Dodaj do ulubionych

Inteligencja w mediach

IP: *.dialin.buffalo.edu 03.02.02, 16:46
Kto wedlug Was jest najinteligentniejsza postacia w telwwizji, radiu, prasie??
Moja lista:
1. T. Sznuk Widac ze facet jest kumaty nie tylko w programie "1 z 10", ale
takze w audycjach pr. I PR;
2. M. Orlos Teleexpress, filmy, programy z jego udzialem, swietnie wygadany,
dobrze wrzuca teksty rozsmieszajac wszystkich.
3. M. Olejnik Swietna dziennikarka, szkoda ze odeszla z Trojki, chociaz caly
program schodzi na psy
4. Zaloga Lalamido, nie wiem czy pamietacie ten program, Brzoska Brzoskiewicz
i inni, na pierwszy rzut oka totalne odpaly, ale jak ich lepiej posluchac to
to jest humor na wysokim poziomie
Obserwuj wątek
    • Gość: Beki Re: Inteligencja w mediach IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 17:36
      Dla mnie super inteligencja grzeszy Grazyna Torbicka. Bardzo ja lubie ogladac
      bo wiem ze to na co patrze jest profesjonalne.
      • andy_sz Re: Inteligencja w mediach 03.02.02, 17:38
        O tak, Torbicka grzeszy i inteligencja i uroda. Lubie naprawde ta prezenterke.
        • Gość: Nataliaa Re: Inteligencja w mediach IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 17:45
          Chyba musze troche tv pooglądać.Z Torbicką lubię oglądać jakieś programy o
          filmie.Jagielskiego lubię.I Tomasza Lisa.
          • Gość: Beki Re: Inteligencja w mediach IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 17:49
            Lis jest owszem profesjonalny, ale chamidlo z niego. Slyszalas kiedys moze jak
            ktos nagral jego przeklenstwa na i rozprowadzal w internecie? Ludzi to on ma za
            nic.
            • Gość: Nataliaa Re: Inteligencja w mediach IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 17:53
              Słyszałam.Ale podoba mi się sposób w jaki prowadzi "Fakty" i komentował różne
              tematy ze Stanów.
              • Gość: Agatka Re: Inteligencja w mediach IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 20:41
                Lubie Michala Fajbusiewicza, Torbicka i Maxa Kolonko.
    • Gość: Murzyn Re: Inteligencja w mediach IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 22:33
      Torbicka, Torbicka i jeszcze raz Torbicka.
    • Gość: Murzyn Re: Inteligencja w mediach IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 22:34
      Acha, Fajkowska tez moze byc. Zna duzo jezykow i jest sympatyczna.
    • Gość: Damian Re: Inteligencja w mediach IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:43
      Prawie wszyscy z Dwojki: Torbicka, Fajkowska, Kubicz, Kulczycki.

Poza tym ta Pani co prowadzi rozmowy z politykami i ma zawsze muche i frak.
      • Gość: Ziegi Re: Inteligencja w mediach IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 01:40
        Tomasz Lis, Waldemar Ogiński, Monica Olejnik.
        • Gość: Beki Re: Inteligencja w mediach IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 22:33
          Kto wie ktory to jest Waldemar Oginski?
    • Gość: Pamela Re: Inteligencja w mediach IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 17:13
      Pani Torbicka, Orlos, i Czubowna.
    • Gość: Loona Re: Inteligencja w mediach IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 18:59
      Lubie Pienkowska z Wiadomosci. Za Sympatycznosc i Czubowne za glos.
    • Gość: TVMAN Re: Inteligencja w mediach IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 23:32
      Jan Suzin
    • Gość: Pixi Re: Inteligencja w mediach IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 00:54
      Andy, pierwsze trzy podpunktu zgadzam sie w 100 procentach! Patrz, jak rozne
      teleturnieje traca po miesiacach widownie i w koncu schodza z Anteny, a program
      Pana Sznuka istnieje do dzis i to duzo o nim samym swiadczy.

Bardzo lubie tez Jolante Fajkowska i Beate Chmielowska z Teleexpressu.
    • Gość: Glos Re: Inteligencja w mediach IP: *.gdan.gazeta.pl 20.02.02, 23:25
      Inteligencji brak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka