Dodaj do ulubionych

Giełdy wymiany

29.12.06, 14:43
Drogie artystki, wątek "Giełda wymiany serwetek" pojawił się także (i to nie raz) na forum Rękodzieło i Ozdoby. Wiem, że w opisie tego forum ciągle wisi stara giełda wymiany serwetek, która cieszyła się ogromną popularnością. No i chyba wygodniej było wrzucać serwetki na fotoforum niż podawać linki. Dlatego mogę założyć nową foto-giełdę wymiany serwetek i podpiąć w opisie, żeby łatwo było na nią trafić, ale mam pytanie: cz to ma być wymiana tylko serwetek, czy macie ochotę wymieniać się czymś jeszcze (wtedy mozna nazwać taki wątek np. "Artystyczna giełda wymiany" i poza serwetkami będzie można tam pokazywać, co tylko chcecie. Co o tym myslicie? A może zrobić giełdę wymiany serwetek, a poza tym "Giełdę wymiany czegoś_tam_jeszcze" (nie mam pojęcia, czym jeszcze macie ochote się wymieniać). W każdym razie czekam na propozycję, a tymczasem życze dużo twórczych pomysłów i ich udanych realizacji w Nowym Roku smile
Obserwuj wątek
    • igaspr Re: Giełdy wymiany 29.12.06, 16:33
      Jestem za jedna gielda wymiany wszystkiego smile))
      • miska_malcova Re: Giełdy wymiany 29.12.06, 19:12
        w zasadzie tak by było najlepiej... Giełda wymiany wszystkiego, papierów,
        serwetem, puncherów i innych gadżetów.
        • alegria_7 Re: Giełdy wymiany 31.12.06, 10:03
          Założyłam jedną giełdę dla wszystkiego. Mieści się tutaj:

fotoforum.gazeta.pl/72,2,1111,54696228.html
          Jeśli będzie zainteresowanie, w ciągu najbliższego tygodnia trafi do opisu w miejsce starej Giełdy Wymiany Serwetek. W związku z tym owa zniknie z opisu, więc jeśli ktoś ma jeszcze na wymianę wystawiane tam serwetki - zapraszam do nowej Giełdy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka