedz Link
kitek01 Re: W sklepie za 4 zł 18.07.06, 19:37 ja od 15 jestem wolna więc jest mi wszystko jedno ) Odpowiedz Link
midinka1 Spotkanie 18.07.06, 20:18 Niedziela jest bardzo aktualna!!!! A co do godzinki to ja jak zwykle jestem od 13.00 do dyspozycji. Odpowiedz Link
jaworka Re: Spotkanie 18.07.06, 21:46 Super. To niedzielka jest ok, 23 lipca. A godzina to może tak jak wtedy na 16?? Bo widze , ze mamy rozrzut w czasie Odpowiedz Link
jaworka Re: Spotkanie 19.07.06, 17:47 Asiu - nieistotne, czy ty odbierałaś pocztę?? Bo tam jest taki mail, któy wysłałam do wszystkich z małym zapytaniem. A chyba mi nie odpowiadałaś Czy ja już sie gubię w ten upał Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 23.07.06, 19:47 Asiu, specjalnie dla ciebie www.flower-fairies-pictures.co.uk/ff/fairy-prints-3.asp?offset=2 – elfiki www.lombardmaps.com/cat/prints/barkerff.htm - elfiki community.webshots.com/album/362003667boXhJV community.webshots.com/album/135394070ufjeSD community.webshots.com/album/26162679EirvLQjmJF coś mangowate photo.163.com/photos/ej-gh2003/13867213/#p1 photo.163.com/photos/wei-andy927/5609263/ photo.163.com/photos/wei-andy927/5609287/#p1 photo.163.com/photos/wei-andy927/6241388/ urocze potworaki być może coś tu też znajdziesz: www.allposters.com/ www.vide.pl/vide/index.html__jezyk_id--PL,kraj_id--PL www.posterclassics.com/index.html www.internationalposter.com/ www.vintagepostcards.com/ Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 23.07.06, 22:41 Dopiero dotarłam do domciu!!!! Dziewczyny dzięki bardzo że przyszłyście - było jak zwykle super!!! (Nie spodziewałam się tylko że zejdzie się tyle obcych - Hi,hi! Mam nadzieję że wam to nie przeszkadzało) Znowu się nakręciłam i już bym dalej coś malowała wyklejała - niestety upał i zmęczenie jest silniejsze i chyba dzisiaj już nic nie zrobię. Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 23.07.06, 22:47 Ach i jeszcze link który obiecałam www.papiermache.co.uk/exec/cms-gallery ( Chyba się udało ) Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 24.07.06, 08:16 nam nie przynajmniej mówię za siebie, ale jestem ciekawa jak my IM przeszkadzałyśmy siedząć skupione nad kupką papierów jak jakaś sekta ) i jednocześnie chciałabym wspomnieś że są to spotkania OTWARTE!!!! Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 24.07.06, 08:17 zgodnie z obietnicą ) Gotować 1 puszkę mleka skondensowanego słodzonego 3 godziny,ostudzić.Otworzyć puszkę,przełożyć do miski i dodawać powoli 1 szklankę whisky(nie musi być droga,wystarczy np.Passport Scotch 0.7 l za 39 zl)1/2 szklanki śmietany 30%,1 czubatą łyżkę cukru pudru(albo i nie jak kto woli)i 1 czubatą łyżeczkę kawy rozpuszczalnej rozpuszczonej w małej ilości wody.Wychodzi 0.7 litra likieru i w zasadzie powinien przegryźć się przez jakiś miesiąc,niestety nigdy nie ma na to szans-przynajmniej u mnie p.s.zamiast whisky mozna dać też wódke i wychodzi oki. pozdrowionka Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 24.07.06, 23:26 Może i wyglądałyśmy jak nawiedzone ale napewno nikomu nie przeszkadzałyśmy. Stronki z aniołkami są poprostu rewelacja. A przepis muszę wypróbować - tylko tego gotowania puszki trochę się boję. I również przyłączam się do APELU Asi że nasze spotkania są otwarte i zapraszamy wszystkie nowe "nawiedzone" osoby!! Następne spotkanie w sierpniu!!! Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 25.07.06, 09:05 nie bój się puszki... trzeba tylko pilnować, żeby się woda z garnka nie wygotowała, bo nie pamiętam czy Aga napisała że puszkę gotuje się w tzw kapieli wodnej, czyli wsadzasz puszkę do gara, całą zalewasz wodą i gotujesz no i nie otwierać gorącej, bo remont kuchni gwarantowany ) efekt pyszniutki na pewno, bo ja robię na babskie combry wersję prostszą, czyli puszka mleka słodzonego na pól litra wódeczki i taki fajny likier po jakimś czasie jest, a schłodzony mocno to poezja... Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 25.07.06, 13:17 Aniu dokładnie tak jak napisała Asia,puszka ma sie leciutko pyrtolić w wodzie.Robiłam już w ten sposób kilkadziesiat razy i jeszcze nigdy nic mi się nie przytrafiło,otwierać trzeba jak juz troche przestygnie. Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Częstochowa...? 26.07.06, 06:58 Aneczki przjmijcie życzenia Niech ten radosny dzień. Na zawsze Wam troski, Odsunie w cień. I niech się śmieje do Was świat, Blaskiem szczęścia i długich lat. Odpowiedz Link
jaworka Re: Częstochowa...? 26.07.06, 12:25 Serdecznie dziękuję i całuję drugą Anię Dziewczyny ja dzisiaj jadę do kuzynki do Konstancina) jestem przeszcześliwa. Oczywiście jadę z Albertem, wracam w niedzielę. Alkoholowy przepis mine bardzo kusi) Do miłego zobacznia w połowie sierpnia) Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 26.07.06, 12:42 a ja Wam dziewczynki życzę spełnienia wszystkich marzeń ) Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 26.07.06, 22:07 Anny, Anie i Anule wszystkiego naj dopiero teraz składam życzenia, bo właśnie dotarłam do swojego domu o swojego komputera Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 26.07.06, 22:15 Serdecznie dziękuję za całą lawinę wspaniałych życzeń. A i Aneczce życzę wszystkiego naj i super udanego pobytu u kuzynki. Odpowiedz Link
jaworka Re: Częstochowa...? 02.08.06, 08:51 Dziewczyny przepraszam, że wysłałam sms tylko do Asi, ale nie miałam czasu Słuchałyście?? Żadna się nie odzywa, brzmi to groźnie... Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 02.08.06, 21:45 nie zdążyłam... jeszcze kwitłam pod punktem serwisowym castoramy i czekałam aż mi sprawdzą czy kosa spalinowa działa... taaak... nabyłam nową zabawkę ) Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 07.08.06, 17:29 Cześć moje kochane!!!!! Anulciu ja dopiero wróciłam z Sopotu i niestety też nie słuchałam nagrania, ale liczę na Ciebie a wręcz jestem pewna że wszystko nagrałaś i będziemy mogły sobie wszystko przesłuchać na następnym spotkaniu..............(kiedy się spotykamy moje drogie?). Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 07.08.06, 19:00 to tylko ja jeszcze nie byłam na urlopie...? ( Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 07.08.06, 20:08 czarneoczy napisała: > to tylko ja jeszcze nie byłam na urlopie...? > ( i ja ( Odpowiedz Link
jaworka Re: Częstochowa...? 09.08.06, 08:49 DZiweczyny materiał wyszedł dobry, tak go oceniono w radiu To jest około 4 minut. Oczywiście, że Wam wypale na spotkanie Przeżywam traumę z łózkiem, krakuje się okroponie i bede musiał zyć z tym, ze ALbert ma brzydkie łóżko Ale sama tego chciałam. Aniu pomysł z esencją z herbaty bomba!!!! Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 09.08.06, 19:30 jaki pomysł z jaką esencją??? bo ja nie wiem... a ja byłam w kinie, na piratach z karaibów: skrzyni umarlaka no powiem wam moje drogie, że się ubawiłam jak dzika świnia w polu kukurydzy i stwierdzam, że poziom umysłowy mam w tej chwili na poziomie 10-letniego chłopca, chcę być piratem... ) Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Częstochowa...? 10.08.06, 19:08 no i jak kobitki... co robimy w związku ze spotkaniem? Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 10.08.06, 20:36 jeśli o mnie chodzi to pasuje mi ta i przyszła niedziela bo potem już tylko "grzanie" dupska przez dwa tygodnie ) Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 10.08.06, 20:55 mnie ta, następna nie grzanie dupska też mnie czeka, ale "na miejscu", może w końcu wykończę to co zaczęłam, a szczególnie skrzynie na bałagan decu... Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 13.08.06, 13:51 Cześć Dziewczyny! Przepraszam że się ostatnio nie odzywałam ale to był tydzień "konia". Spotkanko za tydzień w niedzielę - super pomysł! Ja się piszę i czekam na Was! Odpowiedz Link
jaworka Re: Częstochowa...? 17.08.06, 16:15 Hejka Ja piszę a propos niedzieli. Niestety, bede pracowac(( Strasznie mnei to smuci, jak coś to wiecie, ze możecie spotkać się beze mnie.)) Ja mam depresje z malowaniem łozka. Krakowanie wychodzi mi źle, są takie rozmazy6 i rozerwania. Zamaluję wszystko na błekitno, trudno Może coś nakleję i zalakieruje Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 17.08.06, 17:33 ja co prawda nie będę pracować, ale na weekend udaję się na babski comber w łódzkie będziemy jeść, pić i obgadywać starych znajomych... czyli full wypas ) Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 20.08.06, 11:05 Hhmmmmm! A co się stało z Asią i Agnieszką???? Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 20.08.06, 19:07 jestem,jestem ) ja po bardzo intensywnym weekendzie rodzinnym,wczoraj np. przejechalismy z Majka na rowerach ponad 35km.,od naszego ostatniego spotkania nic nie zrobiłam,leń jestem przeokropny. Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 21.08.06, 21:31 jeśli przejechałaś 35 km na rowerze, to mozna wiele powiedzieć tylko nie to że jesteś leniwa... mój rower pająki już chyba zjadły a na decu nie mam czasu ( może w końcu na urlopie się mi uda... Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 27.08.06, 22:31 A wiesz że ja też tak się zastanawiam od 2 czy 3 dni. Kiciorek chyba na urlopie, Ania zapracowana, a co z Asią to sama nie wiem. A i nowe dzewczęta milczą, wczoraj wyliczyłam że oprócz nas (tych które się już znamy) ujawniło się jeszcze osiem sympatycznych dziewczyn. A TERAZ MILCZĄ!!!!! Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 28.08.06, 19:47 no... ujawniło na początku a teraz zeżarło... może się jeszcze pokażą a Asia może się urlopuje gdzieś w przyjemnym miejscu gdzie nie ma dostępu do netu? Odpowiedz Link
jaworka Re: Częstochowa...? 29.08.06, 16:30 Jestem dziouszki, gdzież ja bym o Was zapomniała)) Fakt mam mnóstwo pracy. Ostatnio weekendy zajęte, bo pielgrzymki i takie tam) Lenie się okropnie, bo w zasadzie nie mam czasu. Łożko w połowie skrakowane, w połowie niebieskie z wycinankami. Żenada, ale musze z tym żyć) Już wtroek, a dla mnie niedawno był weekend. Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 29.08.06, 19:03 no a jednak żyją... w części co prawda ale żyją... może Asia też wylizie z kazamatów i się odezwie CO??? Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Częstochowa...? 30.08.06, 06:56 Jestem... ... mam małe tornado i troche mną zakręciło... ale jestem i testuje nowe produkty idea maimeri... opowiem na najbliższym spotkaniu w co waro zainwestować. Pozdrowionka Asia Odpowiedz Link
krysiaa7 Re: Częstochowa...? 03.09.06, 16:29 witam, poszukuje dobrej duszy z Częstochowy... w internecie znalazłam takie szklane aniołki... chciałam je kupic, ale bardzo dużo chca za przesyłke, bo jak za paczkę 30-kilogramową.... to troche za duzo, jeśli przesylka wazy do 1 kg.... Dziewczyny, czy mozecie mi pomóc - kupic i przesłac te aniołki? ja oczywiscie przesle pieniadze na konto... bardzo mi zależy... Odpowiedz Link
midinka1 Re: Cześć Krysiu! 03.09.06, 20:03 Krysiu7 witam Cię serdecznie u nas! Napewno coś się da zrobić - a z kąd jesteś? gdzie są te aniołki? i czy napewno uda nam się to zapakować tak żeby aniołeczki doszły do Ciebie całe? Z tym ostatnim napewno sobie poradzimy(tak myślę)ha,ha,ha! Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 07.09.06, 21:05 Krysia się mnie chyba przestraszyła...... A moje panny znowu zasneły........albo do szkoły poszły )) Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Częstochowa...? 08.09.06, 18:21 Dziewczynki... kiedy się spotykamy na Łysej Górze ? Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 08.09.06, 19:17 A kiedy miałabyś ochotę Asiu? Dziewczyny w Auchanie jest znowu kiermasz po 4zł i kupiłam świetne drewniane koraliki kolory - drewna,brązy,czerwone ,niebieskie,zielone....... Są też super białe kubeczki porcelanowe do malowania mogą być, do tego teleżyki itp. i dużo innych fajnych rzeczy. Asiu a papier kupiłam jest bardzo fajny. Dzięki. Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 08.09.06, 20:05 no to wyprawa do auchan znów mnie czeka mnie pasuje każda niedziela, popełniłam skrzyneczkę z aniołkiem, a co czerwoniasta jest, landrynka normalnie aż oczy bolą ) najgorsze, że urlop już mi się powoli kończy a tylko jedną rzecz udało mi się zrobić... a tyle sobie obiecywałam, że jak to ja nie siądę do stoliczka magicznego to HO HO... a bo ogólnie te dziewczyny gdzieś takie strachliwe są... Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Częstochowa...? 09.09.06, 07:36 Aniu każda sobota i kazda niedziala mi pasuje Odpowiedz Link
jaworka Re: Częstochowa...? 09.09.06, 08:55 Lejcie mnie ile chcecie, ale mnie ta niedziela nie pasuje((((((((((( Skończyłam łożko, które jest żenadą. jedna scianka skarakowana, reszta nie czyli jakiś modern mi wyszedł. A wycinanki z tego papieru z kalambura, pamiętasz Asiu??? mam roboty, tyle, ze szok. Albert poszedł do przedszkola, i jestem z niego dumna, bo nie płacze i radzi sobie świetnie) Dziewczyny powiedzcie mi dlaczego czas tak leci?? Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 09.09.06, 10:19 bo ten czas to taki wielki sk.... o. i tyle na jego temat mam do powiedzenia a mnie czasem się marzy być taką kobietą domową z gromadą obsługujących oczywiście (czyli wygrana w totka niezbędna...) żeby mieć czas na hobby i czytanie i oglądanie filmów i na spotkania z przyjaciółmi... no i gdzie ta cholerna złota rybka ja się pytam??? Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 09.09.06, 14:25 Aś się Asiu rozmarzyła.... A co do spotkanka to może za tydzień w niedzielę - tylko że na kortach to zimno już jest i to bardzo zwłaszcza póżnym popołudniem........i tak sobie myślę że może u mnie w domciu będzie przyjemniej i przy okazji będę mocno zmobilizowana żeby jakoś do porządku ten dom doprowadzić (to tak nawiązując do armi osób pomagających -obsługujących też mi zawsze czasu brakuje) Napiszcie co Wy na to? Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Częstochowa...? 09.09.06, 21:05 Przyszła niedziala mi pasuje ... ale pewna jesteś Aniu, że chcesz bande czarownic zaprosić do domu ? Odpowiedz Link
krysiaa7 do midinka1 10.09.06, 14:14 nie przestraszyłam się, tylko miałam troche kłopotów zdrowotnych... ja jestem z Radomia.... interesują mnie aniołki z tej strony : www.oskar4zl.com.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 dokładniej z tej: www.oskar4zl.com.pl/index.php? option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=9&Itemid=30 są to aniołki szklane 6,8zł za komplet (6 sztuk)... interesują mnie te całe przezroczyste... czy ta hurtownia jest daleko od ciebie? Odpowiedz Link
krysiaa7 Re: do midinka1 10.09.06, 14:17 nie wkleiła się dobrze cała strona... trzeba wejsc na ; nasza oferta potem ceramika, figurki... i tam będą szklane aniołki... Odpowiedz Link
midinka1 Re: do midinka1 10.09.06, 16:09 Oj to mam nadzieję Krysiu że już wyzdrowiałaś !! I cieszę się że jesteś Hurtownia ta jest bardzo blisko mojej pracy - jesteśmy sąsiadami. I nawet właściciela znam dość dobrze. Aniołki znalazłam napisz tylko które bo są szklane ze złotym wykończeniem i szklane z kolorowym wykończeniem dokładnie ile kompletów i ja wtedy się dowiem na poczcie ile będzie kosztowała przesyłka. Odpowiedz Link
krysiaa7 Re: do midinka1 10.09.06, 18:27 dziekuje, że się odezwałaś.... chciałabym te ze słotym wykonczeniem... sa po lewej stronie od Buddy... obawiam się tylko, czy one nie są bardzo tandetne... czy mozesz sama to ocenic? tu nie jest nalisane jaka mają wielkość... ja chce je zamiast bombek na choinkę... Odpowiedz Link
midinka1 Re: do midinka1 10.09.06, 19:13 Powiem Ci że to super pomysł (z tą choinką) ja je kiedyś widziałam nie są za duże jeśli to te same to mają ok 5-6cm wysokości. Ale napewno - to Ci napiszę koło wtorku bo jutro mam wolne i mnie tam nie będzie. Zajżyj tu we wtorek póżnym wieczorem. Jeśli chodzi o to czy są tandetne to już sprawa gustu ja podchwyciłam Twój pomysł i napewno przy okazji kupię je też sobie (na choinkę) wykonanie - to jest napewno chińskie więc nie będzie tam niemieckiej dokładności ale też i cena nie jest wygórowana. Pozdrawiam Cię cieplutko i zdrówka życzę! Do wtorku Paaa! Odpowiedz Link
midinka1 Re: do midinka1 12.09.06, 21:49 Tak jak pisałam wcześniej mają 6cm wysokości i są słodkie. Co prawda oglądałam je w sklepie bo oskar to hurtownia i jak dotarłam do pracy okazało się że oni już zamkneli, a tak na marginesie to napisz mi ile byś tych aniołków chciała bo tam można tylko ilości hurtowe kupować. W sklepie kosztują 2zł/szt. Ale będę się starała załatwić w cenie hurtowej. Odpowiedz Link
krysiaa7 Re: do midinka1 12.09.06, 22:41 ciesze sie, że tam byłas.... DZIEKUJE!!!!! jesli sa takie ładne i mogłabys kupic w hurtowni, to chciałabym 10 kompletów , czyli 60 aniołków... ja mam sporą choinke... nie mam jeszcze bombek, to byłby poczatek ozdób....podaj mi na gazetowa pocztę swój numer konta, to przesle ci pieniądze... i oczywiscie zorientuj sie ile kosztuje przesyłka.... a jak ci sie podobały'na żywo" inne szklane aniołki, te z kolorami? które są ładniejsze? Odpowiedz Link
krysiaa7 Re: do midinka1 14.09.06, 23:48 widziałam, że byłaś... nie wiem, czy twoja propozycja jest aktualna... dobrej nocy.... Odpowiedz Link
midinka1 Re: do midinka1 15.09.06, 22:04 Cześć Krysiu! Oczywiście że moja propozycja jest aktualna. Zajmę się wszystkim po niedzieli - już rozmawiałam z właścicielem i spokojnie będą po hurtowej cenie. Teraz jeszcze tylko w niedzielę popytam dziewczyn (na spotkaniu) czy będą chciały i w poniedziałek kupię ile trzeba. Tak więc do poniedziałku Paaaa!!! Odpowiedz Link
krysiaa7 Re: do midinka1 16.09.06, 18:12 DZIĘKUJĘ!!!! będę cierpliwie czekać... miłego weekendu Odpowiedz Link
midinka1 Re: do midinka1 22.09.06, 10:38 Cześć Krysiu! Przepraszam że się nie odzywałam przez ten tydzień, ale jestem okropnie zagoniona. A co do aniołków to niestety narazie zabrakło, ale czekamy bo mają być. W poniedziałek wyjeżdzam na tydzień z Częstochowy więc odezwę się dopiero ok. następnego wtorku i mam nadzieję że już wtedy i aniołeczki będą. Pozdrawiam Ania. Odpowiedz Link
krysiaa7 Re: do midinka1 01.10.06, 14:18 jestem dalej zainteresowana aniołkami (sklane, przezroczyste ze złotymi elementami) pozdrawiam Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 10.09.06, 10:52 Jasne - że jestem pewna. Zresztą idzie zima i wtedy też musimy się gdzieś spotykać. Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 10.09.06, 13:07 nawet nie przypominaj o zimie... Aniu bardzo cię proszę... mnie też następna niedziele pasuje Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 11.09.06, 19:23 Aniu, tyle znalazłam na szybko CZCIONKI www.1001fonts.com/ www.dafont.com/top.php www.fonts.com/FavoriteFonts/CasualScripts.htm www.abstractfonts.com/alpha/numbers www.searchfreefonts.com/categories/19/ www.momscorner4kids.com/fonts/dings.htm www.webfxmall.com/fonts/a1.html www.grsites.com/fonts/ www.halloweenfonts.com/ antraxja-fonts.iweb.pl/index.php?show=categories - czcionki różne www.specialtyfonts.com/deco/dings.htm - czcionki Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 11.09.06, 22:21 już jestem czarownice ) akumulatorki naładowane mam na maksa więc może coś poczynie w niedługim czasie ale to dopiero po stosie prania i prasowania które uwielbiam...sic!!! Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 12.09.06, 11:19 Cześć Kitku! Fajnie że juz jesteś - w niedziele spotkanie! I chyba będzie komplet!!!! ))) Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 14.09.06, 18:09 To o której dziewuszki będziecie? (adres wyślę sms-em) Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 14.09.06, 19:31 tradycyjnie po rosole? ) koło 16.30- 17.00 mi się wydaje? Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 14.09.06, 19:42 Ja myślę że 16.00 jest ok. 17.00? Zresztą jak wam pasuje!! Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 14.09.06, 19:52 16 jest ok.,mam tylko nadzieję,że dotrę bo Majka chora niestety ( Odpowiedz Link
jaworka Re: Częstochowa...? 15.09.06, 19:54 ja myśle ze 16.00, no do 16.30, potem nie wpuszcamy na nasz zolt. Ale ja przyjdę tylko sama ze sobą, bo nić nie robię((((( Nie mam czasu. A zdjęć łóżka nie przyniosę, bo to żenada. A o tych aniołkach myśle na poważnie, Aniu mam nadzieję, ze jeszcze ich nie zamówiłaś))))) Odpowiedz Link
midinka1 Malinówka 18.09.06, 20:19 MALINÓWKA MOC: 26% DOJRZEWANIE: 3 tygodnie 1kg przebranych malin włożyć do gąsiorka i zalać 1\4l wódki i 1\2l spirytusu. Odstawić w ciepłe miejsce na 2 tygodnie. Od czasu do czasu potrząsać naczyniem. Po 2 tygodniach płyn zlać a owoce zasypać 70dag cukru. Potrząsnąć naczyniem, by cukier rozłożył się równomiernie, po czym odstawić je, aż się całkiem rozpuści (około tygodnia). Odcedzić powstały sok, wymieszać go z odstawionym wcześniej płynem, dolać 1\4 wódki, przefiltrować i rozlać do butelek. A potem to już tylko sama przyjemność - zwłaszcza w zimowy wieczór! Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Malinówka 18.09.06, 21:17 czyli zaczynamy słodkie pogrążanie się w otchłani alkoholizmu ) Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Malinówka 22.09.06, 22:48 na gazetowe wysłałam wam moje drogie kuleżanki to co mam z obrazków resztę jutro albo później bo mi się już nie chce walczyć z załącznikami... Odpowiedz Link
jaworka Re: Malinówka 24.09.06, 10:10 Załamałam sie ich ilością) Nie cierpię poczty gaetowej, i jak pomysle, ze musze zrzućać poijedynczko kazde zdjęcie z 6 mailów to padam. Łempicka jest miom faworytem. A te rysunki to taka pomoc, tak?? Drukje i mam gotowy paierek do decoupagu?? Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Malinówka 28.09.06, 20:59 ale gazetowa jeszcze w miarę szybko chodzi, bo jak sobie pomyślałam o wirtualnej i załączaniu załączników i że mnie przy tej czynności smierć głodowa najpewniej zastanie... Asiu masz maila na skrzynce a resztę towarzystwa jak zwykle zeżarło... Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Malinówka 28.09.06, 21:02 a że mam sklerozę to drugiego posta piszę chcę złozyć zamówienie w decoladzie, więc czekam na ewentualne zgłoszenia a Asia będzie zamawiać w carcie więc też czeka no to koniec informacji na dziś. Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 29.09.06, 10:04 dziewczyny a kiedy zamawiacie bo może sie przyłączę pozdrowionka Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 30.09.06, 23:02 ja może pod koniec tygodnia, ale się nie spieszę za bardzo a Asia nie wiem... ale chyba też jakoś tak? Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Częstochowa...? 01.10.06, 20:11 Aga czekam do końca tygodnia na zamówienia... dziewczyny wybierajcie Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 06.10.06, 22:59 jaja sobie robicie??? gdzie jesteście? no nie mówcie, że wszystkie takie zapracowane się nagle zrobiły... Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 13.10.06, 17:39 a gdzie Was wszystkie wymiotło?? meldować się szybciutko ) Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 13.10.06, 20:38 ja jestem a resztę jak podejrzewam jakieś licho zeżarło... serwetki już przyszły Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Częstochowa...? 14.10.06, 06:08 Przyszły też papiery ... są takie cudne że chyba wam ich nie oddam hi hi Odpowiedz Link
krysiaa7 moze ktos inny może mi pomóc? 14.10.06, 16:05 midinka1 obiecała mi pomóc, ale jej nie ma dłuzszy czas.... Odpowiedz Link
midinka1 Re: moze ktos inny może mi pomóc? 18.10.06, 18:24 Nie było mnie Krysiu - ale już powróciłam !!!!! Aniołeczki też są i jutro najpóżniej pojutrze wyślę je do Ciebie i przepraszam że tak to długo trwało. Teraz tylko postaram się zapakować je odpowiednio bo to kruszynki są i wysyłam. Nie pamiętam tylko czy wymieniałyśmy adresy - wyślij mi proszę na priwa swoje dokładne namiary. Odpowiedz Link
krysiaa7 Re: moze ktos inny może mi pomóc? 18.10.06, 18:32 Juz zwątpiłam, czy sie odezwiesz... tym bardziej dziekuje... napisz mi na moja skrzynke numer twojego konta bankowego... powinnam ci najpierw wyslac pieniadze... Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 24.10.06, 09:06 dziewczyny może umówimy się gdzieś w knajpce na ploty?? Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 25.10.06, 19:52 się odzywam ja też za, ale błagam po 4 listopada... bo mi się doba nie chce wydłużyć ale żeby nie było że nic nie robię to pomalowałam już podkładowo podkładki do rodowej porcelany Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 25.10.06, 20:23 to może niedziela 5 listopada,co myślicie?? Asiu serwetki odbiorę sobie od Ciebie przy najbliższej okazji ) Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 26.10.06, 12:19 Ojjjj!!! 4 listopad - Bal Tenisistów 5 listopad - ból głowy,niewyspanie KAC jednym słowem..... Chyba nie dam rady... Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 26.10.06, 13:54 oki.,rozumiem to może jakoś w tygodniu??,dziewczyny zapodajcie jakieś terminy Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Częstochowa...? 26.10.06, 19:33 a ta sobota albo niedziela ? kitek01 napisała: > oki.,rozumiem > > to może jakoś w tygodniu??,dziewczyny zapodajcie jakieś terminy Odpowiedz Link
jaworka Re: Częstochowa...? 26.10.06, 21:50 Witam ja się jutro dowiem co u mnie z niedzielą. Bo albo praca, albo spotkanie z przyjaciólką, która juz mnie chyba zabije) Poza tym jestem decoupageowe zero Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 27.10.06, 16:28 dziewczyny to co z tą niedzielą,spotykamy sie czy odpuszczamy?? Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 27.10.06, 20:12 17 w skrzynce? czy dla odmiany w "chacie" w pasażu? deklarować mi się tu!!! Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 27.10.06, 20:23 ja obstawiam skrzynkę tylko proszę o zmianę godzinki na 16,30,pasi Wam?? Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Częstochowa...? 28.10.06, 05:48 mi pasuje przyniosę wam płytki... aaa... jakby ktoś chciał się ze mną kontaktować telefonicznie, to tylko na domowy (komóre zostawiłam pracy) Odpowiedz Link
jaworka Re: Częstochowa...? 28.10.06, 14:21 ZDiewczyny to tym razem beze mnie( Spotykam sie z przyjaciółką.W niedziele po południu, i jeszcze nie wiem kiedy. Aniu ile za aniołki?? i czy mogę oddać następnym razem?? Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 28.10.06, 19:38 Dziewczyny to co robimy bo Ania (midinka) się nie odzywa a Ania (jaworka) nie może,spotykamy się czy czekamy na komplet?? Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 29.10.06, 00:04 Przepraszam że się nie odzywałam - mam gości i mnie nie będzie! Ale na następne spotkanie jestem pierwsza. Miłych plotek moje KOCHANE - Paaa!! (A z aniołkami to po pierwszym mogę gdzieś dostarczyć jeśli mocno zależy.) Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 29.10.06, 00:28 Ach i jeszcze do Asi - będziesz zamawiała serwetki z "cudaniewidy" ? Bo ja sobie wybrałam mase i chętnie się podłączę do zamówienia. (po ile tam mają 1szt.?) Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 29.10.06, 01:02 po 0,50 zł... będę zamawiać, czekam na maila z twoimi numerkami no pewnie, że możemy się spotkać! tylko nie wiem co Asia? Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Częstochowa...? 29.10.06, 05:17 przecież możemy spotkać się we trzy... moze następnym razem będzie nas wiecej Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 29.10.06, 09:29 dziewczyny ja odpadam,głupio mi strasznie bo to ja Was namawiałam na spotkanko a teraz daje nogę ale to bardzo pilna sprawa (rodzinna )więc nie mam serca odmawiać,jeszcze raz Was przepraszam Ale mi wstyd...jeny... Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 29.10.06, 09:31 Asiu a może umówimy sie w miesie jakoś w tygodniu to odbiorę sobie od Ciebie serwetki?? Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 30.10.06, 16:26 Dziewczyny widzę żę ze spotkania nic nie wyszło. A może już teraz zaplanujemy następne powiedzmy 11 listopada? Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 30.10.06, 18:57 he he a nie do końca bo my Asie dwie wybrałyśmy się na babskie ploty przy kawie zamówienie złożyłam, czekam na odpowiedź ile tych cudeniek mają dostępnych... Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 30.10.06, 20:40 O Wy pleciugi jedne!!!!(ha,ha,ha) A co myślicie o spotkaniu 11.listopada w WIĘKSZYM gronie plotkarek? Super że już są zamówione serweteczki. Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 03.11.06, 21:38 Zapadłyście wszystkie w sen zimowy? Albo co? Dziewczyny!!! Bo zaczynam się martwić!! Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 03.11.06, 22:21 ja tam żyję... ale co to za życie... zbiegło mi się jak gacie dziadka w praniu wesele brata i kosmiczny katar... ogólnie mi do dupy i żądam powrotu ciepła! a serwetki przyszły, paczkę otworzę dopiero w poniedziałek bo boję się że się pogubię w tym rozgardiaszu jaki mi się zrobił... pozbywanie się brata to ciężka praca ) Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Częstochowa...? 04.11.06, 07:12 ...a ja nie wiem czy żyję... za stara jestem na remonty... nawet najmniejsze Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 04.11.06, 09:42 a ja ledwo,ledwo,Majka bardzo chora więc ja psychicznie i fizycznie do dupska : (( Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 04.11.06, 15:57 dziewczyny składam zamówienie w drewnianej dolinie więc jeśli coś chcecie to dajcie znać ) Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 04.11.06, 17:29 jenak zdecydowałam sie na drewlandię więc jeśli coś chcecie to dajcie mi znać do końca tygodnia Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 05.11.06, 13:22 Ja ja ja!!! ale dopiero w środę dam ci znać co chcę... na razie staram się opanować ból głowy... różowy drink NIE jest dobrym pomysłem... dzisiaj będę pić zielony... ) Odpowiedz Link
krysiaa7 szczególne podziękowania dla midinka1 30.10.06, 19:17 Aniu, otrzymałam aniołki i jestem ci bardzo, bardzo wdzięczna... DZIĘKUJĘ!!!!! Odpowiedz Link
midinka1 Re: szczególne podziękowania dla midinka1 30.10.06, 20:36 Krysiu cieszę się że aniołki doszły mam nadzieję że całe. A dziękować nie ma za co - zwłaszcza tak oficjalnie bo aż mi głupio Odpowiedz Link
jaworka Re: szczególne podziękowania dla midinka1 04.11.06, 19:35 Dziouszki ja żyje. Albert chory, wiec tez zaganiana. W pracy młyn, i tez chce ciepła!!!!!!!!!!!!!!!!! A spotkanko mile widzialne Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 05.11.06, 18:29 Ja na drewlandię jestem bardzo chętna !!! Zaraz tam poprzeglądam i dam Ci znać na meila. Odpowiedz Link
midinka1 Do Kitka. 06.11.06, 23:58 Kitku napisałam już na priwa co bym chciała z drewlandi. Dużo zdrówka !!! Paa!! Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Do Kitka. 07.11.06, 17:23 Koteczki wy moje wszystkie kiedy ja mam wam te serwetki dać?? w końcu kiedy się spotykamy? Odpowiedz Link
kitek01 Re: Do Kitka. 07.11.06, 19:52 mnie w ten weekend pasuje tylko sobota bo jeszcze uda mi sie Majkę na trochę podrzucić mamie ,niedziela natomiast w moim przypadku odpada ( Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 07.11.06, 22:40 Dla mnie nie ma znaczenia może być sobota. A na serwetki to już się doczekać nie mogę Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 07.11.06, 22:53 Dziewczyny dziś kupiłam super bombki-styropianowe (myślę że nadają się świetnie do decu) w OBI ok.2,50zł\szt Odpowiedz Link
anulka3331 Re: Częstochowa...? 07.11.06, 23:04 Witam.Jestem z Częstochowy.Od pewnego czasu czytam to forum lecz dzis postanowiłam sie odezwac.Bardzo chciałabym poznac osoby które tak jak ja zajmuja sie decoupagem i ogólnie działalnoscia artystyczna.Mysle ze spotkania,wymiana doswiadczen(i serwetek to swietna rzecz.Dlatego chciałabym sie do was dołaczyc dziewczyny! Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 07.11.06, 23:37 Cześć Anulko!! Super że jesteś Jak już czytałaś prawdopodobnie w sobotę się spotkamy i jeśli masz ochotę to chętnie Cię poznamy osobiście (czytaj jeszcze forum bo nie wiem dokładnie gdzie i o której). Do zobaczenia!! Odpowiedz Link