Dodaj do ulubionych

Częstochowa...?

• kitek01 Re: Częstochowa...? 17.05.07, 20:46
      Asia trzymaj się ...tzn.nie drap no i zdrowiej szybko
      • jaworka Re: Częstochowa...? 17.05.07, 22:05
        No ładniesmile
        Trzymaj sie Asiu. My sie ospy już pozbyliśmy, chociaz slady bedą zanikac kilka
        mcy. Ja ALberta smarowałam Pudodremem, czy Pudoderme. Nie wiem ajk zawsze
        przekręcam nazwy leków.

No i własnie swędziec bedzie, tylko nie drapsmile
        • czarneoczy Re: Częstochowa...? 17.05.07, 22:47
          a ja się właśnie zeświniłam na maksa...
          kupiłam paczkę żelków fruittelli z myślą o przyjaciólce która do mnie wsobotę
          przyjedzie.
          i chciałam tylko jednego zawijaska spróbować...
          i właśnie zeżarłam przed chwilą całą paczkę...

jest mi niedobrze...

to jest ostatnie stadium uzależnienia od żelków...
          wink
          • nieistotne74 Re: Częstochowa...? 19.05.07, 08:06
            Asia na odwyk wink

bąble swędzą niemiłosiernie... ale daje rade... gorzej z tymi w uszach i na
            powiekach... te cholernie bolą

czemu nie zachorowalam jak był czas ku temu ?....
            • midinka1 Re: Częstochowa...? 19.05.07, 11:36
              OSPA !!!!!
              O rany ja też jeszcze nie mialam i boję się strasznie żeby mnie nie dopadła.
              Asiu zdrowiej szybko!!!
              Nie będę się do Ciebie narazie zbliżała (strach mnie obleciał i przeraża mnie
              myśl o bąblach na powiekach UUUUUUUU!!)
              • czarneoczy Re: Częstochowa...? 25.05.07, 18:37
                no i jak tam Asiu twoja ospa?
                strupki już sobie poszły?

a ja oczami wyobraźni widzę te rzeczy które napłodziłaś...
                • midinka1 Re: Częstochowa...? 29.05.07, 21:40
                  Asia się chyba jeszcze drapie! (hi,hi,hi)
                  • czarneoczy Re: Częstochowa...? 29.05.07, 21:45
                    a resztę chyba zeżarło big_grin
                    tylko my dwie jeszcze jako tako podtrzymjemy topik...
                    • midinka1 Re: Częstochowa...? 29.05.07, 22:27
                      A do tego jak się w czasie zgrałyśmy.....

Dzisiaj byłam w sklepie "po 4zł" w alejach tam za Trolem i widziałam bardzo
                      fajne puszki metalowe po 5zł.

Ach i jeszcze gdyby któraś z Was dziewczyny miała coś do sprzedania to mam
                      znajomą która ma sklepik z rękodziełem i chętnie nasze dzieła wystawi(w komis
                      niestety ale dobre i to).
    • menra Re: Częstochowa...? 30.05.07, 11:26
      Witam, dziewczyny mam nadzieję że cos mi doradzicie, mam nastepujący problem,
      nigdzie nie mogę spotkac werniksu szklącego 744 maimeri(idea) miałam nadzieje że
      go dostanę w plastyku w Alejach, ale nie ma go nawet w hurtowni, generalnie to
      go nigdzie nie ma, a mnie zalezy wlasnie na nim. Może wiecie gdzie go można
      jeszcze zdobyć?
      • midinka1 Re: Częstochowa...? 30.05.07, 12:13
        Cześć Menro!
        A w jakiej hurtowni pytałaś?
        W plastyku w alejach na zamówienie może?
        A najlepiej to Asia - Czarneoczy Ci podpowie bo Ona czegoś takiego właśnie używa.
        A jeśli nie w Częstochowie to może w necie szukaj.
        • menra Re: Częstochowa...? 30.05.07, 13:52
          Witajsmile
          Osobiście nie pytałam w hurtowni, ale własnie zamawiałam w tym sklepie w Alejach
          (to juz trwa około trzech tygodni) dowiedziałam się tam własnie ze nie ma tego
          lakieru w hurtowni, juz kolejny raz im nie przysłali na zamówienie bo nie mają
          ponoć, dlatego własnie Midinko chyba mi net pozostaje. Ale dziękuję za
          odpowiedźsmile Może Czarneoczy mi cos faktycznie doradząwink
          • czarneoczy Re: Częstochowa...? 30.05.07, 15:39
            hehe...
            ja też pluję jadem, bo w III alei nie mają tego medium.
            a jak się pytałam dziewczyny co tam pracuje, to powiedziała, że odkąd P.Monika
            jest na macierzyńskim to główny sklep na jasnogórskiej się lekko na nich
            wypiął... zamówienie jakieś tam zrobili z miesiąc temu podstawowych mediów i na
            razie cisza.
            znalazłam na allegro u sinus'a, to gdzieś w rudzie śląskiej i teraz się czaję
            bo dość drogo, 22 zł.
            • midinka1 Re: Częstochowa...? 30.05.07, 20:13
              Właśnie dzwoniłam do szefa i faktycznie nie przyszło im to medium bo z Włoch
              jeszcze nie doszło do dystrybutora ale jutro znowu składają zamówienie i jeśli
              tylko będzie to dostaną 10-15szt. Tyle się dowiedziałam.
              • menra Re: Częstochowa...? 31.05.07, 09:05
                Czarne oczy też znalazłam to medium na alegro, ale cena jest wysoka, doliczając
                jeszcze koszty wysyłki -8zł, niewielki słoiczek będzie kosztował o 10 zł więcej,
                a to gruba przesada.
    • midinka1 Re: Częstochowa...? 03.06.07, 00:20
      Dziewczyny w poniedziałek będe składać zamówienie w DECOLADZIE.
      Jak coś potrzebujecie to.......czekam wink
    • midinka1 Re: Częstochowa...? 04.06.07, 13:19
      Napewno nic nie chcecie?
      Dzisiaj póżno wieczorem składam zamówienie więc jeszcze jest czas......wink
      • czarneoczy Re: Częstochowa...? 04.06.07, 16:50
        mam zakaz surowy (wydany przez samą siebie...) kupowania kolejnych serwetek
        dopóki nie zużyję choć części z tych co już mam... dwa duże pudła zresztą...

i tak sobie myślę, że może jakaś kawa czy coś...? w tą lub w przyszłą niedzielę?
        zaospiona już powinna być zdrowa?
        • midinka1 Re: Częstochowa...? 04.06.07, 19:14
          Uffff!!!!!! Już myślałam że tu nikt nie zagląda!!!
          Spotkanko SUPER! W tą niedzielę by mi pasowało bo przyszła odpada.
          • midinka1 Re: Częstochowa...? 04.06.07, 23:49
            Pszepraszam!!!!!! NIE ta niedziela tylko właśnie następna mi pasuje !!!!!!
            Dokładnie 17.06
            Gapa ze mnie maksymalna!
    • jasmin62 Re: Częstochowa...? 05.06.07, 00:20
      Ja nie z Waszych stron ale z nudów podczytuję i przy okazji chciałam się zapytać
      czy midinka otrzymałaś kod do torebki bo ci wysłałam.
      Czarneoczy nie jesteś sama, ja wprawdzie już drugi tydzień siedzę na zwolnieniu
      z wysypką alergiczną ale tak okropnie swędzącą że jestem w stanie cię zrozumieć
      i współczuć, wracaj do zdrowia i oby strupy nam jak najszybciej zeszły bo to
      lato przecież jest.Pozdrawiam Częstochowę i przepraszam za wcisk.Joanna
      • midinka1 Re: Częstochowa...? 05.06.07, 13:56
        Joasiu dostałam i BAAAARDZO dziękuję!!!!!

Nam jest zawsze miło gdy ktoś tu zagląda i dożuci swoje trzy grosze więc
        zapraszamy jak najczęściej!

(A paskudną ospę ma Asia-Nieistotne)
        • kitek01 Re: Częstochowa...? 05.06.07, 14:31
          Dziewczyny mnie pasuje i ta i przyszła niedziela,dostosuje sie do Was.
          Ja przez jakis czas tez nic do decu nie kupię bo totalny leń mnie ogarnął,teraz
          to typowe zwierze kanapowe jestem i czytam,czytam,czytam bo za kilka miesięcy
          to tylko przewijanie i karmienie...no ale już doczegać sie nie mogę tego
          zniewolenia smile)
    • kitek01 Re: Częstochowa...? 05.06.07, 14:34
      Asiu przez to Twoje pisanie o żelkowej rozpuście to i ja zapałałam do nich w
      ostatnim czasie wielka miłością,od kilkunastu dni namiętnie podjadam smile
      • czarneoczy Re: Częstochowa...? 05.06.07, 17:54
        Jasmin to kolejna imienniczka?
        Aś u nas dostatek, ogólnie jakoś mało urozmaicone imiennie to częstochowskie
        stadło decoupagowe big_grin

Aga leniem się nie przejmuj tyle twojego co terazsmile a żelki to nałóg straszny i
        rozpleniający się niesamowicie...

czyli przyszłą niedziela?
        • nieistotne74 Re: Częstochowa...? 06.06.07, 05:29
          a ja juz zdrowa jestem smile i czekam na przyszła niedzielę smile
          pozdrawiam dziewuszki wink
          • jaworka Re: Częstochowa...? 06.06.07, 18:51
            Witam!

Coż za miłe wieści, jdne zdrowieją, inne się objadają, inne leniuchująsmile A ja
            zmieniłam prace, szalona jestem. Także do przyszłej niedzieli na plotuchach.
            • czarneoczy Re: Częstochowa...? 06.06.07, 19:12
              a słyszałam, słyszałam smile
              dobre wieści szybko się rozchodzą smile gratulacje jednym słowem smile)
              i do zobaczenia kobiety bardzo zapracowane albo rozleniuchowane wink
              • midinka1 Re: Częstochowa...? 07.06.07, 00:04
                Ależ się zapowiada sabat!!!
                Już się nie mogę doczekać!!!!
              • midinka1 Do Asi-Czarneoczy 07.06.07, 00:09
                Asieńko czy będziesz miała coś naprzeciwko jeśli się zainspiruję Twoją
                brązowo-kremową szkatułką. Nawet bardzo zainspiruję, chcę zostawić kolory takie
                jak u Ciebie tylko wykończenie zrobię inne....(Wiesz szaleństwo plagiatowe)
                • czarneoczy Re: Do Asi-Czarneoczy 07.06.07, 10:51
                  Aniu, inspiruj się ile dusza zapragnie smile

ufff...
                  sobie tego posta wytnę i na pamiątkę zostawię... lekko spuchłam z dumy big_grin
                  • midinka1 Re: Do Asi-Czarneoczy 08.06.07, 20:23
                    Dzięki Asiu!!!! wink
                    • menra Hej 10.06.07, 17:37
                      Dziewczyny czy któraś z Was była już w Plastyku w Alejach?
                      Wiecie moze czy to szkliste medium już u nich jest?
                      • czarneoczy Re: Hej 10.06.07, 22:26
                        byłam na początku tego tygodnia, jeszcze nie mieli...
                        jak doczekamy kolejnego cudu w Częstochowie może będą mieli w tym tygodniu...
                        ale gdzieś wątpię...

no i oczywiście w niedzielę idziesz z nami na ploty i pierdoły i pyszną kawę??
                        • midinka1 Re: Hej 11.06.07, 00:00
                          Ja będę jutro to zapytam i dam Wam znać.
                          • menra Re: Hej 11.06.07, 08:13
                            Dzięki dziewczyny to czekam na wieści co do tego werniksu.
                            Na kawke to ja bym z Wami z chęcią skoczyła, ale nie moge nic obiecać
                            niestety,mam problemy z kolanami i wszystkie swoje siły kieruje żeby dotrzeć do
                            pracy i z powrotem.Już bardzo długo mnie męczy niemożność zaplanowania
                            czegokolwiek bo nie wiem czy dam rade wstać i iśc. Ale zaczełam leczeniesmileWięc
                            jak tylko dojde do siebie to przytuptam do Was na spotkaniesmile
                            • midinka1 Re: Hej 11.06.07, 16:48
                              No to znowu ja!!
                              Byłam w "Plastyku" i JEST już ten werniks właśnie pani rozpakowywała paczkę. Co
                              prawda przyszło ich chyba 10szt, ale i tak kazałam pani odłożyć dla was dwie
                              szt. więc jak będziecie kupowały to mówcie że te z pod lady to dla Was.
                            • czarneoczy Re: Hej 11.06.07, 18:08
                              no to nie fajnie sad
                              niezłym specjalistą od kolan jest zdaje się Jasiński z Piekar Śl, przyjmuje też
                              gdzieś u nas, najwyżej się dowiem i dam znać. O ile to urazowe sprawy...
                              Trzymaj się smile
                              No i dzięki Aniu za zaklepanie werniksu smile)
                              • nieistotne74 Re: Hej 11.06.07, 18:41
                                Buu.. o mnie nie pomyslałaś ...a ja dopiero w sobote będę mogła wyjść do
                                sklepu... teraz pracuje 10-18 sad((((
                                • midinka1 Re: Hej 11.06.07, 19:04
                                  Asiu - Nieistotne będę w mieście w środę to mogę tam podejść kupić i przynieść
                                  Ci w niedzielę na spotkanko. A powiedz mi czy używałaś takiego kraka z IDEI
                                  nie w słoiczkach tylko to są takie buteleczki "werniks do spękań" nr.40 i
                                  "werniks patynujący" nr739 Tak się zastanawiam czy sobie z tym poradzę bo ten w
                                  słoiczkach jest super zawsze wychodzi ale spękania są malutkie a ja potrzebuję
                                  czasami więkrzych. I właśnie nie wiem czy to kupić czy nie.
                                  • menra Re: Hej 11.06.07, 22:13
                                    Czarneoczy no mam nadzieje że Pan doktor Jasiński to dobry specjalista bo byłam
                                    u niego 2 czerwcasmilePrzyjmuje w Lublińcu, dostałam zastrzyki w oba kolanka, one
                                    mają uzupełnić taką maź której mnie brakuje bardzo i przez to mnie tak okropnie
                                    boli, no ale musi mi jej bardzo brakować bo niektórym przechodzi po pierwszych
                                    zastrzykach a mnie nie przeszło wcale.Jestem więc umówiona na kolejne zastrzyki
                                    na 23 czerwca, a spotkać się z Wami mam wielką ochotę niech więc mi przejdzie
                                    jak najprędzej.
                                    Cudowną wiadomością jest pojawienie się werniksu w sklepie!Prawdziwe
                                    cudosmileBardzo się cieszęsmile
                                    Pozdrawiam Was dziewczyny i zapraszam do swojego blogawink
                                    agatamenra.blox.pl
                                  • nieistotne74 Re: Hej 12.06.07, 05:54
                                    Aniu kup mi jak możesz smile
                                    jeśli chodzi o te werniksy to używałam ... daje większe spękania i bardziej
                                    regularne.. ale ostatnio mieli jakby zleżałe... takie za gęste i cięzko było je
                                    dokładnie rozprowadzić.
    • menra Re: Częstochowa...? 12.06.07, 20:48
      Dziewczyny kupiłam sobie dzisiaj dwa słoiczki werniksu szklącegosmile))
      Czyli jest na 100%
      • czarneoczy Re: Częstochowa...? 12.06.07, 22:40
        no to ja jutro się wybiorę smile

kupie... chociaż na pędzelki i farbę nie spojrzę chyba przez tydzień...
        malowanie w domku a my samosie pieprzone...

niedziela 17.00 cafe bianco?
        • kitek01 Re: Częstochowa...? 13.06.07, 19:28
          czarneoczy napisała:

>
          >
          >
          > niedziela 17.00 cafe bianco?

ok. smile
          • midinka1 Re: Częstochowa...? 14.06.07, 00:06
            Ja oczywiście też będę!!!! wink

Asiu dla Ciebie medium szklące też już kupione.
            • nieistotne74 Re: Częstochowa...? 14.06.07, 06:04
              Dzięki wielkie smile

oczywiście tez będę smile
              • jaworka Re: Częstochowa...? 14.06.07, 17:39
                Ja też bede:0 Na tę chwile taksmile
                • czarneoczy Re: Częstochowa...? 14.06.07, 18:58
                  big_grin
                  Aga, podjadę po Ciebie przed 17 smile
                  • kitek01 Re: Częstochowa...? 14.06.07, 20:11
                    dzięki Asiu smile
                    • czarneoczy Częstochowa, miasto nie tylko świętej wieży ;D 15.06.07, 14:28
                      [URL=www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f7bdd647f3277a77.html][IMG]
                      images12.fotosik.pl/86/f7bdd647f3277a77m.jpg[/IMG][/URL]
                      oto jaki znak jest przy wjeździe do miasta od strony Konopisk smile
                      • czarneoczy Re: Częstochowa, miasto nie tylko świętej wieży ; 15.06.07, 19:14
                        kliknijcie w pierwszy wers linka...
                        mam problem z wklejaniem z fotosika na forum sad
                        • midinka1 Re: Częstochowa, miasto nie tylko świętej wieży ; 15.06.07, 22:26
                          Teraz przynajmniej wiem czemu taka nawiedzona jestem wink
                          • jaworka Re: Częstochowa, miasto nie tylko świętej wieży ; 16.06.07, 13:28
                            Czyli o 17, ale gdzie jest cafe bianco??smile
                            • czarneoczy Re: Częstochowa, miasto nie tylko świętej wieży ; 16.06.07, 17:49
                              na biznes centrum przy wałach dwernickiego smile
                              pierwsza alejka, tam gdzie sklepik ewy minge big_grin
                      • menra Re: Częstochowa, miasto nie tylko świętej wieży ; 19.06.07, 11:47
                        czarne oczy podałas linka do zdjęcia ze znakiem wjazdu do miasta od strony
                        Konopisk, mieszkasz w Konopiskach?
                        • czarneoczy Re: Częstochowa, miasto nie tylko świętej wieży ; 19.06.07, 18:25
                          nie, mieszkam w okolicach właśnie świętej wieży, ale ostatnio przejeżdżałam tam
                          kilka razy i znak powalił mnie na kolana...
                          nie mogłam się oprzeć big_grin
                          • menra Re: Częstochowa, miasto nie tylko świętej wieży ; 19.06.07, 21:15
                            ja też pochodze jak to sie fachowo mówi z terenów wzgórza jasnogórskiego, ale od
                            maja do października mieszkam w Konopiskachwinkskoro o nich wspomniałas to
                            pomyslalam że Ty tez- stąd moje pytaniesmile
    • kitek01 Re: Częstochowa...? 17.06.07, 15:49
      Asiu weż mi proszę serwetki bo ja chyba jeszcze przez pół roku do Ciebie nie
      wpadnę smile
      • nieistotne74 do Midinki 18.06.07, 06:34
        Aniu ja ma werniks patynujacy 739 i werniks do spękań 740. Wkatalogo nie ma
        werniksów z oznaczeniem dwucyfrowym... moze to nowość?
        • midinka1 Re: do Midinki 18.06.07, 10:22
          Generalnie chodziło nam o ten werniks patynujący i mój ma ten sam nr. czyli
          wszysko jest ok.(A werniks do spękań ma nr.40 więc może to jest to samo tylko ma
          nowe oznaczenie)
          Wielkie dzięki Asiu!

Dziewczyny spotkanko było super, tym bardziej że w końcu udało nam się zebrać
          wszystkie razem.
          • midinka1 Re: do Midinki 18.06.07, 10:28
            Asiu zerknij na meila gazetowego.
            • kitek01 Re: do Midinki 11.07.07, 18:41
              Dziewczyny co z Wami??
              Wiem,wiem,malujecie,wycinacie,lakierujecie itp.,dajcie już na wstrzymanie bo
              się zacharujecie smile
              • czarneoczy Re: do Midinki 11.07.07, 18:56
                coś ty...
                przynajmniej ja nie... wink
                w dalszym ciągu mam lenia i tylko fakt, że siostrzyca przyjechałą do
                Częstochowy mobilizuje mnie względnie do wykończenia szkatułki dla niej...
                bo tak to bym tylko leżała i żarła żelki wink
                a dziewczyny pewnie na wakacjach...
                • midinka1 Re: do Midinki 11.07.07, 19:33
                  "NA WAKACJACH" - ha,ha,ha wolne żarty
                  Na wakacjach to już trzeci tydzień u mnie dzieciory są i nie wiem co to znaczy
                  odpocząć. A do komputera to się dostać nie mogę chyba że przebiegłości jakichś
                  użyję bo jak nie jeden to drugi a jak idą spać to przychodzi trzeci (dorosły
                  dzieciur) i znowu komuterek zajęty. (teraz wygnałam toważycho na podwórko i
                  nadrabiam zaległośći).
                  Ale z tego co wiem to Asia (nieistotne) szaleje z DECU bo i sprzedaje i
                  warsztaty ruszyły.
                  • czarneoczy Re: do Midinki 31.07.07, 10:01
                    OOOO big_grin
                    fajnie big_grin
                    a może udałoby się jakieś kawowe spotkanie zrobić? Dopóki Aga się nie
                    rozsypie...?
                    • nieistotne74 Pokaz decoupage w Częstochowie 01.08.07, 10:12
                      07.08.2007 o godz 17:00 w klubokawiarni Babie Lato odbędzie sie pokaz zdobienia
                      przedmiotów metoda decoupage

Zapraszam smile
                      • czarneoczy Re: Pokaz decoupage w Częstochowie 02.08.07, 10:01
                        smile
                        postaram się przyjść...
                        • kitek01 Re: Pokaz decoupage w Częstochowie 02.08.07, 23:37
                          jak dam radę to też się odmelduję smile
                          • czarneoczy Re: Pokaz decoupage w Częstochowie 08.08.07, 15:51
                            No i byłam i kibicowałam Asi i nawet spierniczyłam jej nieco krak
                            jednoskładnikowy (upss... tak tak, to ja, majster psuja)

kto nie był niech żałuje tongue_out

Mam nadzieję, że krąg nam się rozszerzy, bo zainteresowane Panie
                            były mocno smile

A teraz małą reklama, Babie Lato jest cudne smile nie dość że kawa
                            mrożona jest po prostu przepyszna, to można poczytać książkę albo
                            gazetę spokojnie no i coś na co jestem wyjątkowo uczulona, czyli
                            toalety... nie dość że pachnące, to lustra takie, że można sobie
                            wszystko (całe wszystko...) obejrzeć, to na dodatek prawdziwe
                            maleńkie ręczniczki do wytarcia rąk ułożone na półeczce... no fajnie
                            i tyle smile
                            • kitek01 Re: Pokaz decoupage w Częstochowie 08.08.07, 17:50
                              żałują,żałują...

Asiu ogromne gratulacje (bosz z jaką szyszką ja się zadaję ) smile
                              • midinka1 Re: Pokaz decoupage w Częstochowie 09.08.07, 10:43
                                A ja sobie ubzdurałam że to ma być ósmego o dwudziestej - ha,ha,ha
                                (Agnieszko nie tylko z "szyszkami" się zadajesz - głupole też się zdażają)

A tak z innej beczki to decolada wystawiła na allegro papiery KARTOSA za 2.80zł
                                - no i oczywiście będę zamawiała jeśli ktoś chce się dołączyć to zapraszam
                                www.allegro.pl/item222862237_kartos_papier_do_decoupage_50x70_80_wzorow_.html
                                • czarneoczy Re: Pokaz decoupage w Częstochowie 09.08.07, 21:15
                                  AAAAAAAAAAAA!!!!
                                  Cywilizacja do mnie wróciła!!!!
                                  Mam neta!!!

ło matko, nawet nie wiedziałam, że aż tak jestem uzależniona od
                                  swojego dostępu do netu wink
    • midinka1 Re: Częstochowa...? 09.08.07, 23:26
      Asiu!!!!!!!!!! Czemu mi powiedziałaś o tych serwetkach teraz to mi zamówienie
      urosło OGROMNE i już do końca życia tych motywów nie zużyję.
      Poprostu jestem uzależniona - albo nienormalna.
      POMOCY!!! RATUNKU!!!
      Fisiolec mnie ogarnoł.

A co do netu to ja na urlopie myślałam że zwariuję bez komputerka - też jestem
      uzależniona.
      I wogóle jakiś nałóg jestem. (litości...)
      • czarneoczy Re: Częstochowa...? 10.08.07, 19:58
        hehe smile
        a co, tylko ja mam mieć pełne pudło i pięć dużych kopert z
        serwetkami??
        mój nałóg na szczęście był zaspokajany u Kochania na jego
        komputerze, ale to nie to samo, co własny osobisty dostęp do netu wink)
        • midinka1 Re: Bejca? 14.08.07, 22:26
          Asieńko skarbie!!!
          O ile dobrze pamiętam to Ty malowałaś jakieś drewienka bejcą...
          I chcę Cię zapytać czy kupowałaś tą bejce w niebieskiej butelce z OBI?
          I jeszcze czy lakierowałaś to potem?
          • czarneoczy Re: Bejca? 15.08.07, 11:38
            Ja na pewno w niebieskiej butelce z obi smile naklejałam dość duży
            motyw, bo to ten listownik dla Roberta był
            fotoforum.gazeta.pl/3,0,715298,2,1.html
            lakierowałam potem 3v3 matowym, ale z pierwszą wartwą uważaj, bo
            bejca brudzi pędzel sad chyba najlepiej byłoby pierwszą wartwę
            potraktować gąbeczką?
            • midinka1 Re: Bejca? 16.08.07, 13:28
              Asi - Dzięki za podpowiedzi.
              A listownik superowy - musisz go przynieść na jakieś spotkanko.
              • czarneoczy ? 22.08.07, 20:43
                Zeżarło was wszystkie?
                • midinka1 Re: ? 23.08.07, 21:37
                  Jestemy,jestemy!!!!!!!
                  Przynajmniej JA.

Asiu papiery przyszły dzisiaj - Dekolada - niestety bardzo długo się od nich czeka.
                  • czarneoczy Kawa - reaktywacja ;) 24.08.07, 19:13
                    smile
                    może by tak druga niedziela września?
                    byłby to dokładnie 9 września?
                    Aga jeszcze będzie chyba w całości?
                    • midinka1 Re: Kawa - reaktywacja ;) 24.08.07, 23:22
                      Ja chętnie smile
                      • midinka1 Re: Kawa - reaktywacja ;) 28.08.07, 13:45
                        Asiu! - Zostałyśmy same??!!!! :0
                        • czarneoczy Re: Kawa - reaktywacja ;) 28.08.07, 14:52
                          no na to wygląda ;0
                          AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
                          g d z i e j e s t e ś c i e???!!!
                          • jaworka Re: Kawa - reaktywacja ;) 04.09.07, 21:02
                            No ja niestety nie, wesele znajomych w Strzegomiusmile
                            I 23 tez mi nie pasuje, już mówie z góry, ale wiecie najwyżej spotkanko beze ,mnie
                            • czarneoczy Re: Kawa - reaktywacja ;) 05.09.07, 07:44
                              a 16 września?
                              nie wiem jak reszcie dziewczyn by pasowało...?
                              • kitek01 Re: Kawa - reaktywacja ;) 05.09.07, 08:05
                                witam jeszcze 2 w 1,mnie ta niedziela psuje,przyszła natomiast
                                odpada bo Majka ma urodziny
                                • midinka1 Re: Kawa - reaktywacja ;) 06.09.07, 09:46
                                  Mnie raczej też pasuje. Narazie nie mam żadnych planów.
                                  • czarneoczy Re: Kawa - reaktywacja ;) 06.09.07, 13:23
                                    Czyli ta niedziela, 17.00 w babim lecie?
                                    czy gdzie indziej proponujecie?
                                    Aga, ja po ciebie rpzyjadę smile
                                    • kitek01 Re: Kawa - reaktywacja ;) 06.09.07, 21:06
                                      mnie pasuje
                                      Asiu dzięki smile)
                                      • midinka1 Re: Kawa - reaktywacja ;) 07.09.07, 13:22
                                        No to niedziela 17.00 - "Babie Lato"

Co się dzieje z drugą Asią?
                                        • czarneoczy Re: Kawa - reaktywacja ;) 07.09.07, 22:13
                                          pewnie zapieprza jak mały motorek...
                                          zadzwonię do Asi jutro, to się spytam czy idzie się z nami
                                          ucywilizować...
                                          • jaworka Re: Kawa - reaktywacja ;) 08.09.07, 11:08
                                            No to miłego spotkania. My zaraz wyjeżdżamy na wesele i bedzie: A teraz idziemy
                                            na jednego......smile
                                            • czarneoczy Re: Kawa - reaktywacja ;) 08.09.07, 11:53
                                              Miłej zabawy smile
                                              wytańcz się za wszelkie czasy i za mnie też wink
    • midinka1 Re: Częstochowa...? 10.09.07, 00:15
      Asiu dzięki za przepisy.

Druga Asieńko - zdrowiej nam szybko!!!!
      Po tym spotkaniu mamy dużo kochana do obgadania, więc radzę postaw się na nogi
      migusiem i do roboty.
      • czarneoczy Re: Częstochowa...? 10.09.07, 19:15
        Aniu, mogłabyś podać namiary na tą stronę z rękodziełem o której
        rozmawiałyśmy wczoraj? tą co to tyle pięknych rzeczy...?
        Cholera, sklerozę mam taką, że zapominałam...
        • midinka1 Re: Częstochowa...? 10.09.07, 21:50
          Oczywiście - bardzo proszę
          www.etsy.com/

No więc wieczorki przez najbliższy tydzień masz zajęte... (hi,hi,hi)
          • midinka1 Re: Częstochowa...? 10.09.07, 22:25
            Ach i jeszcze ten papier z zabawkami to taki mam
            drewnianadolina.pl/zabawki-272-p-577.html
            Asiu gdzie i kiedy zamawiamy w najbliższym czasie? (hi,hi,hi)
            A tak poważnie to jak będziesz gdzieś składała zamówienie to powiedz.
            Ja napewno w na dniach zamawiam drewienka więc jeśli ktoś ma ochotę to czekam.
            • czarneoczy Zamówienia... 11.09.07, 14:52
              Nałóg moja droga, to jest nałóg w czystej postaci....

pod koniec tygodnia będę zamawiać w serwetki.xip.pl
              czekam na listy życzeń big_grin

Aniu, a ty w drewnianej dolinie czy w drewlandi? bo chyba też bym
              coś zamówiła...
              • midinka1 Re: Zamówienia... 11.09.07, 19:25
                DREWLANDIA - moje drogie i też czekam na wasze listy z życzeniami.
              • midinka1 Re: Zamówienia... 13.09.07, 11:45
                Asiu moje zamówienie już Ci przesłałam, nie przeraż się kochana.

Dziołchy a co z Waszymi drewienkami chcecie?
                • czarneoczy Re: Zamówienia... 13.09.07, 18:33
                  hehe smilenic nie jest w stanie mnie zaskoczyć ani przerazić jeśli
                  chodzi o serwetkowe zamówienia tongue_out
                  pooglądam drewienka i dam ci znać wieczorem ok?
                  • czarneoczy Re: Zamówienia... 14.09.07, 09:16
                    Aniu, poczta mi chwilowo nie działa, więc zamówienie daję na forum wink
                    dzwoneczek duży - 6 szt,
                    element biżuterii kółko 25 - 2 szt
                    element biżuterii kółko 40 - 12 szt
                    element biżuterii kwadrat 30x30 - 2 szt
                    element biżuterii prostokąt 30x40 - 2 szt
                    pierścień do serwetek P2 - 6 szt
                    pudełko na 2 talie kart z dużym zapięciem - 1 szt
                    Pudełko na herbatę 4 z dużym zapięciem - 1 szt
                    świecznik pojedyńczy surowy Nr 5 - 2 szt
                    wieszak na klucze (gałki na linii prostej) - 2 szt

ufff...
                    i na dodatek poprosze o dużo czasu, zeby to "przerobić"

odnośnie serwetkowego zamówienia poczekam jeszcze do poniedziałku big_grin
                    • czarneoczy Zamówienie złożone... 17.09.07, 17:47
                      wczoraj późnym bardzo wieczorem wink
                      a dzisiaj dostałam maila z kwotą do zapłaty i mam stan przedzawałowy
                      %)
                      kobiety, to już nie jest hobby, to jest ZBOCZENIE ;D
                      • midinka1 Re: Zamówienie złożone... 18.09.07, 00:30
                        Musiałabyś zobaczyć moją minę jak zobaczyłam podliczenie drewienek :000
                        Moja dolna szczęka prawie mi wyskoczyła a oczy ledwo złapałam - ale co tam
                        będziemy miały duuuużo prezentów na święta - nie zapomnimy o nikim, choćby już
                        nas z tymi drewienkami wyganiali to i tak dostaną.....hi,hi,hi!!!!!!!!!!!!
              • czarneoczy Serwetki przyszły... 19.09.07, 22:29
                Uwierzcie, że jak zobaczyłam to PUDŁO to osłabłam...
                Pierwsze wrażenie - nie zamawiałam żadnego sprzętu agd...
                big_grin
                • kitek01 Re: Serwetki przyszły... 20.09.07, 22:07
                  No ładnie,ładnie smile
                  Wy szalejecie a ja w stresie żyję,trzymajcie za mnie kciuki 1
                  pażdziernika bo idę się "rozpakować".
                  • czarneoczy Re: Serwetki przyszły... 21.09.07, 08:10
                    Aga, cały czas trzymamy i czekamy na wieści big_grin
                    • jaworka Re: Serwetki przyszły... 21.09.07, 12:21
                      Jak ten czas szybko lecismile
                      Aga, my myslami jestesmy z Tobąsmile
                      A aj chciałabym wykorzystać jeszcze Twoją bytność na forum i poprosić o namiary
                      na okulistke, u której byłaś z Mają. Ceny, telefon, adres, jak przyjmujęsmile
                      Więcej nie wymagam i dziękuje
                      smile
    • midinka1 Drewienka też już są..... 21.09.07, 17:13
      Dziewczyny - przez 20min. byłam "dzieckiem w dniu urodzin"

Agnieszko kciukory trzymamy MOOOCNO (jak zobaczyłam Twój wpis to myślałam - że
      już nas jest więcej).
      • czarneoczy Jaworka!!!! ostatnie ostrzeżenie to jest!!! 21.09.07, 19:30
        Ania, a jak się znowu na kawie nie pojawisz to zobaczysz co ci
        zrobię...
        spytaj się mamy, to ci powie jaka ja GROŹNA jestem...
        • jaworka Re: Jaworka!!!! ostatnie ostrzeżenie to jest!!! 22.09.07, 09:37
          Eno, eno
          Myslisz, ze praca pozwoli Ci na uniknięcie kary za mord na mnie??smile))
          Jak mi tylko bedzie pasować, to się rzecz jasna zjawię. Ja nicniedekapużująca.
          W ten weekend wybywa do opola na spotkanie z dziewczynmi ze stancji, achhhsmile
          • kitek01 Re: Jaworka!!!! ostatnie ostrzeżenie to jest!!! 22.09.07, 16:26
            Aniu wysłałam Ci @.
            • czarneoczy Czas się spotakć na wymianę ;) 24.09.07, 12:00
              tylko kiedy?
              tradycyjnie w niedzielę o 17 czy w tygodniu bardziej by wam pasowało
              koło 18?
              Wielka reklamówa serwetka czeka na was...
              • midinka1 Re: Czas się spotakć na wymianę ;) 24.09.07, 12:51
                Asiu mi pasuje i w tygodniu i wniedzielę. Podajcie termin a ja się dopasuję.
                Bo drewienek też trochę będzie.
                • nieistotne74 Re: Czas się spotakć na wymianę ;) 24.09.07, 16:43
                  w niedziele jestem w Warszawie. Może jednak w tygodniu ?
                  • czarneoczy Re: Czas się spotakć na wymianę ;) 24.09.07, 17:58
                    a może być czwartek?
                    albo jutro?
                    koło 18 w babim lecie?
                  • czarneoczy Re: Czas się spotakć na wymianę ;) 24.09.07, 17:58
                    a może być czwartek?
                    albo jutro?
                    koło 18 w babim lecie?
                    • nieistotne74 Re: Czas się spotakć na wymianę ;) 24.09.07, 18:12
                      moze być tylko nie w babim lecie
                      • czarneoczy Re: Czas się spotakć na wymianę ;) 24.09.07, 18:14
                        skrzynka?
                        mythos?
                        cafe bianco?
                        • jaworka Re: Czas się spotakć na wymianę ;) 24.09.07, 19:19
                          No to ja dopisujesmile
                          Może być w tygodniu. Niech będzie czwartek o 17 czy 18??
                          Nie Mythossmile
                          Może wróćmy do źródła, do Skrzynki??smile
                          • czarneoczy Re: Czas się spotakć na wymianę ;) 24.09.07, 19:28
                            Ania, umówiłyśmy się na jutro o 18 w kafejce na Kościuszki za kinem,
                            tam gdzie Gawroński ma zakład mniej więcej...Jak ci pasuje to
                            podjadę po ciebie smile
                            Kobito i daj mi aktualny numer telefonu bo chyba kogoś molestowałam
                            przed chwilą...
                            • midinka1 Re: Czas się spotakć na wymianę ;) 25.09.07, 10:45
                              Oczywiście będę!!!
    • midinka1 Re: Częstochowa...? 28.09.07, 18:37
      Asiu!
      W drewnianej dolinie nie widziałam papieru ryżowego sad
      Więc nie wiem czy coś będziesz z tamtąd chciała, jeśli tak to w poniedziałek
      robię zamówienie.

A jeżeli zamawiasz cokolwiek gdzie indziej to ja bardzo proszę o papier ryżowy
      biały jeden może dwie szt.
      • czarneoczy Re: Częstochowa...? 28.09.07, 19:08
        Aniu, jutro albo w niedzielę późnym wieczorem dam zamówienie smile
        muszę jeszcze na spokojnie "przelecieć" ich sklepik...
        • nieistotne74 Re: Częstochowa...? 28.09.07, 19:22
          a gdzie zamawiacie ?
          • czarneoczy Re: Częstochowa...? 29.09.07, 10:43
            drewniana dolina jak na razie...
            • nieistotne74 Re: Częstochowa...? 29.09.07, 12:23
              obczaję papierki... bo drewienka tam mają miernej jakości... kiedyś kupiłam i
              byłam niezadowolona
              • midinka1 Re: Częstochowa...? 29.09.07, 13:03
                Ok. Dziewczyny - czekam na życzenia!!!

Asiu - my właśnie papierki tam zamawiamy.
    • midinka1 Re: Częstochowa...? 09.10.07, 16:05
      No moje kochane nic się nie odzywacie. Co u Was?
      Bo u Agnieszki już wszystkie wiemy - dorodna Igusia już jest.
      A może ktoś lakieruje tacę...
      A ktoś inny maluje dzwoneczki...
      A jeszcze ktoś inny przygotowuje jakiś wywiad...

Bo ja zrobiłam z domu pracownię i maluję,naklejam, i najgorsze
      lakieruję,lakieruję,lakieruję - rany !!! jaka to nuda!!!
      A wszystko przez to że mam czas na to tylko do końca miesiąca potem zaczynam
      porządki świąteczne bo cała rodzinka się do mnie zwala w tym roku.
      Tylko gdzie ja ten cały bałagan schowam.... może jakiś pokuj sobie dobuduję -
      myślę że bym zdążyła...

Ach Asieńki mam Wasze papierki.
      • czarneoczy Re: Częstochowa...? 09.10.07, 18:14
        big_grin
        ja z ambitnych planów skończenia serwety, zrobienia mydełek, ozdób
        świątecznych, kompletu biurkowego dla siebie i szkatułki dla mamy
        (to były plany na kończący się te 4 tygodnie...) mam rozgrzebany
        chustecznik i pudełko na długopisy i szkatułkę w malowaniu...

normalnie zasuwam jak perszeron za pługiem wink

a ja się zstanawiam nad zamówieniem tylko jszcze nie wiem dokładnie
        gdzie wink jutro wieczorem dma znać smile
      • nieistotne74 Re: Częstochowa...? 10.10.07, 08:30
        Agnieszce gratuluje smile
        Ja lakieruje tace wink i czekam aż w polskich sklepach pojawią się nowe świąteczne
        papiery decomania, dziewczyny jakie one są cudne smile
        a tych naszych sklepach ciągle ten sam towar sad
        buuuuu
        • jaworka Re: Częstochowa...? 10.10.07, 17:37
          Hej
          Fajnie, że Agnieszka jest już podwójną mamąsmile
          Dziewczyny trza się spotkac, a propos ostatniego spotkaniasmile
          Mówie o wywiadzie, a konkretniej o cyklu programach decu.... Tu nic nie pisze,
          bo wolę na zywo pogadać. Mówię Wam, a w zasadzie prosże, abyście zgodziły,
          byłaby to obopulna radośćsmile

Spotkanie najlepiej w tygodniu przyszły poniedziałek, wtorek?
          Dajcie znać i plizzz nastawcie sie pozytywnie.
          • midinka1 Re: Częstochowa...? 10.10.07, 22:36
            O Boże!!!!!!!!!!!!!!!
            Ania! Ty normalnie gwiazdy chcesz z nas zrobić - to znaczy gwiazdy to My JUŻ
            jesteśmy, ale żeby tak odrazu do kamery........
            No,no...(hi,hi,hi,hi)
    • midinka1 Re: Częstochowa...? 10.10.07, 23:19
      A widziałyście TO :
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=70289632
      • jaworka Re: Częstochowa...? 11.10.07, 18:26
        Ja wam w majlu coś napiszesmile
        • czarneoczy Re: Częstochowa...? 11.10.07, 18:51
          hehe...
          ty chcesz z nas sławy lokalne zrobić wink

Kawa bardzo chętnie, ale raczej wtorek...
          • midinka1 Re: Częstochowa...? 12.10.07, 00:54
            Ja się dopasuję może być wtorek.
            Aniu meila odczytałam i pogadamy przy kawusi.
            Asia skończ lakierować tacę i spotkamy się może w "Babim lecie" bo ja ciągle mam
            tam nie po drodze i ciągle nic nie wiem.
            A i tam Aniu mogłoby być dobre żywe miejsce?
            • jaworka Re: Częstochowa...? 12.10.07, 19:24
              Boże, Asiu znowu Twój majl pomyliłam, i mi jakiś zdziwiony chłop odpisałsmile)
              Zaraz Ci wyśle majla.
    • midinka1 Re: Częstochowa...? 13.10.07, 19:01
      Oczywiście wariatka jestem - ale co mi tam.
      Będę znowu zamówienie składała o tu decokreacje.pl/ więc jeśli macie na
      coś ochotę ...... to wiecie co robić.

Szwagierka kupiła mi tależe w IKEI i jeśli któraś chciałaby to mogę odstąpić ze
      2-3szt. Wielkość to 23cm więc takie średnie ale fajne a kosztują 2zł\szt. Dajcie
      znać to wezmę we wtorek.
      • czarneoczy Re: Częstochowa...? 13.10.07, 19:30
        Jesteś wariatka, a co, ale tylko dlatego, że mnie ubiegłaś wink
        pooglądam i dam zamówienie...
        kolejne...

ja chętnie odkupię nawet trzy sztuki talerzy, może mnie co
        zmobilizuje...
        • nieistotne74 Re: Częstochowa...? 14.10.07, 08:05
          Aniu a ja bym chciała choć jeden talerzyk smile zaraz poogladam tez dekolade, a co
          do spotkania... dziewczynki nie mogę przed czwartkiem sad

... pocałuski dla wszystkich....
          • czarneoczy Re: Częstochowa...? 14.10.07, 13:19
            no dobra, nie będę taka świń i podzielę się z tobą Asiu talerzami
            Ani wink
            jeżeli o mnie chodzi, to im bliżej końca tygodnia tym lepiej...
            a w sumie to chodzi przede wszystkim Asia o twoją obecność big_grin
            • midinka1 Re: Częstochowa...? 14.10.07, 21:48
              Nie musicie się dziewczyny kłucić o moje tależe.
              Każda dostanie po dwa - co Wy na to!
              • nieistotne74 Re: Częstochowa...? 15.10.07, 05:38
                Aniu... kochana jestes smile
                • midinka1 Re: Częstochowa...? 15.10.07, 10:43
                  5.38 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Asia!!!!!!!
                  Ja ok. 3 chodzę spać a Ty już o piątej wstajesz!!!!!!!!!
                  Przerażające dla mnie!!
                  • czarneoczy Re: Częstochowa...? 15.10.07, 14:38
                    no ,godzina w jakiej Asia pisze posty dość nieludzka... ja właśnie
                    zaczynam się przebudzać wtedy wink
                    a jakbym poszła spać tak jak ty Aniu, to chyba bym na drugi dzień
                    umarła...

Kochana jesteś za te talerze, ale zobacz ile atrakcji cię ominęło:
                    - zapasy w kleju do decu - zwycięzca ma pierwszy talerz,
                    - picie kawy na akord - drugi talerz
                    - rzut własnoręcznie wykonanym rękodziełem - kto dalej - trzeci
                    talerz
                    - czwartą konkurencję musisz sama wymyśleć... inwencji mi brakło big_grin
                    • midinka1 Re: Częstochowa...? 15.10.07, 16:24
                      Oj kochana - talerzy jeszcze nie dostałyście a konkurencja rzutów bardzo mi się
                      spodobała!!!!!!
                      Wysmakowana taka..

Co ze spotkaniem? Jutro? O której? Gdzie?
                      • jaworka Re: Częstochowa...? 15.10.07, 18:07
                        Dziewczyny
                        Spotkanie koniecznie w czwartek. Bez Asi sobie nie wyobrażamsmile
                        Tylko napiszcie gdzie, bo pewnie o 18. Ale nie wiem czy Babie lato czy gdzieś
                        indziej?
                        • czarneoczy Zamówienie - czarneoczy szaleją... 15.10.07, 18:54
                          tym razem w decoladzie...
                          dziewczyny, myśleć co chcecie, skłądam zamówienie i kij że serwetki
                          mi się ze skrzyń i pudeł wysypują...
                          • midinka1 Re: Zamówienie - czarneoczy szaleją... 16.10.07, 00:28
                            Asiu - nieistotne - wysłałaś mi pustego meila "zamówienie"
                            Asiu - czarneoczy - już Ci piszę co bym chciała. I pamiętasz że jeszcze ja mam
                            twoje papierki.
                            A widzimy się w czwartek o 18.00 WSZYSTKIE super!
                            • czarneoczy Re: Zamówienie - czarneoczy szaleją... 16.10.07, 17:40
                              pamiętam Aniu, pamiętam....
                              dziewczyny, a nie można na piątek przełożyć?
                              bo w czwartek nie dam rady wcześniej niż koło 19.30...
                              chyba, że cierpliwie poczekacie na mnie i nie wyjecie wszystkich
                              słodkości...?
                              • jaworka Re: Zamówienie - czarneoczy szaleją... 16.10.07, 20:34
                                Wiecie co moze być w piątek. Tylko ja akurat w piątek ma czas do 20, czyli
                                gdzieś 19.30 wyjde na autobus. Ale półtorej godzinki chyba nam starczy?smile
    • midinka1 Re: Częstochowa...? 17.10.07, 00:53
      Ja się dopasuję do kobiet pracujących i mamuś.

Dziewczyny jaka mnie chandra złapała - GIGANT sad
      • nieistotne74 Re: Częstochowa...? 17.10.07, 05:28
        Aniu po palcach jej.... po palcach... może puści

mi pasuje i czwartek i piątek...
        a Tobie Aniu zaraz silę pełnego maila smile
        • czarneoczy Re: Częstochowa...? 17.10.07, 07:31
          Dziewczyny, sorki że kręcę jak karuzela, ale spokojnie może być
          jutro...
          Najwyżej się trochę spóźnię opostaram być zaraz po 19 smile
          nie krzyczcie na mnie za bardzo...

Czyli jutro 18.00 Babie Lato, ok?

Ania, zamówienie prześlę dzisiaj wieczorem...
          • midinka1 Re: Częstochowa...? 17.10.07, 14:46
            No więc jutro w "Babimlecie" Ale może 18.30 jeśli Asia przyjdzie póżniej. Chyba
            że Ty Aniu nie masz za bardzo czasu?
            • jaworka Re: Częstochowa...? 17.10.07, 21:23
              Dobra niech będzie jutro. Na 18 w Babim lecie. Mam nadzieje, ze nic mi w pracy
              nie wyskoczysmile
              Czarneoczy, wracasz potem na Lisiniec?
    • midinka1 Re: Częstochowa...? 19.10.07, 01:45
      Asiu miałaś rację, w CARCIE są nowe piękne papiery i nie jestem w stanie się
      oprzeć - ZAAAAMAWIAM !

Więc jak któraś coś chce to czekam - w poniedziałek składam zamówienie.

Zwariowałam,zwariowałam,zwariowałam...................zwariowałam...
    • midinka1 Re: Częstochowa...? 20.10.07, 23:14
      Dziewczyny tależyki są.
      Asiu a ten nożyk o którym mówiłaś z castoramy jest faktycznie po ok.21zł plus 30
      nożyków wymiennych ale nie jest obrotowy.
      • czarneoczy Re: Częstochowa...? 21.10.07, 12:11
        Ania, jesteś szalona....
        zamówienie poślę wieczorem smile
        siedzę od dwóch dni na carcie i ograniczam to co chcę do rozmiarów
        zdroworozsądkowych... co prawda za bardzo mi to nie wychodzi wink

no to szkoda, że nie obrotowy sad źle musiałam spojrzeć...
        • midinka1 Re: Częstochowa...? 21.10.07, 13:10
          Całe szczęście że się odezwałaś bo już myślałam że zwariowałam i nie chcecie się
          odzywać żeby się nie zarazić wink

Jak się ogląda te nowe papierki na carcie to można dostać obłędu i właśnie
          dlatego nie mogłam się powstrzymać i muszę coś pozamawiać.
          • czarneoczy Re: Częstochowa...? 21.10.07, 20:47
            Ania, ja przynajmniej już jestem zarażona i to jest stan wymagający
            ostrego leczenia... mój portfel cię nienawidzi wink
            a zamówienie poszło na gazetowego...
            • nieistotne74 Re: Częstochowa...? 22.10.07, 06:37
              ... po ciężkiej walce wygrałam ... Aniu ja nic nie chce zamówić smile
              • czarneoczy Re: Częstochowa...? 22.10.07, 07:21
                szczęściara...
                u mnie nałóg wygrał ze zdrowym rozsądkiem...
    • midinka1 Re: Częstochowa...? 22.10.07, 15:09
      TWARDZIELKA z Ciebie Asiu!!!!!!

Ale ja też mam postanowione że w tym roku to już ostatni zakup z seri "SZALONYCH"
      • jaworka Re: Częstochowa...? 22.10.07, 17:47
        Piszę Wam majlesmile
    • midinka1 Re: Częstochowa...? 22.10.07, 18:50
      To ja myślałam że jak Asia będzie miała II-gą zmianę to do południa może przyjść.
      Albo znowu coś ponawymyślałam.

Ale tak jak Aniu napisałaś będzie dobrze tylko czekamy na szefową z "BL" bo
      przecież jej jeszcze nie ma.
      • midinka1 Re: Częstochowa...? 23.10.07, 19:02
        Są nowe papiery z calambura w plastyku!

Aniu musimy się spotkać jeszcze w tym tygodniu, bo właśnie rozmawiałam z Asią i
        nie zrozumiałyśmy się wszystkie dobrze i może być problem z tymi nagraniami. Ale
        ja już wymyśliłam co można ulepszyć więc trzeba pogadać.
        • czarneoczy Re: Częstochowa...? 23.10.07, 20:21
          i po co tam chodzisz, po co...? ludzi podpuszczasz... ;D
          piątek? po 18 BL?
          • midinka1 Re: Częstochowa...? 24.10.07, 00:54
            Niech dziewczyny powiedzą - bo ja oczywiście mogę.

Po pędzelek poszłam - jeden, nieduży, niedrogi no i...
            • nieistotne74 Re: Częstochowa...? 24.10.07, 04:28
              Ja mogę smile
              • czarneoczy Re: Częstochowa...? 24.10.07, 09:59
                Dziewczyny, co ja się tak na piątek uparłam...? a żadna mnie nie
                naprostuje...
                a nie fajniej byłoby w niedzielę? koło 17 w BL i spokojnie
                posiedzieć?
                • midinka1 Re: Częstochowa...? 24.10.07, 14:51
                  Dziewuszki kochane potrzebuję troszkę lakieru matowego czy któraś może mnie
                  poratować.
                  (nie chcę już kupować całej puchy)
                  RATUNKU!!
                  • nieistotne74 Re: Częstochowa...? 24.10.07, 17:05
                    sad nie mam matowego
                    • czarneoczy Re: Częstochowa...? 24.10.07, 18:12
                      ja mam smile
                      harzlak jeśli ci pasuje, odleję w coś i przyniosę smile
                      no to kiedy?
                      może być NIEDZIELA?
                      • midinka1 Re: Częstochowa...? 24.10.07, 18:29
                        Oj Asiu super!
                        Mogę wziąść na wymianę "połysk" BONDEX poli.-akryl lub DOMALUX-śmierdziuch.

Niedziela jest OK.
                        • czarneoczy Re: Częstochowa...? 24.10.07, 21:18
                          Aniu, to ja bym poprosiła próbkę tego bondexu smile ale na serio
                          próbkę...
                          nie mam pojęcia co mi z tym piątkiem odbiło... chyba przesilenie
                          zimowe resztki rozumu mi odebrało...

a teraz z innej mańki...
                          KTÓRA WYKUPIŁA WSZYSTKIE PAPIERY ja się pytam hę?
                          widzę tu twoją rękę Aniu.... tongue_out
                          • jaworka Re: Częstochowa...? 25.10.07, 07:22
                            hej
                            koniecznie tylko w niedzielesmile
                            • midinka1 Re: Częstochowa...? 25.10.07, 11:46
                              Asiu! To naprawdę nie ja - "nas" w Częstochowie jest dużo ale inne się ujawnić
                              nie chcą.
                              Ja tylko 2 kupiłam.
                              Lakier masz jak w banku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka