kitek01 Re: Częstochowa...? 17.05.07, 20:46 Asia trzymaj się ...tzn.nie drap no i zdrowiej szybko Odpowiedz Link
jaworka Re: Częstochowa...? 17.05.07, 22:05 No ładnie Trzymaj sie Asiu. My sie ospy już pozbyliśmy, chociaz slady bedą zanikac kilka mcy. Ja ALberta smarowałam Pudodremem, czy Pudoderme. Nie wiem ajk zawsze przekręcam nazwy leków. No i własnie swędziec bedzie, tylko nie drap Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 17.05.07, 22:47 a ja się właśnie zeświniłam na maksa... kupiłam paczkę żelków fruittelli z myślą o przyjaciólce która do mnie wsobotę przyjedzie. i chciałam tylko jednego zawijaska spróbować... i właśnie zeżarłam przed chwilą całą paczkę... jest mi niedobrze... to jest ostatnie stadium uzależnienia od żelków... Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Częstochowa...? 19.05.07, 08:06 Asia na odwyk bąble swędzą niemiłosiernie... ale daje rade... gorzej z tymi w uszach i na powiekach... te cholernie bolą czemu nie zachorowalam jak był czas ku temu ?.... Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 19.05.07, 11:36 OSPA !!!!! O rany ja też jeszcze nie mialam i boję się strasznie żeby mnie nie dopadła. Asiu zdrowiej szybko!!! Nie będę się do Ciebie narazie zbliżała (strach mnie obleciał i przeraża mnie myśl o bąblach na powiekach UUUUUUUU!!) Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 25.05.07, 18:37 no i jak tam Asiu twoja ospa? strupki już sobie poszły? a ja oczami wyobraźni widzę te rzeczy które napłodziłaś... Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 29.05.07, 21:40 Asia się chyba jeszcze drapie! (hi,hi,hi) Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 29.05.07, 21:45 a resztę chyba zeżarło tylko my dwie jeszcze jako tako podtrzymjemy topik... Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 29.05.07, 22:27 A do tego jak się w czasie zgrałyśmy..... Dzisiaj byłam w sklepie "po 4zł" w alejach tam za Trolem i widziałam bardzo fajne puszki metalowe po 5zł. Ach i jeszcze gdyby któraś z Was dziewczyny miała coś do sprzedania to mam znajomą która ma sklepik z rękodziełem i chętnie nasze dzieła wystawi(w komis niestety ale dobre i to). Odpowiedz Link
menra Re: Częstochowa...? 30.05.07, 11:26 Witam, dziewczyny mam nadzieję że cos mi doradzicie, mam nastepujący problem, nigdzie nie mogę spotkac werniksu szklącego 744 maimeri(idea) miałam nadzieje że go dostanę w plastyku w Alejach, ale nie ma go nawet w hurtowni, generalnie to go nigdzie nie ma, a mnie zalezy wlasnie na nim. Może wiecie gdzie go można jeszcze zdobyć? Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 30.05.07, 12:13 Cześć Menro! A w jakiej hurtowni pytałaś? W plastyku w alejach na zamówienie może? A najlepiej to Asia - Czarneoczy Ci podpowie bo Ona czegoś takiego właśnie używa. A jeśli nie w Częstochowie to może w necie szukaj. Odpowiedz Link
menra Re: Częstochowa...? 30.05.07, 13:52 Witaj Osobiście nie pytałam w hurtowni, ale własnie zamawiałam w tym sklepie w Alejach (to juz trwa około trzech tygodni) dowiedziałam się tam własnie ze nie ma tego lakieru w hurtowni, juz kolejny raz im nie przysłali na zamówienie bo nie mają ponoć, dlatego własnie Midinko chyba mi net pozostaje. Ale dziękuję za odpowiedź Może Czarneoczy mi cos faktycznie doradzą Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 30.05.07, 15:39 hehe... ja też pluję jadem, bo w III alei nie mają tego medium. a jak się pytałam dziewczyny co tam pracuje, to powiedziała, że odkąd P.Monika jest na macierzyńskim to główny sklep na jasnogórskiej się lekko na nich wypiął... zamówienie jakieś tam zrobili z miesiąc temu podstawowych mediów i na razie cisza. znalazłam na allegro u sinus'a, to gdzieś w rudzie śląskiej i teraz się czaję bo dość drogo, 22 zł. Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 30.05.07, 20:13 Właśnie dzwoniłam do szefa i faktycznie nie przyszło im to medium bo z Włoch jeszcze nie doszło do dystrybutora ale jutro znowu składają zamówienie i jeśli tylko będzie to dostaną 10-15szt. Tyle się dowiedziałam. Odpowiedz Link
menra Re: Częstochowa...? 31.05.07, 09:05 Czarne oczy też znalazłam to medium na alegro, ale cena jest wysoka, doliczając jeszcze koszty wysyłki -8zł, niewielki słoiczek będzie kosztował o 10 zł więcej, a to gruba przesada. Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 03.06.07, 00:20 Dziewczyny w poniedziałek będe składać zamówienie w DECOLADZIE. Jak coś potrzebujecie to.......czekam Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 04.06.07, 13:19 Napewno nic nie chcecie? Dzisiaj póżno wieczorem składam zamówienie więc jeszcze jest czas...... Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 04.06.07, 16:50 mam zakaz surowy (wydany przez samą siebie...) kupowania kolejnych serwetek dopóki nie zużyję choć części z tych co już mam... dwa duże pudła zresztą... i tak sobie myślę, że może jakaś kawa czy coś...? w tą lub w przyszłą niedzielę? zaospiona już powinna być zdrowa? Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 04.06.07, 19:14 Uffff!!!!!! Już myślałam że tu nikt nie zagląda!!! Spotkanko SUPER! W tą niedzielę by mi pasowało bo przyszła odpada. Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 04.06.07, 23:49 Pszepraszam!!!!!! NIE ta niedziela tylko właśnie następna mi pasuje !!!!!! Dokładnie 17.06 Gapa ze mnie maksymalna! Odpowiedz Link
jasmin62 Re: Częstochowa...? 05.06.07, 00:20 Ja nie z Waszych stron ale z nudów podczytuję i przy okazji chciałam się zapytać czy midinka otrzymałaś kod do torebki bo ci wysłałam. Czarneoczy nie jesteś sama, ja wprawdzie już drugi tydzień siedzę na zwolnieniu z wysypką alergiczną ale tak okropnie swędzącą że jestem w stanie cię zrozumieć i współczuć, wracaj do zdrowia i oby strupy nam jak najszybciej zeszły bo to lato przecież jest.Pozdrawiam Częstochowę i przepraszam za wcisk.Joanna Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 05.06.07, 13:56 Joasiu dostałam i BAAAARDZO dziękuję!!!!! Nam jest zawsze miło gdy ktoś tu zagląda i dożuci swoje trzy grosze więc zapraszamy jak najczęściej! (A paskudną ospę ma Asia-Nieistotne) Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 05.06.07, 14:31 Dziewczyny mnie pasuje i ta i przyszła niedziela,dostosuje sie do Was. Ja przez jakis czas tez nic do decu nie kupię bo totalny leń mnie ogarnął,teraz to typowe zwierze kanapowe jestem i czytam,czytam,czytam bo za kilka miesięcy to tylko przewijanie i karmienie...no ale już doczegać sie nie mogę tego zniewolenia ) Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 05.06.07, 14:34 Asiu przez to Twoje pisanie o żelkowej rozpuście to i ja zapałałam do nich w ostatnim czasie wielka miłością,od kilkunastu dni namiętnie podjadam Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 05.06.07, 17:54 Jasmin to kolejna imienniczka? Aś u nas dostatek, ogólnie jakoś mało urozmaicone imiennie to częstochowskie stadło decoupagowe Aga leniem się nie przejmuj tyle twojego co teraz a żelki to nałóg straszny i rozpleniający się niesamowicie... czyli przyszłą niedziela? Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Częstochowa...? 06.06.07, 05:29 a ja juz zdrowa jestem i czekam na przyszła niedzielę pozdrawiam dziewuszki Odpowiedz Link
jaworka Re: Częstochowa...? 06.06.07, 18:51 Witam! Coż za miłe wieści, jdne zdrowieją, inne się objadają, inne leniuchują A ja zmieniłam prace, szalona jestem. Także do przyszłej niedzieli na plotuchach. Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 06.06.07, 19:12 a słyszałam, słyszałam dobre wieści szybko się rozchodzą gratulacje jednym słowem ) i do zobaczenia kobiety bardzo zapracowane albo rozleniuchowane Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 07.06.07, 00:04 Ależ się zapowiada sabat!!! Już się nie mogę doczekać!!!! Odpowiedz Link
midinka1 Do Asi-Czarneoczy 07.06.07, 00:09 Asieńko czy będziesz miała coś naprzeciwko jeśli się zainspiruję Twoją brązowo-kremową szkatułką. Nawet bardzo zainspiruję, chcę zostawić kolory takie jak u Ciebie tylko wykończenie zrobię inne....(Wiesz szaleństwo plagiatowe) Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Do Asi-Czarneoczy 07.06.07, 10:51 Aniu, inspiruj się ile dusza zapragnie ufff... sobie tego posta wytnę i na pamiątkę zostawię... lekko spuchłam z dumy Odpowiedz Link
menra Hej 10.06.07, 17:37 Dziewczyny czy któraś z Was była już w Plastyku w Alejach? Wiecie moze czy to szkliste medium już u nich jest? Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Hej 10.06.07, 22:26 byłam na początku tego tygodnia, jeszcze nie mieli... jak doczekamy kolejnego cudu w Częstochowie może będą mieli w tym tygodniu... ale gdzieś wątpię... no i oczywiście w niedzielę idziesz z nami na ploty i pierdoły i pyszną kawę?? Odpowiedz Link
menra Re: Hej 11.06.07, 08:13 Dzięki dziewczyny to czekam na wieści co do tego werniksu. Na kawke to ja bym z Wami z chęcią skoczyła, ale nie moge nic obiecać niestety,mam problemy z kolanami i wszystkie swoje siły kieruje żeby dotrzeć do pracy i z powrotem.Już bardzo długo mnie męczy niemożność zaplanowania czegokolwiek bo nie wiem czy dam rade wstać i iśc. Ale zaczełam leczenieWięc jak tylko dojde do siebie to przytuptam do Was na spotkanie Odpowiedz Link
midinka1 Re: Hej 11.06.07, 16:48 No to znowu ja!! Byłam w "Plastyku" i JEST już ten werniks właśnie pani rozpakowywała paczkę. Co prawda przyszło ich chyba 10szt, ale i tak kazałam pani odłożyć dla was dwie szt. więc jak będziecie kupowały to mówcie że te z pod lady to dla Was. Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Hej 11.06.07, 18:08 no to nie fajnie niezłym specjalistą od kolan jest zdaje się Jasiński z Piekar Śl, przyjmuje też gdzieś u nas, najwyżej się dowiem i dam znać. O ile to urazowe sprawy... Trzymaj się No i dzięki Aniu za zaklepanie werniksu ) Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Hej 11.06.07, 18:41 Buu.. o mnie nie pomyslałaś ...a ja dopiero w sobote będę mogła wyjść do sklepu... teraz pracuje 10-18 (((( Odpowiedz Link
midinka1 Re: Hej 11.06.07, 19:04 Asiu - Nieistotne będę w mieście w środę to mogę tam podejść kupić i przynieść Ci w niedzielę na spotkanko. A powiedz mi czy używałaś takiego kraka z IDEI nie w słoiczkach tylko to są takie buteleczki "werniks do spękań" nr.40 i "werniks patynujący" nr739 Tak się zastanawiam czy sobie z tym poradzę bo ten w słoiczkach jest super zawsze wychodzi ale spękania są malutkie a ja potrzebuję czasami więkrzych. I właśnie nie wiem czy to kupić czy nie. Odpowiedz Link
menra Re: Hej 11.06.07, 22:13 Czarneoczy no mam nadzieje że Pan doktor Jasiński to dobry specjalista bo byłam u niego 2 czerwcaPrzyjmuje w Lublińcu, dostałam zastrzyki w oba kolanka, one mają uzupełnić taką maź której mnie brakuje bardzo i przez to mnie tak okropnie boli, no ale musi mi jej bardzo brakować bo niektórym przechodzi po pierwszych zastrzykach a mnie nie przeszło wcale.Jestem więc umówiona na kolejne zastrzyki na 23 czerwca, a spotkać się z Wami mam wielką ochotę niech więc mi przejdzie jak najprędzej. Cudowną wiadomością jest pojawienie się werniksu w sklepie!Prawdziwe cudoBardzo się cieszę Pozdrawiam Was dziewczyny i zapraszam do swojego bloga agatamenra.blox.pl Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Hej 12.06.07, 05:54 Aniu kup mi jak możesz jeśli chodzi o te werniksy to używałam ... daje większe spękania i bardziej regularne.. ale ostatnio mieli jakby zleżałe... takie za gęste i cięzko było je dokładnie rozprowadzić. Odpowiedz Link
menra Re: Częstochowa...? 12.06.07, 20:48 Dziewczyny kupiłam sobie dzisiaj dwa słoiczki werniksu szklącego)) Czyli jest na 100% Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 12.06.07, 22:40 no to ja jutro się wybiorę kupie... chociaż na pędzelki i farbę nie spojrzę chyba przez tydzień... malowanie w domku a my samosie pieprzone... niedziela 17.00 cafe bianco? Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 13.06.07, 19:28 czarneoczy napisała: > > > > niedziela 17.00 cafe bianco? ok. Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 14.06.07, 00:06 Ja oczywiście też będę!!!! Asiu dla Ciebie medium szklące też już kupione. Odpowiedz Link
czarneoczy Częstochowa, miasto nie tylko świętej wieży ;D 15.06.07, 14:28 [URL=www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f7bdd647f3277a77.html][IMG] images12.fotosik.pl/86/f7bdd647f3277a77m.jpg[/IMG][/URL] oto jaki znak jest przy wjeździe do miasta od strony Konopisk Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa, miasto nie tylko świętej wieży ; 15.06.07, 19:14 kliknijcie w pierwszy wers linka... mam problem z wklejaniem z fotosika na forum Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa, miasto nie tylko świętej wieży ; 15.06.07, 22:26 Teraz przynajmniej wiem czemu taka nawiedzona jestem Odpowiedz Link
jaworka Re: Częstochowa, miasto nie tylko świętej wieży ; 16.06.07, 13:28 Czyli o 17, ale gdzie jest cafe bianco?? Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa, miasto nie tylko świętej wieży ; 16.06.07, 17:49 na biznes centrum przy wałach dwernickiego pierwsza alejka, tam gdzie sklepik ewy minge Odpowiedz Link
menra Re: Częstochowa, miasto nie tylko świętej wieży ; 19.06.07, 11:47 czarne oczy podałas linka do zdjęcia ze znakiem wjazdu do miasta od strony Konopisk, mieszkasz w Konopiskach? Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa, miasto nie tylko świętej wieży ; 19.06.07, 18:25 nie, mieszkam w okolicach właśnie świętej wieży, ale ostatnio przejeżdżałam tam kilka razy i znak powalił mnie na kolana... nie mogłam się oprzeć Odpowiedz Link
menra Re: Częstochowa, miasto nie tylko świętej wieży ; 19.06.07, 21:15 ja też pochodze jak to sie fachowo mówi z terenów wzgórza jasnogórskiego, ale od maja do października mieszkam w Konopiskachskoro o nich wspomniałas to pomyslalam że Ty tez- stąd moje pytanie Odpowiedz Link
kitek01 Re: Częstochowa...? 17.06.07, 15:49 Asiu weż mi proszę serwetki bo ja chyba jeszcze przez pół roku do Ciebie nie wpadnę Odpowiedz Link
nieistotne74 do Midinki 18.06.07, 06:34 Aniu ja ma werniks patynujacy 739 i werniks do spękań 740. Wkatalogo nie ma werniksów z oznaczeniem dwucyfrowym... moze to nowość? Odpowiedz Link
midinka1 Re: do Midinki 18.06.07, 10:22 Generalnie chodziło nam o ten werniks patynujący i mój ma ten sam nr. czyli wszysko jest ok.(A werniks do spękań ma nr.40 więc może to jest to samo tylko ma nowe oznaczenie) Wielkie dzięki Asiu! Dziewczyny spotkanko było super, tym bardziej że w końcu udało nam się zebrać wszystkie razem. Odpowiedz Link
kitek01 Re: do Midinki 11.07.07, 18:41 Dziewczyny co z Wami?? Wiem,wiem,malujecie,wycinacie,lakierujecie itp.,dajcie już na wstrzymanie bo się zacharujecie Odpowiedz Link
czarneoczy Re: do Midinki 11.07.07, 18:56 coś ty... przynajmniej ja nie... w dalszym ciągu mam lenia i tylko fakt, że siostrzyca przyjechałą do Częstochowy mobilizuje mnie względnie do wykończenia szkatułki dla niej... bo tak to bym tylko leżała i żarła żelki a dziewczyny pewnie na wakacjach... Odpowiedz Link
midinka1 Re: do Midinki 11.07.07, 19:33 "NA WAKACJACH" - ha,ha,ha wolne żarty Na wakacjach to już trzeci tydzień u mnie dzieciory są i nie wiem co to znaczy odpocząć. A do komputera to się dostać nie mogę chyba że przebiegłości jakichś użyję bo jak nie jeden to drugi a jak idą spać to przychodzi trzeci (dorosły dzieciur) i znowu komuterek zajęty. (teraz wygnałam toważycho na podwórko i nadrabiam zaległośći). Ale z tego co wiem to Asia (nieistotne) szaleje z DECU bo i sprzedaje i warsztaty ruszyły. Odpowiedz Link
czarneoczy Re: do Midinki 31.07.07, 10:01 OOOO fajnie a może udałoby się jakieś kawowe spotkanie zrobić? Dopóki Aga się nie rozsypie...? Odpowiedz Link
nieistotne74 Pokaz decoupage w Częstochowie 01.08.07, 10:12 07.08.2007 o godz 17:00 w klubokawiarni Babie Lato odbędzie sie pokaz zdobienia przedmiotów metoda decoupage Zapraszam Odpowiedz Link
kitek01 Re: Pokaz decoupage w Częstochowie 02.08.07, 23:37 jak dam radę to też się odmelduję Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Pokaz decoupage w Częstochowie 08.08.07, 15:51 No i byłam i kibicowałam Asi i nawet spierniczyłam jej nieco krak jednoskładnikowy (upss... tak tak, to ja, majster psuja) kto nie był niech żałuje Mam nadzieję, że krąg nam się rozszerzy, bo zainteresowane Panie były mocno A teraz małą reklama, Babie Lato jest cudne nie dość że kawa mrożona jest po prostu przepyszna, to można poczytać książkę albo gazetę spokojnie no i coś na co jestem wyjątkowo uczulona, czyli toalety... nie dość że pachnące, to lustra takie, że można sobie wszystko (całe wszystko...) obejrzeć, to na dodatek prawdziwe maleńkie ręczniczki do wytarcia rąk ułożone na półeczce... no fajnie i tyle Odpowiedz Link
kitek01 Re: Pokaz decoupage w Częstochowie 08.08.07, 17:50 żałują,żałują... Asiu ogromne gratulacje (bosz z jaką szyszką ja się zadaję ) Odpowiedz Link
midinka1 Re: Pokaz decoupage w Częstochowie 09.08.07, 10:43 A ja sobie ubzdurałam że to ma być ósmego o dwudziestej - ha,ha,ha (Agnieszko nie tylko z "szyszkami" się zadajesz - głupole też się zdażają) A tak z innej beczki to decolada wystawiła na allegro papiery KARTOSA za 2.80zł - no i oczywiście będę zamawiała jeśli ktoś chce się dołączyć to zapraszam www.allegro.pl/item222862237_kartos_papier_do_decoupage_50x70_80_wzorow_.html Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Pokaz decoupage w Częstochowie 09.08.07, 21:15 AAAAAAAAAAAA!!!! Cywilizacja do mnie wróciła!!!! Mam neta!!! ło matko, nawet nie wiedziałam, że aż tak jestem uzależniona od swojego dostępu do netu Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 09.08.07, 23:26 Asiu!!!!!!!!!! Czemu mi powiedziałaś o tych serwetkach teraz to mi zamówienie urosło OGROMNE i już do końca życia tych motywów nie zużyję. Poprostu jestem uzależniona - albo nienormalna. POMOCY!!! RATUNKU!!! Fisiolec mnie ogarnoł. A co do netu to ja na urlopie myślałam że zwariuję bez komputerka - też jestem uzależniona. I wogóle jakiś nałóg jestem. (litości...) Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 10.08.07, 19:58 hehe a co, tylko ja mam mieć pełne pudło i pięć dużych kopert z serwetkami?? mój nałóg na szczęście był zaspokajany u Kochania na jego komputerze, ale to nie to samo, co własny osobisty dostęp do netu ) Odpowiedz Link
midinka1 Re: Bejca? 14.08.07, 22:26 Asieńko skarbie!!! O ile dobrze pamiętam to Ty malowałaś jakieś drewienka bejcą... I chcę Cię zapytać czy kupowałaś tą bejce w niebieskiej butelce z OBI? I jeszcze czy lakierowałaś to potem? Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Bejca? 15.08.07, 11:38 Ja na pewno w niebieskiej butelce z obi naklejałam dość duży motyw, bo to ten listownik dla Roberta był fotoforum.gazeta.pl/3,0,715298,2,1.html lakierowałam potem 3v3 matowym, ale z pierwszą wartwą uważaj, bo bejca brudzi pędzel chyba najlepiej byłoby pierwszą wartwę potraktować gąbeczką? Odpowiedz Link
midinka1 Re: Bejca? 16.08.07, 13:28 Asi - Dzięki za podpowiedzi. A listownik superowy - musisz go przynieść na jakieś spotkanko. Odpowiedz Link
midinka1 Re: ? 23.08.07, 21:37 Jestemy,jestemy!!!!!!! Przynajmniej JA. Asiu papiery przyszły dzisiaj - Dekolada - niestety bardzo długo się od nich czeka. Odpowiedz Link
czarneoczy Kawa - reaktywacja ;) 24.08.07, 19:13 może by tak druga niedziela września? byłby to dokładnie 9 września? Aga jeszcze będzie chyba w całości? Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Kawa - reaktywacja ;) 28.08.07, 14:52 no na to wygląda ;0 AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! g d z i e j e s t e ś c i e???!!! Odpowiedz Link
jaworka Re: Kawa - reaktywacja ;) 04.09.07, 21:02 No ja niestety nie, wesele znajomych w Strzegomiu I 23 tez mi nie pasuje, już mówie z góry, ale wiecie najwyżej spotkanko beze ,mnie Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Kawa - reaktywacja ;) 05.09.07, 07:44 a 16 września? nie wiem jak reszcie dziewczyn by pasowało...? Odpowiedz Link
kitek01 Re: Kawa - reaktywacja ;) 05.09.07, 08:05 witam jeszcze 2 w 1,mnie ta niedziela psuje,przyszła natomiast odpada bo Majka ma urodziny Odpowiedz Link
midinka1 Re: Kawa - reaktywacja ;) 06.09.07, 09:46 Mnie raczej też pasuje. Narazie nie mam żadnych planów. Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Kawa - reaktywacja ;) 06.09.07, 13:23 Czyli ta niedziela, 17.00 w babim lecie? czy gdzie indziej proponujecie? Aga, ja po ciebie rpzyjadę Odpowiedz Link
midinka1 Re: Kawa - reaktywacja ;) 07.09.07, 13:22 No to niedziela 17.00 - "Babie Lato" Co się dzieje z drugą Asią? Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Kawa - reaktywacja ;) 07.09.07, 22:13 pewnie zapieprza jak mały motorek... zadzwonię do Asi jutro, to się spytam czy idzie się z nami ucywilizować... Odpowiedz Link
jaworka Re: Kawa - reaktywacja ;) 08.09.07, 11:08 No to miłego spotkania. My zaraz wyjeżdżamy na wesele i bedzie: A teraz idziemy na jednego...... Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Kawa - reaktywacja ;) 08.09.07, 11:53 Miłej zabawy wytańcz się za wszelkie czasy i za mnie też Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 10.09.07, 00:15 Asiu dzięki za przepisy. Druga Asieńko - zdrowiej nam szybko!!!! Po tym spotkaniu mamy dużo kochana do obgadania, więc radzę postaw się na nogi migusiem i do roboty. Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 10.09.07, 19:15 Aniu, mogłabyś podać namiary na tą stronę z rękodziełem o której rozmawiałyśmy wczoraj? tą co to tyle pięknych rzeczy...? Cholera, sklerozę mam taką, że zapominałam... Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 10.09.07, 21:50 Oczywiście - bardzo proszę www.etsy.com/ No więc wieczorki przez najbliższy tydzień masz zajęte... (hi,hi,hi) Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 10.09.07, 22:25 Ach i jeszcze ten papier z zabawkami to taki mam drewnianadolina.pl/zabawki-272-p-577.html Asiu gdzie i kiedy zamawiamy w najbliższym czasie? (hi,hi,hi) A tak poważnie to jak będziesz gdzieś składała zamówienie to powiedz. Ja napewno w na dniach zamawiam drewienka więc jeśli ktoś ma ochotę to czekam. Odpowiedz Link
czarneoczy Zamówienia... 11.09.07, 14:52 Nałóg moja droga, to jest nałóg w czystej postaci.... pod koniec tygodnia będę zamawiać w serwetki.xip.pl czekam na listy życzeń Aniu, a ty w drewnianej dolinie czy w drewlandi? bo chyba też bym coś zamówiła... Odpowiedz Link
midinka1 Re: Zamówienia... 11.09.07, 19:25 DREWLANDIA - moje drogie i też czekam na wasze listy z życzeniami. Odpowiedz Link
midinka1 Re: Zamówienia... 13.09.07, 11:45 Asiu moje zamówienie już Ci przesłałam, nie przeraż się kochana. Dziołchy a co z Waszymi drewienkami chcecie? Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Zamówienia... 13.09.07, 18:33 hehe nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć ani przerazić jeśli chodzi o serwetkowe zamówienia pooglądam drewienka i dam ci znać wieczorem ok? Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Zamówienia... 14.09.07, 09:16 Aniu, poczta mi chwilowo nie działa, więc zamówienie daję na forum dzwoneczek duży - 6 szt, element biżuterii kółko 25 - 2 szt element biżuterii kółko 40 - 12 szt element biżuterii kwadrat 30x30 - 2 szt element biżuterii prostokąt 30x40 - 2 szt pierścień do serwetek P2 - 6 szt pudełko na 2 talie kart z dużym zapięciem - 1 szt Pudełko na herbatę 4 z dużym zapięciem - 1 szt świecznik pojedyńczy surowy Nr 5 - 2 szt wieszak na klucze (gałki na linii prostej) - 2 szt ufff... i na dodatek poprosze o dużo czasu, zeby to "przerobić" odnośnie serwetkowego zamówienia poczekam jeszcze do poniedziałku Odpowiedz Link
czarneoczy Zamówienie złożone... 17.09.07, 17:47 wczoraj późnym bardzo wieczorem a dzisiaj dostałam maila z kwotą do zapłaty i mam stan przedzawałowy %) kobiety, to już nie jest hobby, to jest ZBOCZENIE ;D Odpowiedz Link
midinka1 Re: Zamówienie złożone... 18.09.07, 00:30 Musiałabyś zobaczyć moją minę jak zobaczyłam podliczenie drewienek :000 Moja dolna szczęka prawie mi wyskoczyła a oczy ledwo złapałam - ale co tam będziemy miały duuuużo prezentów na święta - nie zapomnimy o nikim, choćby już nas z tymi drewienkami wyganiali to i tak dostaną.....hi,hi,hi!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
czarneoczy Serwetki przyszły... 19.09.07, 22:29 Uwierzcie, że jak zobaczyłam to PUDŁO to osłabłam... Pierwsze wrażenie - nie zamawiałam żadnego sprzętu agd... Odpowiedz Link
kitek01 Re: Serwetki przyszły... 20.09.07, 22:07 No ładnie,ładnie Wy szalejecie a ja w stresie żyję,trzymajcie za mnie kciuki 1 pażdziernika bo idę się "rozpakować". Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Serwetki przyszły... 21.09.07, 08:10 Aga, cały czas trzymamy i czekamy na wieści Odpowiedz Link
jaworka Re: Serwetki przyszły... 21.09.07, 12:21 Jak ten czas szybko leci Aga, my myslami jestesmy z Tobą A aj chciałabym wykorzystać jeszcze Twoją bytność na forum i poprosić o namiary na okulistke, u której byłaś z Mają. Ceny, telefon, adres, jak przyjmuję Więcej nie wymagam i dziękuje Odpowiedz Link
midinka1 Drewienka też już są..... 21.09.07, 17:13 Dziewczyny - przez 20min. byłam "dzieckiem w dniu urodzin" Agnieszko kciukory trzymamy MOOOCNO (jak zobaczyłam Twój wpis to myślałam - że już nas jest więcej). Odpowiedz Link
czarneoczy Jaworka!!!! ostatnie ostrzeżenie to jest!!! 21.09.07, 19:30 Ania, a jak się znowu na kawie nie pojawisz to zobaczysz co ci zrobię... spytaj się mamy, to ci powie jaka ja GROŹNA jestem... Odpowiedz Link
jaworka Re: Jaworka!!!! ostatnie ostrzeżenie to jest!!! 22.09.07, 09:37 Eno, eno Myslisz, ze praca pozwoli Ci na uniknięcie kary za mord na mnie??)) Jak mi tylko bedzie pasować, to się rzecz jasna zjawię. Ja nicniedekapużująca. W ten weekend wybywa do opola na spotkanie z dziewczynmi ze stancji, achhh Odpowiedz Link
kitek01 Re: Jaworka!!!! ostatnie ostrzeżenie to jest!!! 22.09.07, 16:26 Aniu wysłałam Ci @. Odpowiedz Link
czarneoczy Czas się spotakć na wymianę ;) 24.09.07, 12:00 tylko kiedy? tradycyjnie w niedzielę o 17 czy w tygodniu bardziej by wam pasowało koło 18? Wielka reklamówa serwetka czeka na was... Odpowiedz Link
midinka1 Re: Czas się spotakć na wymianę ;) 24.09.07, 12:51 Asiu mi pasuje i w tygodniu i wniedzielę. Podajcie termin a ja się dopasuję. Bo drewienek też trochę będzie. Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Czas się spotakć na wymianę ;) 24.09.07, 16:43 w niedziele jestem w Warszawie. Może jednak w tygodniu ? Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Czas się spotakć na wymianę ;) 24.09.07, 17:58 a może być czwartek? albo jutro? koło 18 w babim lecie? Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Czas się spotakć na wymianę ;) 24.09.07, 17:58 a może być czwartek? albo jutro? koło 18 w babim lecie? Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Czas się spotakć na wymianę ;) 24.09.07, 18:12 moze być tylko nie w babim lecie Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Czas się spotakć na wymianę ;) 24.09.07, 18:14 skrzynka? mythos? cafe bianco? Odpowiedz Link
jaworka Re: Czas się spotakć na wymianę ;) 24.09.07, 19:19 No to ja dopisuje Może być w tygodniu. Niech będzie czwartek o 17 czy 18?? Nie Mythos Może wróćmy do źródła, do Skrzynki?? Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Czas się spotakć na wymianę ;) 24.09.07, 19:28 Ania, umówiłyśmy się na jutro o 18 w kafejce na Kościuszki za kinem, tam gdzie Gawroński ma zakład mniej więcej...Jak ci pasuje to podjadę po ciebie Kobito i daj mi aktualny numer telefonu bo chyba kogoś molestowałam przed chwilą... Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 28.09.07, 18:37 Asiu! W drewnianej dolinie nie widziałam papieru ryżowego Więc nie wiem czy coś będziesz z tamtąd chciała, jeśli tak to w poniedziałek robię zamówienie. A jeżeli zamawiasz cokolwiek gdzie indziej to ja bardzo proszę o papier ryżowy biały jeden może dwie szt. Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 28.09.07, 19:08 Aniu, jutro albo w niedzielę późnym wieczorem dam zamówienie muszę jeszcze na spokojnie "przelecieć" ich sklepik... Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Częstochowa...? 29.09.07, 12:23 obczaję papierki... bo drewienka tam mają miernej jakości... kiedyś kupiłam i byłam niezadowolona Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 29.09.07, 13:03 Ok. Dziewczyny - czekam na życzenia!!! Asiu - my właśnie papierki tam zamawiamy. Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 09.10.07, 16:05 No moje kochane nic się nie odzywacie. Co u Was? Bo u Agnieszki już wszystkie wiemy - dorodna Igusia już jest. A może ktoś lakieruje tacę... A ktoś inny maluje dzwoneczki... A jeszcze ktoś inny przygotowuje jakiś wywiad... Bo ja zrobiłam z domu pracownię i maluję,naklejam, i najgorsze lakieruję,lakieruję,lakieruję - rany !!! jaka to nuda!!! A wszystko przez to że mam czas na to tylko do końca miesiąca potem zaczynam porządki świąteczne bo cała rodzinka się do mnie zwala w tym roku. Tylko gdzie ja ten cały bałagan schowam.... może jakiś pokuj sobie dobuduję - myślę że bym zdążyła... Ach Asieńki mam Wasze papierki. Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 09.10.07, 18:14 ja z ambitnych planów skończenia serwety, zrobienia mydełek, ozdób świątecznych, kompletu biurkowego dla siebie i szkatułki dla mamy (to były plany na kończący się te 4 tygodnie...) mam rozgrzebany chustecznik i pudełko na długopisy i szkatułkę w malowaniu... normalnie zasuwam jak perszeron za pługiem a ja się zstanawiam nad zamówieniem tylko jszcze nie wiem dokładnie gdzie jutro wieczorem dma znać Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Częstochowa...? 10.10.07, 08:30 Agnieszce gratuluje Ja lakieruje tace i czekam aż w polskich sklepach pojawią się nowe świąteczne papiery decomania, dziewczyny jakie one są cudne a tych naszych sklepach ciągle ten sam towar buuuuu Odpowiedz Link
jaworka Re: Częstochowa...? 10.10.07, 17:37 Hej Fajnie, że Agnieszka jest już podwójną mamą Dziewczyny trza się spotkac, a propos ostatniego spotkania Mówie o wywiadzie, a konkretniej o cyklu programach decu.... Tu nic nie pisze, bo wolę na zywo pogadać. Mówię Wam, a w zasadzie prosże, abyście zgodziły, byłaby to obopulna radość Spotkanie najlepiej w tygodniu przyszły poniedziałek, wtorek? Dajcie znać i plizzz nastawcie sie pozytywnie. Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 10.10.07, 22:36 O Boże!!!!!!!!!!!!!!! Ania! Ty normalnie gwiazdy chcesz z nas zrobić - to znaczy gwiazdy to My JUŻ jesteśmy, ale żeby tak odrazu do kamery........ No,no...(hi,hi,hi,hi) Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 10.10.07, 23:19 A widziałyście TO : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=70289632 Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 11.10.07, 18:51 hehe... ty chcesz z nas sławy lokalne zrobić Kawa bardzo chętnie, ale raczej wtorek... Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 12.10.07, 00:54 Ja się dopasuję może być wtorek. Aniu meila odczytałam i pogadamy przy kawusi. Asia skończ lakierować tacę i spotkamy się może w "Babim lecie" bo ja ciągle mam tam nie po drodze i ciągle nic nie wiem. A i tam Aniu mogłoby być dobre żywe miejsce? Odpowiedz Link
jaworka Re: Częstochowa...? 12.10.07, 19:24 Boże, Asiu znowu Twój majl pomyliłam, i mi jakiś zdziwiony chłop odpisał) Zaraz Ci wyśle majla. Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 13.10.07, 19:01 Oczywiście wariatka jestem - ale co mi tam. Będę znowu zamówienie składała o tu decokreacje.pl/ więc jeśli macie na coś ochotę ...... to wiecie co robić. Szwagierka kupiła mi tależe w IKEI i jeśli któraś chciałaby to mogę odstąpić ze 2-3szt. Wielkość to 23cm więc takie średnie ale fajne a kosztują 2zł\szt. Dajcie znać to wezmę we wtorek. Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 13.10.07, 19:30 Jesteś wariatka, a co, ale tylko dlatego, że mnie ubiegłaś pooglądam i dam zamówienie... kolejne... ja chętnie odkupię nawet trzy sztuki talerzy, może mnie co zmobilizuje... Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Częstochowa...? 14.10.07, 08:05 Aniu a ja bym chciała choć jeden talerzyk zaraz poogladam tez dekolade, a co do spotkania... dziewczynki nie mogę przed czwartkiem ... pocałuski dla wszystkich.... Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 14.10.07, 13:19 no dobra, nie będę taka świń i podzielę się z tobą Asiu talerzami Ani jeżeli o mnie chodzi, to im bliżej końca tygodnia tym lepiej... a w sumie to chodzi przede wszystkim Asia o twoją obecność Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 14.10.07, 21:48 Nie musicie się dziewczyny kłucić o moje tależe. Każda dostanie po dwa - co Wy na to! Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 15.10.07, 10:43 5.38 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asia!!!!!!! Ja ok. 3 chodzę spać a Ty już o piątej wstajesz!!!!!!!!! Przerażające dla mnie!! Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 15.10.07, 14:38 no ,godzina w jakiej Asia pisze posty dość nieludzka... ja właśnie zaczynam się przebudzać wtedy a jakbym poszła spać tak jak ty Aniu, to chyba bym na drugi dzień umarła... Kochana jesteś za te talerze, ale zobacz ile atrakcji cię ominęło: - zapasy w kleju do decu - zwycięzca ma pierwszy talerz, - picie kawy na akord - drugi talerz - rzut własnoręcznie wykonanym rękodziełem - kto dalej - trzeci talerz - czwartą konkurencję musisz sama wymyśleć... inwencji mi brakło Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 15.10.07, 16:24 Oj kochana - talerzy jeszcze nie dostałyście a konkurencja rzutów bardzo mi się spodobała!!!!!! Wysmakowana taka.. Co ze spotkaniem? Jutro? O której? Gdzie? Odpowiedz Link
jaworka Re: Częstochowa...? 15.10.07, 18:07 Dziewczyny Spotkanie koniecznie w czwartek. Bez Asi sobie nie wyobrażam Tylko napiszcie gdzie, bo pewnie o 18. Ale nie wiem czy Babie lato czy gdzieś indziej? Odpowiedz Link
czarneoczy Zamówienie - czarneoczy szaleją... 15.10.07, 18:54 tym razem w decoladzie... dziewczyny, myśleć co chcecie, skłądam zamówienie i kij że serwetki mi się ze skrzyń i pudeł wysypują... Odpowiedz Link
midinka1 Re: Zamówienie - czarneoczy szaleją... 16.10.07, 00:28 Asiu - nieistotne - wysłałaś mi pustego meila "zamówienie" Asiu - czarneoczy - już Ci piszę co bym chciała. I pamiętasz że jeszcze ja mam twoje papierki. A widzimy się w czwartek o 18.00 WSZYSTKIE super! Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Zamówienie - czarneoczy szaleją... 16.10.07, 17:40 pamiętam Aniu, pamiętam.... dziewczyny, a nie można na piątek przełożyć? bo w czwartek nie dam rady wcześniej niż koło 19.30... chyba, że cierpliwie poczekacie na mnie i nie wyjecie wszystkich słodkości...? Odpowiedz Link
jaworka Re: Zamówienie - czarneoczy szaleją... 16.10.07, 20:34 Wiecie co moze być w piątek. Tylko ja akurat w piątek ma czas do 20, czyli gdzieś 19.30 wyjde na autobus. Ale półtorej godzinki chyba nam starczy? Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 17.10.07, 00:53 Ja się dopasuję do kobiet pracujących i mamuś. Dziewczyny jaka mnie chandra złapała - GIGANT Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Częstochowa...? 17.10.07, 05:28 Aniu po palcach jej.... po palcach... może puści mi pasuje i czwartek i piątek... a Tobie Aniu zaraz silę pełnego maila Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 17.10.07, 07:31 Dziewczyny, sorki że kręcę jak karuzela, ale spokojnie może być jutro... Najwyżej się trochę spóźnię opostaram być zaraz po 19 nie krzyczcie na mnie za bardzo... Czyli jutro 18.00 Babie Lato, ok? Ania, zamówienie prześlę dzisiaj wieczorem... Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 17.10.07, 14:46 No więc jutro w "Babimlecie" Ale może 18.30 jeśli Asia przyjdzie póżniej. Chyba że Ty Aniu nie masz za bardzo czasu? Odpowiedz Link
jaworka Re: Częstochowa...? 17.10.07, 21:23 Dobra niech będzie jutro. Na 18 w Babim lecie. Mam nadzieje, ze nic mi w pracy nie wyskoczy Czarneoczy, wracasz potem na Lisiniec? Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 19.10.07, 01:45 Asiu miałaś rację, w CARCIE są nowe piękne papiery i nie jestem w stanie się oprzeć - ZAAAAMAWIAM ! Więc jak któraś coś chce to czekam - w poniedziałek składam zamówienie. Zwariowałam,zwariowałam,zwariowałam...................zwariowałam... Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 20.10.07, 23:14 Dziewczyny tależyki są. Asiu a ten nożyk o którym mówiłaś z castoramy jest faktycznie po ok.21zł plus 30 nożyków wymiennych ale nie jest obrotowy. Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 21.10.07, 12:11 Ania, jesteś szalona.... zamówienie poślę wieczorem siedzę od dwóch dni na carcie i ograniczam to co chcę do rozmiarów zdroworozsądkowych... co prawda za bardzo mi to nie wychodzi no to szkoda, że nie obrotowy źle musiałam spojrzeć... Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 21.10.07, 13:10 Całe szczęście że się odezwałaś bo już myślałam że zwariowałam i nie chcecie się odzywać żeby się nie zarazić Jak się ogląda te nowe papierki na carcie to można dostać obłędu i właśnie dlatego nie mogłam się powstrzymać i muszę coś pozamawiać. Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 21.10.07, 20:47 Ania, ja przynajmniej już jestem zarażona i to jest stan wymagający ostrego leczenia... mój portfel cię nienawidzi a zamówienie poszło na gazetowego... Odpowiedz Link
nieistotne74 Re: Częstochowa...? 22.10.07, 06:37 ... po ciężkiej walce wygrałam ... Aniu ja nic nie chce zamówić Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 22.10.07, 07:21 szczęściara... u mnie nałóg wygrał ze zdrowym rozsądkiem... Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 22.10.07, 15:09 TWARDZIELKA z Ciebie Asiu!!!!!! Ale ja też mam postanowione że w tym roku to już ostatni zakup z seri "SZALONYCH" Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 22.10.07, 18:50 To ja myślałam że jak Asia będzie miała II-gą zmianę to do południa może przyjść. Albo znowu coś ponawymyślałam. Ale tak jak Aniu napisałaś będzie dobrze tylko czekamy na szefową z "BL" bo przecież jej jeszcze nie ma. Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 23.10.07, 19:02 Są nowe papiery z calambura w plastyku! Aniu musimy się spotkać jeszcze w tym tygodniu, bo właśnie rozmawiałam z Asią i nie zrozumiałyśmy się wszystkie dobrze i może być problem z tymi nagraniami. Ale ja już wymyśliłam co można ulepszyć więc trzeba pogadać. Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 23.10.07, 20:21 i po co tam chodzisz, po co...? ludzi podpuszczasz... ;D piątek? po 18 BL? Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 24.10.07, 00:54 Niech dziewczyny powiedzą - bo ja oczywiście mogę. Po pędzelek poszłam - jeden, nieduży, niedrogi no i... Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 24.10.07, 09:59 Dziewczyny, co ja się tak na piątek uparłam...? a żadna mnie nie naprostuje... a nie fajniej byłoby w niedzielę? koło 17 w BL i spokojnie posiedzieć? Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 24.10.07, 14:51 Dziewuszki kochane potrzebuję troszkę lakieru matowego czy któraś może mnie poratować. (nie chcę już kupować całej puchy) RATUNKU!! Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 24.10.07, 18:12 ja mam harzlak jeśli ci pasuje, odleję w coś i przyniosę no to kiedy? może być NIEDZIELA? Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 24.10.07, 18:29 Oj Asiu super! Mogę wziąść na wymianę "połysk" BONDEX poli.-akryl lub DOMALUX-śmierdziuch. Niedziela jest OK. Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Częstochowa...? 24.10.07, 21:18 Aniu, to ja bym poprosiła próbkę tego bondexu ale na serio próbkę... nie mam pojęcia co mi z tym piątkiem odbiło... chyba przesilenie zimowe resztki rozumu mi odebrało... a teraz z innej mańki... KTÓRA WYKUPIŁA WSZYSTKIE PAPIERY ja się pytam hę? widzę tu twoją rękę Aniu.... Odpowiedz Link
midinka1 Re: Częstochowa...? 25.10.07, 11:46 Asiu! To naprawdę nie ja - "nas" w Częstochowie jest dużo ale inne się ujawnić nie chcą. Ja tylko 2 kupiłam. Lakier masz jak w banku. Odpowiedz Link