lamarta 06.07.06, 10:14 Zobaczcie, co znalazłam w necie! Rany, jestem pod ogromnym wrażeniem talentu tej dziewczyny Jak ona tego dokonuje? Obejrzyjcie wszystkie jej digarty! www.digart.pl/details.php?id=173620 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiunia.malutka Re: Figurki z modeliny! 06.07.06, 13:08 Już kiedyś widziałam. Brak słów po prostu... Odpowiedz Link
beaux Re: Figurki z modeliny! 07.07.06, 23:45 A mnie się to w ogóle nie podoba. Owszem wykonanie bardzo precyzyjne, ja tak bym w życiu niczego z modeliny nie potrafiła zrobić. Ale dla mnie to jest kiczowate. Oczyma wyobraźni widzę te figurki na kominku na tle makatki z jeleniem na rykowisku... Przykro mi, takie mam odczucia. Odpowiedz Link
lamarta Re: Figurki z modeliny! 08.07.06, 00:25 Beaux, masz rację - mi też nie odpowiada to, że są to takie lalki barbie To mi się nie za bardzo podoba, ale zachwyciła mnie precyzja wykonania - dziewczyna ma talent Te figurki robią ogromne wrażenie, ja po prostu padłam po ich zobaczeniu Nie wiedziałam, że człowiek jest zdolny do czegoś takiego I zastanawiam się, jak ona to łączy - mi modelina zawsze się rozwalała;P Chociaz człowiek zdolny jest do wielu rzeczy - niedawno ktos pokazywał figurki niemowląt - to było coś! Odpowiedz Link
beaux Re: Figurki z modeliny! 08.07.06, 01:23 lamarta nie chcę Ci słodzić, ale wg mnie Twoje masosolne robótki są cudne i te "palstikowe" laleczki przy Twoich dziełach mogą się najwyżej schować w jakiejś ciemnej dziupli i wydać z siebie cienki pisk Odpowiedz Link