Dodaj do ulubionych

Ukryte powody, jawny afront

30.05.06, 00:53
Jeśli można, kilka słów pod adresem sąsiedniego forum biżuteria, które z sobie
tylko znanych powodów nagle postanowiło selekcjonować czytelników.
Kiedyś zostałam sympatycznie zaproszona, dziś aby czytać, musiałabym mieć
zgodę właścicielki. Odebrałam to jako afront. Otóż nie będę ubiegać się o
możliwość bywania na forum biżuteria, chociaż było miło, czasem konkretnie,
chwilami gorąco a do wiekszości uczestniczek mam stosunek bardzo ciepły.
Moją biżuterię mogę pokazywać gdzie indziej.
Majka
Obserwuj wątek
    • babunowa Re: Ukryte powody, jawny afront 30.05.06, 01:30
      ale to nie byl atak na Ciebiewinknie nerwuj siewinkja bym byla jednak za tym,zebys
      zapukala,bo Cie lubiesmile
      • jamajka10 Re: Ukryte powody, jawny afront 30.05.06, 02:06
        Ja też Ciebie lubię. Na szczęście są inne fora, będzie okazja pogadać. Nawet
        teraz - mając niespodziewanie kilka niezagospodarowanych minut smile poklikałam i
        odkryłam parę miejsc.
        • zu_za Re: Ukryte powody, jawny afront 30.05.06, 12:09
          Buuu, Jamajka, a ja tak lubię Twoje prace!
    • zielony_listek Re: Ukryte powody, jawny afront 30.05.06, 12:36
      Hej, jamajka, nie denerujsja. Nie znam zupełnie tamtego forum, bizuteria się
      nie zajmuję. Ale patrząc obiektywnie, czasem ogólnodostępność nie jest
      najlepsza, przy pewnym stopniu kontroli mozna np. uniknąć trolli czy
      przypadkowych postów od śmigła. Psie fora np. często są nieogólnodostepne i
      wcale im to na złe nie wychodzi.
      pozdrawiam
      zielony_listek
    • vivictoria Re: Ukryte powody, jawny afront 30.05.06, 21:03
      Bardzo zabawna historia: czytywałam to forum i czaiłam się, żeby o coś
      biżuteryjki poprosić, o coś osobistego - wreszcie się odważywałam a tu ciach!
      nie ma wstępu sad((((((
      • mamoon1 Re: Ukryte powody, jawny afront 30.05.06, 22:04
        Możesz śmiało prosić. Forum się ukryło po głosowaniu, nie była to osobista
        decyzja moderatorek.
        • jamajka10 Re: Ukryte powody, jawny afront 30.05.06, 23:48
          Mie mam nic przeciwko zmianie statusu forum. Widocznie powody warte były
          zamieszania. Mam pretensje o brak jakiejkolwiek informacji, co jest zwykłym
          lekceważeniem. Można było skorzystać z listy obecności i rozesłać zawiadomienia.
          Nie lubię być traktowana jak intruz i nie będę dociekać co wydarzyło się na
          forum w ciągu ostatnich 12 godzin.
        • vivictoria Re: Ukryte powody, jawny afront 30.05.06, 23:51
          Nie robię biżu, ale mam po prostu prośbę do biżuteryjek śmieszną dość. Na forum
          mi nie zależy.
          • zu_za Re: Ukryte powody, jawny afront 31.05.06, 09:04
            vivictoria napisała:

> Nie robię biżu, ale mam po prostu prośbę do biżuteryjek śmieszną dość. Na
            forum mi nie zależy.

Mozesz napisać tutaj, to forum biżuteryjki też czytają smile
    • max_revolta Re: Ukryte powody, jawny afront 31.05.06, 02:26
      nieprzesadzaj z tym afrontem. nic sie nie stalo, tylko chcialam zaktywizowac
      dziewczyny i usprawnic komunikacje. na forum bylo 400 podczytujacych,
      zadeklarowanych z pomoca innym - ponad sto, albo sie wszyscy udzielaja - albo nikt.
      • jamajka10 Re: Ukryte powody, jawny afront 31.05.06, 02:50
        Po fakcie dowiaduję się, że nic się nie stało, że "chciałaś tylko" -to ma
        starczyć za wyjaśnienie? Od admina na poziomie oczekiwałabym raczej rzeczowego
        sprawozdania z podjętych działań. Chyba, że odpowiada Ci atmosfera magla.
        • max_revolta Re: Ukryte powody, jawny afront 31.05.06, 13:10
          wybacz ale nie mam ani czasu ani obowiazku rozsylania mejli do czytajacych lub
          nie forum z zapytaniem co mam zrobic z zalozonym przeze mnie prywatnym forum.
          Zalozylam watek gdzie jest 130 wpisow i dyskusji na ten temat, plus glowsowanie
          na forum - wiec nie przesadzaj i przestan mnie oczerniac i robic ze mnie
          rozkapryszona mala dziewczynke ktora bawi sie w zamykanie forum bez powodu.
          • max_revolta Re: Ukryte powody, jawny afront 31.05.06, 13:11
            pytanie 'co sadzicie' i 'glosowanie' odbylo sie zanim zmienilam status forum.
    • kati_p Re: Ukryte powody, jawny afront 31.05.06, 08:45
      Jamajko, WSZYSCY są wpuszczani na forum. Dopisuję Cię do listy, odwiedzaj kiedy
      chcesz.
      • cdominka Re: Ukryte powody, jawny afront 06.06.06, 17:47
        Może i wszyscy są wpuszczani ale mnie spotkała bardzo niemiła i dziwna sytuacja.
        Otóż po niecałych 2 dniach od przyjęcia na łono forumowiczek zostałam wyrzucona
        za brak zainteresowania. otóż nie wpisałam się do jakiejś listy i max_rewolta
        jak to określiła: " czyszczac forum mialam prawo wykreslic rowniez twoja osobe".
        Muszę nadmienić, że forum zdążyłam odwiedzić raz i to bardzo pobieżnie. Nikt nie
        poinformował mnie,że mam się gdzieś zapisać, bez wstępnego upomnienia zostałam
        wyrzucona jak nie powiem kto na nie powiem co. Dziwne rządzą tam reguły i
        uprzejmi nie są.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka