antiquedeco 12.09.06, 20:16 Wlasnie dorwalam sie do nowego Twojego Stylu i widze znajoma twarz . Gratuluje udanej notki o decoupage Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagitta123 Re: Greglis - GRATULACJE! 12.09.06, 21:00 Ciekawe, jutro zaglądam do gazety Odpowiedz Link
bamboo Re: Greglis - GRATULACJE! 12.09.06, 21:47 hehe, to ja się powieliłam, a raczej wątek greglis, bardzo ładnie wyglądasz!!! Odpowiedz Link
qlka_79 Re: Greglis - GRATULACJE! 12.09.06, 21:58 Ooo, jak będzie w domu (TS) to zaczne lekturę od tego właśnie Na razie nie gratuluję, bo nie wiem czego. Odpowiedz Link
lamarta Re: Greglis - GRATULACJE! 12.09.06, 23:21 Ja też nie czytałam, trzeba kupić natychmiastowo (jutro, bo dzis za późno;> Odpowiedz Link
greglis Re: Greglis - GRATULACJE! 13.09.06, 21:25 Dziękuję, ale to tylko taka mała wzmianka,ale i tak mi było miło Odpowiedz Link
estrella78 Re: Greglis - GRATULACJE! 14.09.06, 10:41 Greglis, gratulacje! Bardzo ładne zdjęcia i fajny wywiad. Mam nadzieję, że dzięki temu będziesz miała jeszcze więcej chętnych na kursy, które mogę potwierdzić, że są rewelacyjne. No i ten wielki wybór papierów w pracowni... Odpowiedz Link
ewr Re: Greglis - GRATULACJE! 14.09.06, 11:14 Widziałam i ja! Gratulacje Greglis, bardzo ładne zdjecie masz Odpowiedz Link
annaem1 Re: Greglis - GRATULACJE! 14.09.06, 18:06 a ja jestem niezadowolona!!!!!!!!! bo artykuł jest stanowczo za KRÓTKI!!!!! i zdjęć za mało!!! uwielbiam prace Pani kasi i ciągle czuję niedosyt...... a tak na poważnie to szczerze gratuluję ))))))))) Odpowiedz Link
milena_elizka Re: Greglis - GRATULACJE! 15.09.06, 11:52 Ja też był chciała zobaczyć i poczytać. Jest jeden problem - nie przepadam za tego typu czasopismami kobiecymi i prawdę mówiąc nie chciałabym wydawać forsy (ile za to miałabym serwetek. Może ktoś zechciałby zeskanować tę stronę i moderatorki pozwoliłyby na umieszczenie jej na forum zdjeciowym. Gratuluję Greglis. Pozdrawiam. Milena Odpowiedz Link
bamboo Re: Greglis - WYWIAD 16.09.06, 07:09 milena_elizka napisała: > Może ktoś zechciałby zeskanować tę stronę i > moderatorki pozwoliłyby na umieszczenie jej na forum zdjeciowym. Gratuluję > Greglis. Pozdrawiam. proszę mniejszy format: img170.imageshack.us/my.php?image=gregliste2.jpg dla krótkowidzów: img170.imageshack.us/img170/8107/gregliste2.jpg pozdrowionka Odpowiedz Link
milena_elizka Re: Greglis - WYWIAD 18.09.06, 10:48 Bamboo - serdeczne dzięki za link do strony (wybrałam format nr 2 . Greglis - masz urodę tak subtelną jak Twoje prace. Pozdrawiam. Milena Odpowiedz Link
ibisek1 Re: Greglis - GRATULACJE! 16.09.06, 08:35 Przeczytałam i ja - gratuluję. I fajne zdjęcie Pozdrawiam Odpowiedz Link
hanula Re: Greglis - GRATULACJE! 17.09.06, 01:32 Ja również gratuluję. Ale: stara CHIŃSKA technika? No ja przepraszam... Włoska, francuska, angielska nawet, ale przecież nie chińska; europejski sposób taniego naśladowania drogich chińskich i japońskich mebli... Odpowiedz Link
arine Re: Greglis - GRATULACJE! 17.09.06, 01:50 Wstanę rano i leeecę do sklepu!Coś się dzieje!To lubię Odpowiedz Link
greglis Re: Greglis - GRATULACJE! 17.09.06, 09:11 hi,hi mnie to też rozbawiło,niestety nie miałam okazji aby autoryzować ten wywiad,wtedy na pewno bym to sprostowała. jeszce raz ślicznie Wam dziękuję za tyle miłych słów Odpowiedz Link
el775 Re: Greglis - GRATULACJE! 17.09.06, 03:26 Greglis, gratulacje. Ale miło! Co to za gadanie, że udane zdjęcie! To Ty jesteś Sliczna. I Twoje prace też. Odpowiedz Link
kicorka Re: Greglis - GRATULACJE! 18.09.06, 19:29 Piękna dziewczyna,piękne prace, piękna galeria....GRATULUJE Odpowiedz Link
alisaga Re: Greglis - GRATULACJE! 18.09.06, 20:11 Greglis, dziewczyny mają rację! Jesteś tak piękna, jak Twoje prace. Z zazdrością (a fe, wiem że to nieładnie)myślę że to trochę niesprawiedliwe: taka uroda i talent w jednej osobie... Odpowiedz Link
loocyem Re: Greglis - GRATULACJE! 19.09.06, 09:26 ja tez! ja tez widzialam! szkoda, ze tak mało poświecili miejsca... buuu... Kasiu, wszystko piękne, urodziwe, szykowne... Odpowiedz Link
regata7 Re: Greglis - GRATULACJE! 21.09.06, 12:37 dołaczam się do gratulacji. Naprawdę się ucieszyłam, jak Cię zobaczyłam w gazecie ) Ta "chińska" technika troszku mnie zaskoczyła , ale cóż. p.s.: od lat nie kupuję pism kobiecych, ten numer kupiłam, bo miałam przed sobą godzinę czekania na koniec treningu mojego dziecięcia, i od razu taka fajna niespodzianka! ) Odpowiedz Link
reniuszka W listopadowej Claudii... 15.10.06, 13:43 ...artykuł i kurs zarazem z Kasią (Greglis). Dużo więcej niż w TS, ładne fotki, przykłady, porady dla całkiem "zielonych" i nie tylko. No i uśmiechnięta Kasia Pozdrawiam. Renia Odpowiedz Link