Dodaj do ulubionych

Sala na wesele

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:05
Witajcie, jaką możecie polecić salę na wesele w Słupsku ewentualnie w Ustce
na ok 80 osób, nie mieszkam już w Słupsku ale stąd pochodze i tutaj robimy
wesele, proszę o jakieś sugestie i moze orientacyjne ceny za os., najlepiej
żeby też można było wykupić noclegi,
Obserwuj wątek
    • Gość: Julka Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 08:44
      w Kobylnica moja koleżanka otworzyła Dom Weselny, zabawa może być na 100 osób,
      zobacz

pozdrawiam
      • Gość: ktosik Re: Sala na wesele IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.11.06, 09:12
        dzięki za odzew, w którym miejscu to jest w Kobylnicy, a może masz nr telefonu?
        • Gość: aniol Re: Sala na wesele IP: 81.210.107.* 07.11.06, 09:52

Witaj , my robimy wesele w Palacu pod Bocianim Gniazdem w Runowie. Przyjecia
          robia tam do 100 osob. Ceny od 130- 150zl za osobe zalezy od menu. W tym sa
          rowniesz noclegi i poprawiny.

www.runowo.pl

www.wesele.runowo.pl

Pozdrawiam, przepraszam za bledy od niedawna mieszkam w polsce
          • Gość: kasia Re: Sala na wesele IP: *.bb.online.no 01.12.08, 17:32
            w runowie zaczyna sie cena od 160 zł
            niby wszystko ładnie pieknie ale w tej cenie nie ma prawie nic -
            nawet pokrowcow na fotele nie dadza ani ciast ani napojow ani
            przystrojenia sali
            jest cena az 220 zł od osoby ale nawet wtedy trzeba za posciel
            zalpacic 10 zł od osoby to chyba przesada
            cena jak w zamku a noclegi dla gosci brzydkie-sami zobaczcie na
            zdjeciach- tam robia kolonie a cena jest jak z kosmosu- nie polecam
        • Gość: Julka Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 11:25
          jak wjeżdżasz od Słupska, to przy samym wjeździe do Kobylnice jest łuk na lewo
          i tam skręć. Potem jedziesz do skrzyżowania, na którym skręcasz w lewo i cały
          czas prosto. Na chwilę kończy się asfalt i potem jakieś 200m jest hurtowania
          mrożonek, musisz wjechać tam na posesję, to jest tam

dam Ci numer na kom. Joanna - 505-259-645
          i do domu 059 - 842-97-40

powołaj się na mnie : Julita

życzę powodzenia
          • Gość: Duśka 78 Re: Sala na wesele IP: *.164.wmc.com.pl 17.11.06, 11:54
            Ja polecam Ci salę w CKP na Szczecińskiej. Super jedzenie, obsługa i na miejscu
            pokoje do spania i niedrogo. Z tego co wiem, trzeba bardzo wczesnie rezerwować
            termin.Sala jest bardzo ładna i pokoiki też. Naprawde warto!Pozdrawiam
            • ksztab01 Re: Sala na wesele 17.11.06, 17:46
              ja też bardzo polecam bursę CKP róg Koszalińskiej i Szczecińskiej. Tanio i
              bardzo dobrze. Moje wesele było na 70 osób, ale spokojnie ze 20-30 osób więcej
              wejdzie.
              • Gość: ktosik Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 08:57
                Wiem wiem że tam fajnie byłam tam na jednym weselu ale terminów tam nie ma :(
                • Gość: nw Re: Sala na wesele IP: *.168.wmc.com.pl 25.05.07, 11:06
                  wesele w bursie???
                  co to za wieśniacka propozycja- błahahaha
                  • Gość: a Re: Sala na wesele IP: 92.55.223.* 15.03.09, 14:09
                    Jeżeli chodzi o wesela w bursie to im nie potrzebne są żadne reklamy o wolny
                    termin jest możliwy za 2 lata jeta tam dobra sala . z klimatyzacją dobra
                    kuchnia oraz baza noclegowa jest napewno taniej niż w innych lokalach Słupska
                    i okolicy Pozdrawiam
                    • patka15-92 Re: Sala na wesele 21.11.10, 15:50
                      Czesc mam pytanie wiecie moze gdzie jest najtaniej sala do wynajecia w Slupsku na wesele bo biore slub w sylwestra prosze o odpowiedz
    • agnes123 Re: Sala na wesele 17.11.06, 19:40
      Ja polecam "Zajazd " na górze - sama tam miałam wesele na 90 osób i bardzo
      chwalę sobie to miejsce ;)
      • Gość: ;) Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 09:10
        zajazdu juz nie ma ;)
    • Gość: Biedronka Re: Sala na wesele IP: *.175.wmc.com.pl 17.11.06, 21:25
      Powiem tak zależy ile na to chcesz przeznaczyć i jakie masz podejście do tego.Ja miałam wesele w Annie De Croy.W bardzo ładnym stylu,smaczne jedzenie dobra obsługa.Kosztowało troszkę pieniędzy ale nie żałuję ani złotówki ponieważ wspomnienie jest naprawdę rewelacyjne.Dodam że można zamówić różne atrakcje.Wiem też że dla gości są tańsze pokoje w hotelu Zamkowym przy restauracji.Spokojnie do pomieszczenia wejdzie 100 osób.
      • Gość: ktosik Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 08:56
        Czy mogłabyś zdradzić ile wyszło Cię od osoby, wiem że wszystko zależy od menu
        ale chciałabym mieć ogólny pogląd na sprawę.
        • Gość: biedronka Re: Sala na wesele IP: *.175.wmc.com.pl 20.11.06, 12:52
          • Gość: biedronka Re: Sala na wesele IP: *.175.wmc.com.pl 20.11.06, 13:01
            Wesele było w 2005 roku październik,cena od osoby to 110 do 130 zł.Tak jak raczej wszędzie,zależne od menu.Owszem można zrobić i za więcej ale za tą cenę jest naprawdę spoko jedzenia.Są przeróżne atrakcje(sam lokal jest atrakcją,naprawdę uwierz mi że wystrój robi swoje),my mieliśmy rycerzy akurat(rewelacja,zrobili wielką furorę).Nie jestem osobą majętną więc myślałam że nigdy mnie nie będzie stać na wesele w takim miejscu,a jednak.Myślę że naprawdę warto pójść i chociaż się zapytać.Wiem że cosik się zmieniło tam ale nie potrafię Ci powiedzieć czy chodzi o cenę.Jeśli chodzi o noclegi to w hotelu pytając się należy powiedzieć że chodzi o wesele w Annie De Croy,wtedy jest zniżka.
            • Gość: cardillon Re: Sala na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 13:46
              a jaa mam zle doswiadczenie z ta restauracją. Umawialam sie na jedną kwotę, a wyszlo dużo, duzo drożej
      • Gość: Gosiek Re: Sala na wesele IP: *.icpnet.pl 14.04.07, 09:37
        A mozesz zdradzic kto Wam przygrywal, kto robil zdjecia lub film?
      • Gość: Kasia Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 15:55
        No, nie wiem. Rok temu wychodziłam za mąż i też miałam wesele na ok.
        80-90 osób. W Annie deCroy powiedzieli mi, że robią wesela na max.
        70 osób i to tylko jeśli jest "na siedząco", bez tańców, bo mają za
        mało miejsca. Więc nawet jeśli zmienili zdanie, to i tak chyba
        byłoby Wam tam ciasno. Ja ostatecznie robiłam w Damnicy, w pałacyku
        Ośrodka Szkolno-Wychowawczego i było cudnie, ale oni chyba już
        zrezygnowali z wynajmu pałacu na wesela :(
        • Gość: susana Re: Sala na wesele IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.10, 17:57
          w damnicy caly czas organizuja wesela, tylko trzeba wczesniej
          rezerwowac :)
    • Gość: ana Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 15:19
      polecam salę na kulczyńskiego w szkole podstawowej nr 10
    • Gość: DARIA Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 07:26
      MERTO
    • Gość: asia Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 10:33
      metro
    • Gość: ktosik Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 10:57
      Dzięki już znalazłam, sala w Medyku tzn. w bursie też podobno fajnie :)
      • Gość: tralalal Re: Sala na wesele IP: *.168.wmc.com.pl 23.05.07, 22:42
        Będziemy tam na weselu,ciekawe...hmm
        • Gość: ktosik Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 14:28
          a kiedy się bawicie?
          • Gość: tralala Re: Sala na wesele IP: *.168.wmc.com.pl 24.05.07, 15:17
            a jakoś w czerwcu
            • Gość: ktosik Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 09:17
              To napisz jak było, jakie jedzienie, obsługa no i w ogóle, jak możesz
              oczywiście :)
              No i miłej zabawy
              • Gość: tralala Re: Sala na wesele IP: *.168.wmc.com.pl 25.05.07, 17:29
                Ok w czerwcu wrócę do tematu.
      • Gość: gość Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 19:25
        Byłam na trzech weselach w medyku i na trzech byłoby jednakowo źle,gdyby nie
        orkiestra.Po pierwsze ustalone menu wyglądało inaczej niż to które pojawiło się
        na stołach. Ogólnie jedzenia było mało i niezbyt smacznie (chociaż pieczona
        świnka i ciasta rewelacja).Kelnerki i kucharz bardzo miłe,ale organizator
        próbował naciągnąć na wyższa cenę w każdym możliwym momencie.Dekoracja niezbyt
        ładna i w dodataku liczona dodatkowo do ceny,a nie jak obiecywał organizator w
        cenie. Ogólnie nie polecam!
        • Gość: mała Re: Sala na wesele IP: *.gprs.plus.pl 25.03.09, 19:56
          ja miałam okazje kilka razy bawic sie w medyku i byłam zadowolona
          jedzonko bardzo dobre i było go duzo rózne zimne przekąski i kilka
          goracych posiłkow. polecam
          • Gość: gonia173 Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 19:04
            Polecem salę w starym młynie za strażą pożarną jest tam bardzo miła atmosfera
            jedzonko pyszne i sympatyczna obsługa. Sama tam miałam zarezerwowaną salę jednak
            z przyczyn osobistych musiałam zrezygnować i zostawiam wolny termin 28.08.2010.
            Gorąco polecam
      • Gość: menka Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 15:29
        Kobieto nie rób tam!!!!byłam na weselu - sala jak sala bez
        rewelacji, ale kobieto mało jedzenia, ja swojego wesela nie
        zrobiłabym tam. z wesela wróciłam głodna. Ja mam wesele 30 sierpnia -
        wyprawiamy je w ustce w "ENERGETYKU".pozdrawiam i życze powodzenia
        w wyborze sali
    • Gość: Mariusz Wisniewski restauracja VITA w Słupsku IP: *.rene.com.pl 06.08.07, 00:38
      Właścicielka tej knajpy to największa złodziejka w całym Słupsku! Zamówiliśmy u
      niej przyjęcie weselne. Próbowała nas oszukać przy każdej okazji. Ceny
      zawyżała, porcje były mikroskopijne a na końcu przedstawiła nam wyliczenie z
      kosmosu! Poza tym rąbnęła sie przy mnożeniu i dodawaniu - dziwne, że na swoja
      korzyść. Łącznie próbowała nas oszukać na 550 PLN (20 % wartości)! Ceny wyższe
      niż w karcie na co dzień. Nigdy się nie spotkałem z tak bezczelną próbą
      oszustwa. Miała nas za idiotów! Ostrzegamy!
      • Gość: biedronka Re: restauracja VITA w Słupsku IP: *.168.wmc.com.pl 06.08.07, 14:43
        Miałam napisać w czerwcu ale obudziłam się w sierpniu.Sala w bursie medyka to dość ciekawe rozwiązanie na wesele,ogólnie może być,jedzenie też nie złe.
        • Gość: xxx Re: restauracja VITA w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 21:35
          spróbuj w " Kormoranie" w Rowach wszyscy mają spanie a sala nawet i
          na 200 osób. kulturka no i nad morzem
          • Gość: pati sala na wesele - runowo.pl IP: *.rene.com.pl 18.02.08, 16:43
            ja robie na www.runowo.pl super atmosfera, warunki i cena dez dogodna b razem z
            poprawinami, bogatym menu i noclegiem koszt to 170zl, gdzie w slupsku za ta sama
            cene bez nocelgu jest za taka kase...
            • Gość: malina Re: sala na wesele - runowo.pl IP: *.pools.arcor-ip.net 16.03.08, 15:51
              .... nie jestem z slupska ale moj chlopak pochodzi z slupska. Chcemy sie za rok
              pobrac i podoba nam sie restauraca Anna de Croy... Czy ktos nie dawno robil tam
              wesele? Mam 95 gosci! Jak bylo? P.s. sorry za blendy...
      • Gość: normalni Re: restauracja VITA w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 21:41
        zgadzam sie z toba w 100% ta kobieta ma problemy z dodawaniem i
        mnożeniem,co do obslugi i jedzenia to ok ale zeby placic za lód w
        knajpie??
      • Gość: ada Re: restauracja VITA w Słupsku IP: *.p1.InterArena.pl 03.07.10, 22:49
        to samo dziee się w hotelu troanowski w ustce.identyczny przkład
        goście informowali nas że właścicielka kradnie nam alkochol.menu w
        ostatniej chwili zmienione kelnerką trzeba było pomagać a na koniec
        rachunek policzony o 5 osób więcej
        • Gość: eli Re: restauracja VITA w Słupsku IP: *.nat0.sta.nsm.pl 10.08.10, 21:46
          hej, mam prośbę możesz jeszcze coś na temat Trojanowskiego powiedzieć? ogólnie warto?
        • Gość: aga Re: restauracja VITA w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 20:35
          Nie zgadzam się z wypowiedzią, miałam w 06.11r. wesele w Trojanowskim. Byliśmy bardzo zadowoleni, obsługa jest bardzo szybka , jedzenie dobre i bardzo dużo, stoły były całe zapełnione. Pokoje luksusowe, dwuosobowe, noclegi tanie. Do dziś goście wspominają nasze wesele. Byłam na wielu weselach w Ustce i w Słupsku, organizacje na nich były słabsze, nie będę wymieniać nazw-to nie mój cel. Po prostu klasa w Trojanowskim.
    • Gość: curlygirlpati Re: Sala na wesele IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.04.08, 22:09
      polecam www.runowo.pl
      niedrogo z noclegami wychodzi za osobe i rzeczywiscie fajnie maja.. 10 lat
      doswiadczenia robi swoje..
    • Gość: curly girl pati Re: Sala na wesele IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.04.08, 22:30
      polecam www.runowo.pl
      • Gość: gośc Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 16:20
        Witam! Chcę zorganizowac wesele w Anne de Croy na ok 100 osób, tylko
        obawiam sie czy nie bedzie tam za ciasno. Był tam ktoś na imprezie z
        podobną ilością gości? Nie było zbyt ciasno??
        • Gość: gosia Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 10:46
          czesc moj brat mial wesele w annie de'croy na 100 osob,jest sporo miejsca ale
          wszyscy goscie nie widza mlodej pary,poniewaz stoja tam filary no i za bardzo
          nie ma jak ulozyc stolow.sala elegancka,jedzenia dobre ,a jesli chodzi o kwestie
          finansowa to radze uwazac,bo za sama kawe i herbate zaplacili az 1000zl wiec cos
          juz bylo nie tak...ale tam jest pieknie
        • Gość: anula Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 22:44
          witaj,Byłam na weselu we wrześniu w zeszłym roku owszem jest ładnie ale na 100
          osób jest za ciasno i nie wszyscy sie widzieli
    • Gość: polecam Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 09:24
      na ul. hubalczyków
    • Gość: hej Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 22:51
      pinokio
      • Gość: gość Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 08:52
        Czy ktoś robił wesele w Portusie za Pinokiem?
        • Gość: E Re: Sala na wesele IP: *.plus.com 21.07.08, 12:53
          Znacie jakies opinie na temat Piotrusia za pizzeria Pinokio?
          • Gość: KasiaM Rowy Kormoran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 13:03
            Czy ktoś był na weselu w Rowach w Kormoranie?
            • Gość: janek Re: Rowy Kormoran IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 11:19
              rozmawialem z wlascicielem kormorana bo bylem zainteresowany weselem tam ale zostala mi udzielona informacja ze ich to nie interezuje
              • Gość: gość123 Re: Rowy Kormoran IP: *.rene.com.pl 24.08.08, 15:11
                czy ma ktoś może informacje jaki ośrodek w Rowach organizuje
                przyjęcia weselne, także poza sezonem letnim, czy jeśli taki
                istnieje to czy jest godny polecenia?
                • Gość: Columbus Re: Rowy Kormoran IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 11:30
                  Columbus organizuje wesela ale nie wiem jak z terminami
            • Gość: mirek Re: Rowy Kormoran IP: 213.156.122.* 24.05.09, 01:35
              Ja byłem na weselu kuzynki i przyznam że począwszy od wystroju a skończywszy na
              obsłudze BEZ ZASTRZEŻEŃ rewelacyjny obiekt... najlepiej pojechać obejrzeć
              pogadać z dyrekcją powiedzą co i jak... ja bawiłem się świetnie
        • Gość: a Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.09, 10:35
          no właśnie, co wiecie na temat Portusa?
          • Gość: egon Re: Sala na wesele IP: *.slupsk.vectranet.pl 23.02.09, 22:01
            ja mam tam mieć, ale dopiero we wrześniu i trochę ryzykuje, bo nie
            wiem, jak będzie. Generalnie sala mi się podoba.
            Jedyne, co jest mi wiadome to to, że tam jest trochę za ciemno. I
            boję się też, że dadzą jakieś takie wyrafinowane, wymyślne żarcie w
            mikroskopijnych porcjch. Słyszałem też, że długo się tam czeka na
            podanie potraw
    • Gość: myboo Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 09:41
      witam my robimy wesele w Annie De Croy sala świetna ma swój urok dekorują ją
      świecami co naprawdę daje efekt, podejście właściciela też genialne polecają
      wszystko kursy tańca muzyków kamerzystów fotografów samochód kwiaciarnie a nawet
      kościół, może i drogo ale za taką cenę warto i nie wiem czy wiecie ale u nich
      wesele z piątku na sobotę jest dużo tańsze, a co do kawy i herbaty fakt trzeba
      zapłacić 9 zł od osoby ale za tą cenę kawa i herbata jest bez ograniczeń.
      • Gość: do myboo Re: Sala na wesele IP: *.gprs.plus.pl 08.09.08, 10:07
        A ile płacisz za osobe?
        • Gość: my boo Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 09:25
          150zł/osobe moim zdaniem to nie jest tak strasznie drogo, w dolinie charlotty
          proponowali mi 250zł/ osobe i to było naprawde drogo.
        • Gość: my boo Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 09:27
          płacę 150 za osobę to nie jest drogo jak na taki lokal nawet tanio, w dolinie
          charlotty proponowano mi 250 za osobe bez względu na to jakie menu wybiorę
          • Gość: do my boo Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 11:36
            w charlocie 250zł od osoby to z poprawinami, bez poprawin 170zł.
            A w annie de croy za 150zł masz wesele z poprawinami? Jeżeli tak to
            faktycznie tanio:)
            • Gość: myboo Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 21:14
              w charlocie bez poprawin 200 zł wiem byłam pytałam a w annie z poprawinami 170 zł
    • Gość: niunia Re: Sala na wesele IP: 82.160.49.* 08.09.08, 15:32
      witam!mialam wesele w annie de croy w tym roku i naprawde polecam;-))
      pyszne jedzenie i wspaniała obsługa a do tego ten klimat...
    • Gość: ola20 Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 11:44
      hej pomóżcie mi znaleśc sale na wesele w słupsku gdzie można swoje
      jedzenie
    • ola2029 Re: Sala na wesele 18.09.08, 11:59
      Gość portalu: ktosik napisał(a):

> Witajcie, jaką możecie polecić salę na wesele w Słupsku ma 100 osób
      > ze swoim jedzeniem
      • Gość: gość Re: Sala na wesele IP: 217.153.220.* 19.09.08, 07:58
        ...jedyne miejsce, które mi do głowy przychodzi to Działkowiec na wylocie na
        Gdańsk... tam samemu sie trzeba o kucharza i jedzenie zatroszczyć...
        • bakusia86 Re: Sala na wesele 03.01.09, 23:21
          jesli chodzi o nieduże wesele max do 60os. to polecam Pensjonat Michałek.Jeśli
          ktoś jest zainteresowany nr tel.lub innymi szczegółami chętnie odpiszę
          • Gość: Gośka Re: Sala na wesele IP: *.chello.pl 15.01.09, 17:18
            Witaj !!! Ja chciałam zapytać gdzie dokładnie znajduje się ten
            Pensjonat pod Michałkiem i jaki jest koszt od 1 osoby pozdrawiam :-)
        • Gość: moon Re: Sala na wesele IP: *.bannet.com.pl 12.01.09, 21:56
          a gdzie dokładnie jest ten Działkowiec? nigdzie nie mogę znaleźć żadego kontaktu
          tam.
          • Gość: asia Re: Sala na wesele IP: *.slupsk.vectranet.pl 11.08.11, 18:37
            to jest na Gdańskiej 13 czy jakoś tak byłam w tym roku tam na weselu i było wspaniale do tego mogę polecić świetnego kucharz i który ma bardzo dobre jedzenie a to jego strona pysznejedzonko.com.pl/ na prawdę polecam tego kucharza
        • Gość: kasia270182 Re: Sala na wesele IP: *.slp.vectranet.pl 20.02.09, 22:09
          Ja swoje wesele organizowałam przez F. H. Mariola Krajewska. Mają do
          dyspozycji kilka sal. Bardzo ciekawe menu i przystepna cenę.
          Jedzonko naprawde smaczne. Placilam 90 zl/os, miałam w tym obsługe,
          wystrojenie sali. Generalnie wchodzi sie na gotowe. Polecam.
          • Gość: siwa Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 08:32
            A ja płace 200zł/os w Trojanowskim w tym nocleg i poprawiny
            • Gość: aga Re: Sala na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.10, 23:05
              jak było w Trojanowskim?
          • Gość: gość Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 18:23
            przecież to złodzieje i papudraki, nic nie potrafią zorganizować robią wszystko na odpieprz w ostatniej chwili
    • Gość: pyt Re: Sala na wesele IP: *.slp.vectranet.pl 20.01.09, 02:11
      jakie ceny?
    • Gość: mania Re: Sala na wesele IP: *.slupsk.vectranet.pl 26.02.09, 22:13
      witaj polecam tobie kobylnice ZŁOTY KRĄG-SALA super jedzonko ekstra
      szybka fachowa obsługa noclegi równiez-maja swoja strone wejdz zobacz
      • Gość: marika Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.09, 11:52
        byłam niedawnoo na weselu w złotym kręgu i jedyne co mi się tam
        podobało to wystrój :(( Nie mogę powiedzieć aby obsługa była szybka
        i profesjonalna, jedzenie mało smaczne i na wszystko trzeba długo
        czekać i często kilkakrotnie przypominać kelnerkom które zawsze mają
        coś ważniejszego do zrobienia
        • Gość: blondyna Re: Sala na wesele IP: *.gprs.plus.pl 25.03.09, 22:51
          w zeszłym roku latem miałam wesele w medyku, polecam.
          Maja dwie ładne sale, kolor dekoracji mozna sobie wybrac.
          Duzy wybor jedzonka, pyszne ciasta, mozliwosc zamowienia pieczonego
          prosiaka lub dzika. Miła obsluga. Mozliwosc wynajecia pokoi dla
          gosci, dla mlodej pary pokuj gratis.
          • Gość: rózia Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 17:48
            ja szczerze polecam Gościniec Słupski w Bydlinie. nie dosc ze
            wystroj i klimat po prostu rewelacyjny, to jeszcze jedzonko super i
            szefowie rowniez. Same mile wspomnienia:) www.gosciniec-slupski.pl
            • Gość: slawek Re: Sala na wesele IP: *.tvgawex.pl 10.10.10, 20:48
              Witam. 2 października mielismy wesele w Goscincu Slupskim w Bydlinie. Kazdemu goraco polecam to klimatyczne miejsce. Pelen profesconalizm ze strony zarowno niesamowitego szefa (pozdrawiamy, o ile to przeczyta:) jak i personelu. Potrawy smaczne i slicznie podane. Poza tym co mielismy obiecane w umowie na stołach widzielismy dodatkowo inne dania, piekne rzezby z owocow. Jesli ktos szuka urokliwego miejsca w romantycznym plenerze z wysoka jakoscia swiadczonych uslug smialo moze udac sie do Goscinca.
              • Gość: gonia27 Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.10, 19:49
                Witam :)
                Właściwie nie wiem do kogo się zwrócić. Chodzi o to, że razem z narzeczonym planujemy ślub na przyszły rok. Raczej skromne to będzie wesele bo na ok40 osób. Chcielibyśmy jednak wynająć salę z noclegie dla gości, gdyż jesteśmy spoza słupska. I nie ukrywam, że pozukujemy urokliwego miejsca ale też w miarę taniego.
                Dajcie znać proszę. Podaje nawet e-maila:kolory28@wp.pl
    • Gość: jolka Re: Sala na wesele IP: *.slupsk.vectranet.pl 26.04.09, 19:51
      w pinokio polecam:)
      • ziegula Re: Sala na wesele 26.04.09, 21:34
        ja polecam CKP.. bo tam pracuje.. ale zanim pracowalam juz mialam
        tam wesele.. przede wszystkim duzo jedzenia i nie drogo.. sala do
        120 osob ale najlepiej tak do 100..
        fakt z teg co slyszalam szefowa vity jest beznadziejna.. na weselu w
        medyku kiedys robialam.. duzo zalezy od orkierstry ale jedzenie bez
        rewelacji
    • Gość: Grzegorz Kunda wejdź na moją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 19:22
      Na mojej stronie internetowej www.iluzjon.slupsk.pl znajdziesz kilka sal
      weselnych,niebawem będzie coraz więcej, strona jest ciągle rozbudowywana i
      będzie na niej coraz więcej informacji, co gdzie załatwić w związku z
      organizacją wesel. Zapraszam serdecznie. Grzegorz Kunda - zespół muzyczny "ILUZJON"
      • Gość: bejbe Re: wejdź na moją stronę IP: 193.219.107.* 11.05.09, 11:20
        Weszłam i co? cała strona o zespole- zero sal! Niezła reklama... ;/
        • Gość: Grzegorz Kunda Re: wejdź na moją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 18:51
          Kliknij na zdjęcie nad którym faluje napis "Zorganizuj z nami wesele" tak trudno
          poruszać się po mojej stronie? hmmm...
          www.iluzjon.slupsk.pl
          • ziegula Re: wejdź na moją stronę 12.05.09, 19:22
            no faktycznie ja tez tego nie znalazlam.. wiec chyba jest malo
            przejrzyscie
        • Gość: Artur Re: wejdź na moją stronę IP: *.slupsk.vectranet.pl 12.05.09, 23:16
          a ja wszedłem na ta stronę i widzę te sale wystarczy na zdjęcia klikać nie mam z
          tym żadnych problemów
    • Gość: Grzegorz Kunda Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 22:37
      Na stronie głównej jest zdjęcie Pary Młodej, po kliknięciu na to zdjęcie
      otwiera się strona z adresami Kościołów, sal weselnych, Limuzyn i wideo. Po
      kliknięciu na wybrany temat macie do dyspozycji kilka adresów i telefonów do
      restauracji i sal, może jeszcze nie jest ich zbyt wiele, ale niebawem będą
      wszystkie sale weselne Słupska i okolic oraz wszyscy Kamerzyści i Fotografowie,
      USC, Salony sukien ślubnych itd, itd. A, co do przejrzystości strony, to może
      macie jakiś pomysł, co zrobić żeby strona była łatwiejsza w obsłudze i bardziej
      czytelna? może dodatkowo dać informację w "Menu"? Będę bardzo wdzięczny za
      podpowiedzi... Pozdrawiam... Grzegorz
      W razie dalszych problemów proszę o kontakt na GG 5489661... Dziękuję serdecznie...
    • Gość: Grzegorz Kunda wejdź na moją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 13:28
      Na stronie głównej jest zdjęcie Pary Młodej, po kliknięciu na to zdjęcie
      otwiera się strona z adresami Kościołów, sal weselnych, Limuzyn i wideo. Po
      kliknięciu na wybrany temat macie do dyspozycji kilka adresów i telefonów do
      restauracji i sal, może jeszcze nie jest ich zbyt wiele, ale niebawem będą
      wszystkie sale weselne Słupska i okolic oraz wszyscy Kamerzyści i Fotografowie,
      USC, Salony sukien ślubnych itd, itd. A, co do przejrzystości strony, to może
      macie jakiś pomysł, co zrobić żeby strona była łatwiejsza w obsłudze i bardziej
      czytelna? może dodatkowo dać informację w "Menu"? Będę bardzo wdzięczny za
      podpowiedzi... Pozdrawiam... Grzegorz
      W razie dalszych problemów proszę o kontakt na GG 5489661... Dziękuję
      serdecznie... www.iluzjon.slupsk.pl
    • Gość: ? Re: Sala na wesele IP: *.slupsk.vectranet.pl 16.05.09, 00:00
      w pinokio
      • Gość: Daa Re: Sala na wesele IP: *.slupsk.vectranet.pl 02.06.09, 18:52
        Jasminum
        • Gość: gość portalu Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 16:50
          "Michałek" w Rowach.
          • Gość: MINIMANIE Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 16:42
            WITAM SERDECZNIE :) PLANUJĘ Z MOIM KOCHANYM POBRAĆ SIĘ W CZERWCU ZA
            ROK, ZNACIE MOŻE JAKIEŚ MIESCA, GDZIĘ ZNAJDĘ WOLNY TERMIN NA TEN
            DZIEŃ? CENA NIE GRA ROLI. Z GÓRY DZIEKUJĘ :)
            • Gość: d Re: Sala na wesele IP: *.slupsk.vectranet.pl 25.06.09, 17:38
              ja polecam Jasminum świetna atmosfera
            • asiunia20001 Re: Sala na wesele 21.07.09, 21:03
              Fajnie jest w Złotym Kręgu w Kobylnicy, ładny teren zielony. Menu do wyboru, sala duża około 120 osób. Kolor dekoracji można wybrać.
            • Gość: pan młody Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 19:35
              Jeśli może być za miastem to polecam Gościniec Syty Lis w Starnicach.
              Miałem tam wesele w lipcu tego roku. Super atmosfera,fachowa obsługa ,super
              jedzenie i dużo miejsca na zewnątrz zielenią. Naszym gościom bardzo się podobało
              a i my byliśmy zadowoleni.Mogą mieć wolne miejsca bo to dość nowe miejsce
              • Gość: mila Re: Sala na wesele IP: *.lebork.vectranet.pl 12.09.13, 16:43
                za drogo a jedzenie do bani zero miesa zato groszku masa
    • Gość: Marian Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 20:12
      Hotel ATENA ul Kilinskiego lub Anna De Croy ul Dominikanska 4 a
      nocleg tanio 25 zł od osoby za dobe Schronisko Młodziezowe ul
      Chopina 3 w Słupsku {wszystko zalezy od terminu ?}
      • ur2506 Re: Sala na wesele 30.06.09, 22:11
        a czy wiecie coś o weselach w karczmie 'pod kluką'? może ktoś tam organizował,
        albo znajomy organizował albo ktoś był na samej uroczystości? ciekawa jestem czy
        się Wam podobało?! myśleliśmy z narzeczonym, aby tam zorganizować wesele w
        przyszłym roku, ale nie chcemy żadnych niespodzianek!! proszę Was o opinie jakie
        macie lub o których słyszeliście!!! dzięki wielkie
        • Gość: jaga Re: Sala na wesele IP: *.slupsk.vectranet.pl 05.07.09, 19:07
          Karczma jest swiena na komunie albo chrzcniy alenie ma wesele,
          sprawdzie gościniec słupski, albo Jasminum
          • panimloda24 Re: Sala na wesele 06.10.09, 19:46
            Witam,
            29.08.2009 odbyło się nasze wesele w restauracji Staromiejska (obok Miami Nice),
            którą mogę Wam polecić.
            Jedzenie było przepyszne, z resztą bardzo dużo nam go zostało na poprawiny,
            obsługa jest naprawdę profesjonalna, bardzo szybko reagowała na nasze potrzeby,
            np. butelka z wodą zamiast wódki, z dużym wyprzedzeniem poinformowali nas, że
            może zabraknąć napojów, co oczywiście mogło by się skończyć nie najlepiej, gdy
            nie ich szybka informacja.
            Kierowniczka restauracji jest naprawdę przyjemną osobą, z którą można
            wynegocjować ceny, np. za tzw. obsługę (kamerzysta,fotograf i dj) płaciliśmy
            tylko za ciepłe posiłki, a nie jak za normalnych gości( czyli ok. 40 zł za os, a
            nie 140 zl/os)
            Naprawde polecam
        • Gość: Cardillon Re: Sala na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 13:50
          to doskonałe miejsce i super lokal
        • Gość: nowa Re: Sala na wesele IP: *.tktelekom.pl 22.02.11, 13:26
          Mam pytanko, może ktoś Was orientuje się gdzie można wynająć samą salę i kuchnię i samemu gotować i urządzić wesele, w grę wchodzi Ustka, Słupsk lub okolice. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.
        • Gość: monika22 Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 12:43
          z narzeczonym juz zamowilismy termin w kluce na przyszly rok we wrzesniu i tez nie wiemy jak bedzie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka