lorenza-il-magnifica 07.12.07, 12:55 Urzekła mnie ta oto bluzka: forum.knitting-info.ru/index.php?showtopic=3001&st=140 Cz ktoś może ma schemat do niej> Jak sądzicie, została zrobiona z kordonka czy z jakichs innych nici? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivictoria Re: Bluzka jak z Hawajów 07.12.07, 13:02 Wyglada na cieniowana Sniezke, dosc zabawnie wyglada. Odpowiedz Link
d_orotkaa Re: Bluzka jak z Hawajów 07.12.07, 13:14 moim zdaniem to kordonek. nie jestem pewna, ale ta bluzka pochodzi chyba z "Zurnala MOD" i chyba go nawet gdzies mam. Poszukam Odpowiedz Link
lorenza-il-magnifica Re: Bluzka jak z Hawajów 07.12.07, 13:56 Będę wdzięczna Urzekła mnie ta bluzka. Myślę, że jako sukienka byłaby jeszcze lepsza. Co prawda fason jest taki więcej młodzieżowy i wyglądać w niej będę jak stara małpa, która spadła z drzewa - ale trudno. Zreszta - najwyżej córka mi zakosi Odpowiedz Link
zajbel Re: Bluzka jak z Hawajów 07.12.07, 15:45 Wejdz jeszcze raz na forum.knitting- i stronę wcześniej masz taką samą tylko jednokolorową. Wydaje mi się że w dziale poświeconym irlandzkim wzorom jest schemat tej bluzki . Oczywiście na knitting Odpowiedz Link
lorenza-il-magnifica Re: Bluzka jak z Hawajów 07.12.07, 22:48 Niestety, ona nie jest taka sama Liscie i kwiatki sa jednak inne. Odpowiedz Link
zajbel Re: Bluzka jak z Hawajów 07.12.07, 23:08 To jeszcze raz ja , wejdz na picasaweb galeria publiczna uzytkownika MurDanek galeria podłączona Anna tam są w Mod i Duplet znajdziesz mnóstwo tego typu wytworów wraz z wzorami elementów jak robić . Być może tam znajdziesz swoją bluzkę lub elementy z których ją zrobiono ajeśli nawet nie to obejrzysz moc ciekawych rzeczy. Odpowiedz Link
maladanka Re: Bluzka jak z Hawajów 08.12.07, 15:50 to jest z Żurnał Mod 478 - mam też fotkę tej bluzki i zapisałam sobie skąd.ale schematu nie mam Odpowiedz Link
lorenza-il-magnifica Re: Bluzka jak z Hawajów 08.12.07, 18:46 maladanka napisała: > to jest z Żurnał Mod 478 - mam też fotkę tej bluzki i zapisałam > sobie skąd.ale schematu nie mam A moze on gdzies wisi w necie? Odpowiedz Link
d_orotkaa Re: Bluzka jak z Hawajów 08.12.07, 18:53 > to jest z Żurnał Mod 478 Zgadza sie, ta bluzka nawet jest na okladce. Mam ten zurnal. Calosc ma 25 Mb. Zapraszam na priv Odpowiedz Link
lorenza-il-magnifica Re: Bluzka jak z Hawajów 08.12.07, 18:45 Do Zajbel: Mozesz mi dac linka? Jakos nie umiem wejsc w tę galerię Odpowiedz Link
lorenza-il-magnifica Re: Bluzka jak z Hawajów 09.12.07, 21:38 Dzięki! Dziewczyny, jestescie genialne i niezawodne! Odpowiedz Link
maladanka Re: Bluzka jak z Hawajów 15.12.07, 22:20 picasaweb.google.pl/kkrevistasrj/MOA478 tu jest bluzka jak z Hawajów - to pod choinkę ale znalazłam dzięki BogdzieP. Odpowiedz Link
lorenza-il-magnifica Re: Bluzka jak z Hawajów 17.12.07, 15:20 Dzięki! )) Na tych zdjęciach widać, jak te kwiaty i liście są zrobione. W sumie - p[roste, tylko łączenie trochę, że tak się wyrażę, upierdliwe. Ale sama robota pewnie nie wydaje się nudna, chociaż liscie i kwiaty powtarzalne, b o można je rozmaicier kombinbować. Odpowiedz Link